«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η απίστευτη πορεία του λαού μας

Μια  κενή σελίδα  που έχει να γεμίσει κανείς , όχι με ανοησίες και αστειάκια που σε κάνουν να χαμογελάς λίγο  αλλά πικρά,  μια και κανείς πλέον γύρω μας δεν έχει διάθεση για να  πει κάτι το  ενθαρρυντικό μια και η  κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής.

Ώστε έτσι λοιπόν κύριοι, κύριοι πρωθυπουργοί και υπουργοί της Ελληνικής Δημοκρατίας , πήγατε και ψηφίσατε στην Λισσαβώνα την μεταβίβαση της εξουσίας χωρίς να ρωτήσετε κανένα από εμάς .Δολίως και με επιστημονική αλητεία καταφέρατε και δέσατε ένα λαό στο άρμα των τραπεζοκρατών.

Δόλος: Η εν γνώσει ενέργεια περί του παρανόμου αποτελέσματος μιας πράξεως ως επίσης και κάθε πανούργος αποσιώπησις της αλήθειας , ή μηχανοραφία με τις οποίες παρασύρεται κανείς εις  επιζήμιον πράξιν.

Αυτός ο νομικός όρος περιγράφει απλά όλα εκείνα που θα έπρεπε να κάνουν τους πολίτες να στιγματίσουν με κάθε τρόπο τις ενέργειες των πολιτικών που παρέβησαν τον αρχικό όρκο που έδωσαν με την είσοδό τους στην Βουλή των Ελλήνων.

Γνώριζαν και αποσιώπησαν , για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, εγκλημάτησαν συνειδητά καταστρέφοντας τους κόπους και τις θυσίες δεκάδων χρόνων που προσπάθειες και αγώνες εκατομμυρίων Ελλήνων μόχθησαν και πάλεψαν για μια καλύτερη ζωή. Αντ΄ αυτού τι είδαμε; Το σύνταγμα των Ελλήνων να καταπατείται από καιροσκόπους και δημαγωγούς πολιτικούς που χωρίς ντροπή εκφράζονται με τα μεγαλύτερα ψέματα   παρασύροντας μια μερίδα συμπολιτών μας να τους ψηφίσει έχοντας ένα από τον πιο άθλιο εκλογικό νόμο που και χούντες θα δίσταζαν να παρουσιάσουν.

Είδαμε πολιτικούς με απίστευτη αλαζονεία να πιστεύουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου χρησιμοποιώντας αδιάντροπα τα ΜΜΕ  και προβάλανε την κενότητα των λόγων τους ως εξαιρετική σοφία που τάχα ολόκληρος ο κόσμος έμεινε έκθαμβος, αλλά δυστυχώς μόνον οι αυλοκόλακες περιποιούνται τον αλαζόνα που πολύ σύντομα  γίνεται περίγελως του κόσμου π.χ. Παπανδρέου Γιώργος,  αλλά η τεράστια ζημιά έχει ήδη γίνει.

Πολιτικοί που ομολογούν ότι ουδείς αναμάρτητος, και εξακολουθούν να καταρρακώνουν συνεχώς τον Ελληνικό λαό, με μέτρα που στόχο έχουν την πλήρη εξαθλίωσή του. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτή η συνεχής υποβάθμιση που είναι φανερή δια γυμνού οφθαλμού;

Δεν γνωρίζουν ότι μια ανατροπή θα σαρώσει όλο το πολιτικό σκηνικό ; Και αν δεν γνωρίζουν ιστορία θα πρέπει να  ρίξουν μια ματιά στο 1922 και ότι ακολούθησε. Αν βεβαίως δεν ενδιαφέρονται αυτοί για την τύχη τους , ενδιαφέρει εμάς τους υπόλοιπους  για την ομαλή πορεία του τόπου και την προκοπή των παιδιών και εγγονών, που ξεκίνησαν να μεταναστεύουν μαζικά λες και τα συστήματα των χωρών που θα τους δεχτούν θα λύσουν τα προβλήματά τους.

Σύντομα η πορεία του τόπου θα αλλάξει και δεν θα έχει μέρος να κρυφτούν για να γλυτώσουν από την οργή του κόσμου. Ο λαός αφουγκράζεται, οργανώνεται και σύντομα θα εκδηλώσει την απέχθειά του στο μόρφωμα που ονομάζεται κυβέρνηση.

http://blog.mantzaris.eu/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η απίστευτη πορεία του λαού μας

  • ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΥΧΕΙΣΗ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ [ ΜΑΛΑΚΗΣΗ ] ΠΩΣ ΑΛΙΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΕ ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ [ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ]ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ ΑΠΟ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕΧΡΙ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΑ………

    • Φίλε μου Νίκο καλησπέρα, Χθες πήγα στο Ιδέα ένα μάρκετ που έχει από όλα, από εργαλεία μέχρι μολύβια. Έ… εγώ και η γυναίκα μου είμαστε μέσα, του κόσμου η ερημιά. Τώρα η μεσαία τάξη τρώει αυτά που είχε στην άκρη μαζί με τον Πάγκαλο, μόλις τα φάνε ή θα δούμε τον εμφύλιο ή την επανάσταση, μέχρι τότε κάνε υπομονή να πουλήσει ότι έχει μείνει απούλητο Η εγχώρια τρόικα. Όσο για τους προδότες επίσημα είναι 300 μέσα στην βουλή και όχι ο προδότης Σημίτης και τα κολαούζα του, είδες κανένα να αντισταθεί να παραιτηθεί και να κατέβει με τον λαό;;;

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>