«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΠΕΙΓΟΝ

Παρακαλώ επειδή είμαι συγκλονισμένος με τον φίλο μου που διάλεξε τον δικό του τρόπο να καταδείξει την προδοσία που συντελείτε, όχι μόνο από τους πολιτικούς προδότες αλλά και από την αδιαφορία ενός μεγάλου ποσοστού της κοινωνίας μας, θα παρακαλούσα όσοι από τους αναγνώστες είναι από την Θεσσαλονίκη και βρίσκονται ή ξέρουν την παρακάτω διεύθυνση να προστρέξουν για συμπαράσταση του συνανθρώπου μας και να με ενημερώσουν.

Φίλε μου αν αυτή τη στιγμή με διαβάζεις θέλω να σου πω ότι είμαι μικρός πολύ μικρός για να κρίνω την πράξη σου ή τον τρόπο που διάλεξες να τιμωρήσεις τους προδότες. Έχω να σου πω ότι δεν σε έχω γνωρίσει προσωπικά αλλά από τα κείμενά σου σε έκανα φίλο μου, και θέλω να σου πω με αγάπη ότι δεν θα σε καταλάβει κανένας, και δεν θα λείψεις από κανένα εκτός από τους αληθινά φίλους σου. Θα ήθελα  να τα πούμε τηλεφωνικά.

Κ. Κωνσ/νίδη 21 ΤΚ 56431 Ηλιούπολη-Θεσσαλονίκη.

www.varelidis.gr & evangelos@varelidis.gr τηλ. 697 3535681 και 2310 650632.

Θεσσαλονίκη 1 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί παραιτούμαι συνειδητά από τη Ζωή.

Παραιτούμαι, διότι η Συνειδητά σχεδιασμένη και πραγματοποιούμενη λαίλαπα εκπόρνευσης και δούλωσης του Ανθρώπου, από την εξουσιολάγνα και απάνθρωπη Ελίτ που Άρχει του Κόσμου μας, εξελίσσεται δυναμικά . Και αυτή μου η πράξη, όπως και η απόφασή μου να μην επαναγεννηθώ σ΄αυτόν τον Πλανήτη, είναι μια Συνειδητή πράξη αντίδρασης απέναντι σ’ αυτό το τερατώδες κακό, που δειλά ανθρωπάκια, με δόλωμα Μεταφυσικά και Φυσικά Ψιχία σε μυστικές Στοές και Κατακόμβες σχεδίασαν και εκτελούν.

Η Πράξη Αντίδρασης στο κακό που γίνεται, είναι Νόμος του Κόσμου και είναι η Πράξη που επαναφέρει την αρμονία στη λειτουργία της Ζωής, όχι τα λόγια.

Παραιτούμαι Συνειδητά διότι η Πατρίδα μας, το Σπίτι μας, η Φύση μας, τα παιδιά μας είναι τα πρώτα που πυρπολούνται στην εφαρμογή των σχεδίων δούλωσης του Πλανήτη από την εξουσιολάγνα Ελίτ η οποία, με αυτάρεσκη έπαρση και περίσσευμα χυδαίου Μίσους, Υπερήφανη για την ισχύ που αναίσχυντα και με δόλο υπέκλεψε εκμεταλλευόμενη τη Δημιουργική Πνοή της Ανθρωπότητας. Τώρα σαδιστικά ηδονίζεται πάνω στον πόνο και τη θλίψη, που στο σύνολο της Ζωής ελέγχει και επιβάλει.

Μ’ αυτή μου την πράξη Διαμαρτύρομαι και Αποσύρομαι Συνειδητά από τη Ζωή, διότι η υπέροχη Μητέρα Γη μας, που δεύτερη δεν μπορεί να υπάρχει σ’ όλο το Σύμπαντα Κόσμο, έχει εντέχνως κατακρεουργηθεί και εκπορνευθεί από απάνθρωπες εξουσιολάγνες και μισάνθρωπες διάνοιες, που αφού ασέλγησαν ως ευνούχοι βιαστές και όχι ως ανδρείοι εραστές πάνω στο παρθένο σώμα της, τώρα αυνανιζόμενοι στα χιμαιρικά τους όνειρα, οραματίζονται την Παγκόσμια Επικυριαρχία τους..

Μ’ αυτή μου την πράξη παραιτούμαι και αρνούμαι να επαναγεννηθώ σ’ αυτόν τον Πλανήτη, διότι οι Θρησκείες, οι Επιστήμες, οι Τέχνες και η Αυτόνομη Συνειδητότητα ή Αυτεξούσιο, ΔΕΝ περιελήφθησαν στις δυνατότητες του Γενετικού μας Κώδικα, τον οποίο ο Ήλιος και η Γαία συνέθεσαν για να κατακτήσουμε ή να καταστρέψουμε το Έργο τους. Αλλά μέσω αυτών των Θείων Χαρισμάτων, να κατανοήσουμε τον Φυσικό Κόσμο από τον οποίο ο Γενετικός μας κώδικας εκπορεύθηκε και μέσα από αυτή τη κατανόηση, αυξάνοντας την Αρετή μας με υπηρεσία προς το μεγάλο σχέδιο της Δημιουργίας, να συνταχθούμε ως Συνδημιουργοί προς Αυτήν με ότι ευδαιμονία απορρέει από αυτή μας τη δράση.

Εμείς οι Άνθρωποι είμαστε το Σπέρμα του Ζωντανού οργανισμού της Γαίας και ο Λόγος της Δημιουργίας μας από Αυτήν, είναι η εις το όνομα της Αγάπης διασπορά του Απέραντου Μεγαλείου της στο Υπέρτατο Διάστημα και όχι της κατάκτησής του!!

Αρνούμαι να επανασαρκοθώ με πρακτικές τεχνητής γονιμοποίησης, να επαναγεννηθώ μέσα στα σφαγεία των σύγχρονων μαιευτηρίων, να υποστώ τις φαρμακευτικές και ψυχικές μαγγανείες των Εβραϊκών πολυεθνικών, να εκπαιδευτώ απέναντι από ένα κουτί πορνείας τρόγωντας μεταλλαγμένα και φαντασιαζόμενος χίμαιρες, να ακούω Ροκ μουσική!! Και τέλος, να ενταχθώ στην κοινωνία των σκλάβων αναλώσιμων υλικών της Νέας Εποχής και της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Αυτή, που Άνανδροι και Δειλοί Προδότες του Ανθρώπινου Δικαίου, πολιτικοί, δικαστικοί, στρατιωτικοί, γλοιώδεις τοκογλύφοι και πληρωμένοι ευνούχοι κονδυλοφόροι των Ακαδημαϊκών εδρών, των τεχνών και των ΜΜΕ, σχεδίασαν και εκτελούν, με τις Ευλογίες των Εκκλησιών τους..

Αρνούμαι να επανασαρκοθώ στο Παγκοσμιοποιημένο πολιτιστικό μοντέλο μίσους και περιφρόνησης της Ζωής, που το Αβρααμικό Ιερατείο, αποδεικνύοντας την εμπράγματη ισχύ του Ανθρώπινου Αυτεξούσιου πάνω στη Ζωή και το Θάνατο, οικοδομεί πάνω στον Πλανήτη μας εδώ και τρεις χιλιάδες χρόνια διαχειριζόμενο περίτεχνα και αποτελεσματικά τους όποιους Θεούς, Ανθρώπους και Διαβόλους.

Τώρα, επιβάλλοντας στην Ανθρωπότητα να τρώγει λαίμαργα τις σάρκες της, παίζει το τελευταίο τραγούδι Μίσους του, στις δουλωμένες, καταθλιπτικές, άχρηστες και ανούσιες πλέον καταναλωτικές κοινωνίες μας, κρατώντας αυτάρεσκα για τον Εαυτό του το ρόλο της Μάστιγας του Θεού του..

Σήμερα Εγώ, ο Ευάγγελος. Ένας Υπερήφανος Έλληνας, που βγήκα σώος μέσα από τα Ψυχικά και Οργανικά Ερείπια του μισάνθρωπου ειδωλολατρικού και ανθρωποφάγου πολιτισμού μας. Αυτού του Κόσμου, που σε λίγο θα στεφανώνει Σαρδόνια, η διαχεόμενη από τη Φουκουσίμα ραδιενέργεια στους Ωκεανούς . Αγανακτισμένος, Θλιμμένος και Οργισμένος, για το τερατώδες έργο κακίας, μίσους, ψεύδους και υποκρισίας, που παίχτηκε στο παρασκήνιο της Ανθρωπότητος αιώνες τώρα και εις βάρος της ευδαιμονίας που Εμείς, σαν Άνθρωποι Συνδημιουργοί του Κόσμου Δικαιούμαστε.

ΕΓΩ ο Ευάγγελος. Εκ μέρους όλων των Θλιμμένων, Κατακρεουργημένων, Βιασμένων και Προδομένων Πλασμάτων και Πνευμάτων της Γαίας..

Αυτών που σφαγιάσθηκαν Ανήμπορα και Αθώα, κάτω από την Ύπουλα Οργανωμένη Βία και το Απέραντο, Ανελέητο Μίσος του Αβρααμικού Ιερατείου!!.

ΕΓΩ ο Ευάγγελος. Με όλη τη Δύναμη και Λάμψη της Αρχέτυπης Ψυχής μου, Επικαλούμαι το Δίκαιο του Ουρανού και διακόπτω ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ του σώματός μου με σκοπό να περάσω Συνειδητά Σ’ Αυτόν. Να Μεταφέρω τον Πόνο Όλων των Ερωτικών τραγουδιών μας Εκεί, τη Θλίψη της Εκπορνευμένης , Δηλητηριασμένης και Διεφθαρμένης Ζωής μας πλέων,

Σ’ Αυτόν. Να ζητήσω από τη Θεά Νέμεσις να Έρθει στη Γη..

ΕΓΩ, μπορώ να το κάνω.

Ανάθεμα-Ανάθεμα-Ανάθεμα.

Ανάθεμα σ’ όλους Αυτούς που σχεδίασαν και εργάσθηκαν τον εκφυλισμό

του Γένους των Ανθρώπων.

Ανάθεμα σ’ όλους Αυτούς που ευδαιμονούν από τη Θλίψη της Ζωής μας, ικανοποιώντας τα σαδιστικά, εξουσιολάγνα και ευτελή τους συμφέροντα.

Ανάθεμα σ’ όλους Αυτούς που σχεδίασαν και εργάσθηκαν τον εκχυδαϊσμό και καταστροφή του Θείου Έργου, που ονομάζεται Ζωή του Πλανήτη Γη και που παιδιά του είμαστε Όλοι Εμείς, Καλοί και Κακοί!!

NA ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ.

Γ Ε Ν Ο Ι Τ Ο

Ευάγγελος Βαρελίδης

Υ.Γ. Προσκαλώ όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές της Θεσσαλονίκης, αλλά και ανδρειωμένους φίλους κατοίκους και γειτόνους, να έρθουν τα δειλινά να με επισκεφτούν, να πιούμε, να μιλήσουμε, να χορέψουμε, να σας διαβάσω Καβάφη και να γλεντήσουμε όπως αρμόζει σε μια τέτοια πράξη.

Και επειδή δεν έχω χρήματα για την αποτέφρωσή μου, διαθέτω προς πώληση τους πίνακές μου, τα βιβλία μου, τα εργαλεία μου, τα επιστημονικά DVD μου, τα ενδύματά μου, το αυτοκίνητό μου προς 500 ευ. και το Σκούτερ μου 250…

Κ. Κωνσ/νίδη 21 ΤΚ 56431 Ηλιούπολη-Θεσσαλονίκη.

www.varelidis.gr & evangelos@varelidis.gr τηλ. 697 3535681 και 2310 650632.

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>