ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Η πάταξη του λαθρεμπορίου.

Όλοι μιλάνε για την πάταξη του λαθρεμπορίου και όλοι ορκίζονται πως προσπαθούν να το λύσουν.Τίποτα φυσικά δεν γίνεται.Και όμως μπορεί να γίνει και μάλιστα άμεσα.Δεν σου φταίει ο παράνομος μετανάστης, για να το δούμε και αλλοιώς το θέμα. Να εμποδίζεται πλέον ο Έλληνας να αγοράζει από το παρεμπόριο.Οργανώστε ομάδες περιφρούρησης και σταθείτε μπροστά στην πραμμάτια των παράνομων εμποδίζοντας δυναμικά τους Έλληνες να αγοράζουν.Για να δούμε τα αποτελέσματα των διάφορων βρωμιάρηδων που από την μία κατηγορούν ότι δεν γίνεται τίποτα και από την άλλη συντηρούν την παρανομία. Και αυτούς τους πονόψυχους που στα φανάρια καθαρίζουν τα τσάμια τους και δίνουν απλόχερα τον όβολό τους συντηρώντας το μεγαλύτερο καρκίνωμα στην Ελληνική επικράτεια, να κατεβαίνουμε και να σπάμε τα μούτρα ή να φτύνουμε τους μεγαλόκαρδους συμπολίτες μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

1 comment to Η πάταξη του λαθρεμπορίου.

  • dimitris

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ,ΕΠΙΣΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΖΗΤΑ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΟΔΙΟΥΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑΣΗ Η ΧΩΡΑ. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΥΡΩΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ.