Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Για την ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ρε Γαμώτο.

Αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, με ένα κλικ η εφορεία σου δίνει φορολογική ενημερότητα συγχαρητήρια!

Για να εισπράξεις λεφτά που σου χρωστάνε ξέρετε πόσα κλικ θέλεις; 1000 και παίρνεις και σειρά προτεραιότητας για τον ψυχίατρο!

Τώρα αν θέλεις να φτιάξεις ή να ανανεώσεις τα ασφαλιστικά βιβλιάρια όταν είσαι άνεργος;  Ε.. τότε πρέπει να είσαι ή ο Γκάντι ή ο Βούδας!

Ξεκίνησα το πρωί με την γυναίκα μου, τον γιο μου, την νύφη μου και το 6 μηνών παιδί μαζί και πήγαμε αρχικά στο δήμο. Ά αυτά δεν μπορούμε να σας τα σφραγίσουμε μπλα, μπλα, να πάτε στον ΙΚΑ! Πάμε στον ΙΚΑ! Αυτά είναι δουλειά του δήμου! Μα ο δήμος μας έστειλε σε εσάς! Όχι είναι δουλειά του δήμου! Κυρία μας παρακολουθείτε; μας είπαν ότι εσείς πρέπει να τα φτιάξετε. Να πάτε στον ΟΑΕΔ να φέρεται μια βεβαίωση και οι δυο ότι είσαστε άνεργοι. Τροχάδην στον ΟΑΕΔ από Μεσσήνη Καλαμάτα! Ερχόμαστε στο ΙΚΑ! Ναι μεν αλλά. Στον Δήμο πάλι. Ναι μεν αλλά, στο ΙΚΑ πάλι! Ναι αλλά εσένα θα σε ασφαλίσουμε αλλά τον Πατέρα όχι. Γιατί; Πρέπει να μπλα μπλα! Θα έρθετε άλλη ημέρα, πιάσαμε μεσημέρι. Να φέρεται μια άλλη Βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ μπλα μπλα! Εδώ το κλικ δεν υπάρχει, αλλά και αν υπάρχει δεν το ξέρει ή δεν έχει την διάθεση η υπάλληλος του ΙΚΑ να το κάνει! Αυτή την υπάλληλο ή τον Διευθυντή του ΙΚΑ Μεσσήνης ποιος θα της  τους κάνει σεμινάριο να της τους πει ότι αυτούς τους πολίτες που ταλαιπωρεί την πληρώνουν;

Και να σκεφτείτε ότι επήγα με δικό μου αυτοκίνητο, για… σκεφτείτε με λεωφορείο ή ταξί;

Και εγώ ο φαντασμένος πολίτης μετά από το μεσημέρι πεθαμένος και βασανισμένος με μαζοχιστικό τρόπο από αυτούς που υποτίθεται τους πληρώνω για να με εξυπηρετούν, έχω πάρει μερικά χαπάκια να ηρεμήσω γιατί δεν βλέπω να πηγαίνω στο ψυχίατρο, αλλά στην φυλακή κατευθείαν!

Εγώ ο φαντασμένος έλεγα ότι με ένα κλικ η υπάλληλος θα έβλεπε πόσα ένσημα έχει! Με ένα κλικ θα ζητούσε από τον ΟΑΕΔ την Βεβαίωση, και θα τελείωνα! Αχα χουχα! Από ότι καταλάβατε ακόμα δεν την έχω αποφύγει την φυλακή.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: