ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Η Αμερική θέλει την κατάληψη της Συρίας για να χτυπήσει το Ιράν, το Ισραήλ βιάζεται.

Διαφωνία ΗΠΑ-Ισραήλ για τον χρόνο επίθεσης σε Ιράν

20-08-2012

Σαφή διαφωνία σε ότι αφορά την προσέγγιση του ζητήματος «Επίθεση στο Ιράν» καταγράφεται πλέον μεταξύ ΗΠΑ και Ισραήλ, σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού του αμερικανικού Γενικού Επιτελείου στρατηγού Μάρτιν Ντέμσεϊ. «Οι δύο χώρες τρέφουν διαφορετική αντίληψη για τον επείγοντα χαρακτήρα, αλλά και για τις εν γένει ερμηνείες τους για το ζήτημα του Ιράν, παρά τις συγκλίνουσες πληροφορίες τους για το αμφιλεγόμενο πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης» δήλωσε ο Ντέμσεϊ.

Χθες, πριν από την άφιξή του στο Αφγανιστάν για διήμερη επιθεώρηση, ο επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων εκμυστηρεύθηκε πως συνδιαλέγεται με τον ισραηλινό ομόλογό του Μπένι Γκαντζ «δύο φορές κάθε εβδομάδα», προκειμένου «να συγκρίνουν τις πληροφορίες τους» και «να συζητήσουν» για τις εξελίξεις στην περιφέρεια.

Για τις δύο χώρες, ο χρόνος κυλά με διαφορετικό ρυθμό, εξήγησε ο ίδιος, τονίζοντας πως για το Ισραήλ η απειλή που εγείρει ένα Ιράν με πυρηνικό οπλοστάσιο είναι πολύ πιο επείγουσα απ’ ότι είναι για τις ΗΠΑ. «Παραδεχόμαστε αμφότεροι πως τα ρολόγια μας γυρίζουν με διαφορετικούς ρυθμούς», τόνισε.

«Μπορούμε κάλλιστα να έχουμε δύο χώρες, οι οποίες να ερμηνεύουν τις ίδιες πληροφορίες και να καταλήγουν σε δύο διαφορετικά συμπεράσματα. Φρονώ πως αυτό είναι που συμβαίνει», πρόσθεσε ο στρατηγός Ντέμσεϊ.

Το Ισραήλ φοβάται μήπως το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν εισέλθει σε μία «ζώνη ανοσίας», όταν θα είναι επαρκώς προστατευμένο από πιθανές ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές. Για το εβραϊκό κράτος, που διαθέτει μεν διατρητικές βόμβες για υπόγειες εγκαταστάσεις σε μεγάλο βάθος —αλλά μικρότερης ισχύος από αυτές των Αμερικανών— η «ζώνη ανοσίας» είναι βρίσκεται χρονικά πολύ πιο κοντά απ’όσο θεωρούν οι ΗΠΑ, που ακόμη διαθέτουν το πλεονέκτημα των κυρώσεων και της διπλωματικής πίεσης.

Το Πεντάγωνο δεν συμμερίζεται την πίεση των Ισραηλινών, κατά τον Ντέμσεϊ, για τον οποίον οι επιδρομές του εβραϊκού κράτους θα έχουν αποτέλεσμα μόνον εν μέρει, αφού θα επιβραδύνουν αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσουν να ακυρώσουν το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr