Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Η βρετανική αστυνομία εισήλθε στο κτήριο της πρεσβείας του Ισημερινού στο Λονδίνο!

Οι βρετανοί αστυνομικοί σήμερα τη νύχτα εισήλθαν στο κτήριο, στο δεύτερο όροφο του οποίου βρίσκεται η πρεσβεία του Ισημερινού όπου κρύβεται ο ιδρυτής του  «Wikileaks» Τζουλιάν Ασάνζ.

Εχθές ο επικεφαλής του ΥΠΕΞ του Ισημερινού Ricardo Patiño δήλωσε, πως οι αρχές της χώρας αυτής θα ανακοινώσουν σήμερα την απόφασή τους σχετικά με την χορήγηση πολιτικού ασύλου στον Ασάνζ. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΥΠΕΞ, οι αρχές της Μεγάλης Βρετανίας απείλησαν, πως εάν ο ιδρυτής του «Wikileaks» δεν τους εκδοθεί, τότε η αστυνομία του Λονδίνου θα εισέλθει στο χώρο της πρεσβείας του Ισημερινού και θα τον συλλάβει.

Ο Ασάνζ αποτάθηκε στη διπλωματική αποστολή ζητώντας να του δοθεί πολιτικό άσυλο, δηλώνοντας πως δέχεται πολιτική δίωξη.

Οι εφημερίδες

Επιστροφή στην εποχή των κανονιοφόρων και επίδειξη δύναμης και πρωτοφανούς κυνισμού.  Τώρα  η επιστήμη έστειλε ρομπότ στο Άρη και φάνηκε πως αυτή είναι η ελπίδα για την διαφορετική αντίληψη που πρέπει να έχει ο σύγχρονος άνθρωπος, για την καθημερινότητά του, την πρόοδο του, θα  έπρεπε να είναι εντελώς διαφορετική από την εικόνα που παρουσιαζόταν πριν ένα με δύο αιώνες.

Δυστυχώς οι ίδιοι λαοί με τις ίδιες πρακτικές και την ίδια αλαζονική στάση ζωής οδηγούν τις από κάθε άποψη απαράδεκτες και εγκληματικές ενέργειες των ηγητόρων τους σε επικίνδυνες ατραπούς για την ανατροπή της ειρήνης.

Όλοι αυτοί που υποτίθεται εξυμνούν την Δημοκρατία ως μοναδικό πολίτευμα για την ευημερία των λαών, όλοι αυτοί καταστρατηγούν με τον πιο βάρβαρο και κυνικό τρόπο την ιερή πράξη καταφυγής ενός ανθρώπου στην πρεσβεία άλλου κράτους και την αναζήτηση ασύλου. Περίμεναν την λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων για να προβούν οι Άγγλοι στην απαράδεκτη εισβολή σε πρεσβεία άλλης χώρας.

Με τις πράξεις αυτές νομιμοποίησαν τα όποια πολιτικά κόμματα να συμπεριφερθούν με ανάλογο τρόπο σε όποιον ζητά  καταφύγιο για οποιοδήποτε λόγο στην χώρα μας. Προφανώς δεν αναφέρομαι στην νομιμοποίηση χιλιάδων προσφύγων που τα δύο κόμματα της συμφοράς ¨έπαιξαν¨ μαζί τους τάζοντας και εκβιάζοντας την ανθρώπινη αδυναμία. Αναφέρομαι στην παράδοση άνευ όρων στα κελεύσματα των νέων ιδιοκτητών της χώρας μας για άβουλη πολιτική.

Ελάχιστοι μάλλον γνωρίζουν ότι η χώρα μας έχει υπογράψει την συνθήκη του Δουβλίνου που πέρα από την θεοποίηση και ανάδειξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ζητάει και 50 εκατομμύρια μετανάστες στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, δηλαδή το 15% περίπου, λόγω γήρανσης του πληθυσμού. Τα θέματα που έχουν οι σελίδες του «Wikileaks» πρέπει να έχουν τρομερό ενδιαφέρον διαφορετικά δεν θα λύσσαζαν στην κυριολεξία να  εξαφανίσουν Τζουλιάν Ασάνζ. Οι εφημερίδες και ο τύπος γενικότερα στην Ευρώπη πλην εξαιρέσεων είναι κατευθυνόμενος και δημιούργησαν ένα νέο  ¨τύπο¨ Ευρωπαίου. Τον απαθή άνθρωπο, τον άνευρο και πολιτικά ανεγκέφαλο και πάνω από όλα ένα φοβισμένο και πρόωρα παραιτημένο από κάθε διεκδίκηση.

Σε εμάς στο Ε.Πα.Μ. έπεσε ο κλήρος να αντιστεκόμαστε με καθαρό λόγο και να προσπαθούμε να διαφωτίσουμε και να αφυπνίσουμε αποχαυνωμένες συνειδήσεις στον τόπο αυτό. Είμαστε στην αρχή της νικηφόρας πορείας ,για το δυνάμωμα της πάλης απέναντι στην αμάθεια και τον σκοταδισμό. Όλοι πρέπει να βρούμε εκ νέου την χαμένη αρχή των αξιών της φυλής μας και να την διαδώσουμε στους συμπατριώτες μας για την συστράτευση και την προάσπιση  των ιδανικών και των προτύπων που οφείλουμε να έχουμε. Να λοιπόν το στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε για  εμάς και τα παιδιά μας.

Μ.Γ.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ