«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες αφήστε τις πηγάδες, τα ξερονήσια και τα κονσερβοκούτια και γίνετε μόνο Έλληνες! Αφήστε τις πουλημένες και χαλκευμένες ιδεολογίες κόμματα και χρώματα και γίνετε μόνο Έλληνες!

Το σύνταγμα λέει ότι ο λαός είναι υποχρεωμένος να προστατέψει την πατρίδα του όταν κινδυνεύει με οπουδήποτε τρόπο όταν καταλύεται το σύνταγμα!!!

Και αυτό θα κάνει!!!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΝΑΨΤΕ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ  ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Θα παλέψω να πεθάνω υπερήφανος όχι δούλος!

Κύριοι της Χρυσής Αυγής, των ανεξάρτητων Ελλήνων,  των κινημάτων, των βουλευτών από όλα τα κόμματα που τους έχει μείνει λίγος πατριωτισμός, των πνευματικών!

Ο λαός δεν θέλει ελεημοσύνες στα πεζοδρόμια, δεν θέλει επερωτήσεις στην πουλημένη  και γεμάτη προδότες βουλή, θέλει αντίσταση μέχρι εσχάτων, θέλετε μπορείτε ή παίζετε και εσείς τις κουμπάρες μέσα στην βουλή στις πλάτες ενός προδομένου λαού από την πολιτική του ηγεσία;;;

Ιδού η Ρόδος ιδού και το σύνταγμα!

Συνταχθείτε με το λαό στο πεζοδρόμιο για αγώνα πτώσης της προδοτικής βουλής, δεν υπάρχει άλλος δρόμος για τους πατριώτες, ή νίκη ή ο θάνατος!!!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ προσπαθεί, λέει τη γνώμη της, ψάχνει να βρει μια ακτίνα  ένα φως, ερευνά μαζί με φίλους επιστήμονες εδώ και στο εξωτερικό να βρούμε την άκρη του κουβαριού! Δυστυχώς  οι Ελληνικές ιστοσελίδες που έπρεπε  να είναι ενωμένες μια γροθιά σε μια ελαχίστη συνεργασία για να παίξουν τον ρόλο τους τώρα που η πατρίδα μας χάνεται, ασχολούνται  με κατινίστικα θέματα, το ποδόσφαιρο,τα δικαιώματα των εγκληματιών λαθρομεταναστών! Όχι των Ελλήνων! Με την Συρία , το Αφγανιστάν, και όλους τους λαούς εκτός της Ελλάδος, έως τσόντες!

 Έλληνες πατριώτες  θα σας πω αλήθειες  που εγώ καταλαβαίνω από τα στοιχεία που έχω από φίλους πατριώτες από όλη την γη και την εμπειρία μου και ας θεωρηθώ άμεσα φαντασμένος, έμμεσα όμως θα βγω αληθινός πέρα για πέρα!

Να γνωρίζετε  την αλήθεια για να μην έχετε δικαιολογίες με τον εαυτό σας ότι δεν το ήξερα ή δεν το φανταζόμουν αφού κάνει νιάου-νιάου επάνω στα κεραμίδια και  εσείς, εμείς  με την συμπεριφορά σας  μας,  λέτε, λέμε  ότι είναι ελέφαντας!

Στο δια ταύτα,  έχω πει ότι είμαι υπέρμαχος της δραχμής όχι από την προδοτική βουλή αλλά από μια επαναστατική κυβέρνηση  παράδειγμα  50  μέλη αρίστων εντός και εκτός Ελλάδος να δημιουργήσουν την επαναστατική κυβέρνηση και όσοι πιστοί προσέλθετε, που θα διαπραγματευτεί την δραχμή στα διεθνή οικονομικά φόρουμ  με σκληρή διαπραγμάτευση τον ορυκτό πλούτο που θα τον αξιοποιήσουμε εμείς.

Όμως οι προδότες μαζί με τους ανθέλληνες Ευρωπαίους και συμμάχους από Αμερική πλευρά έχουν οργανωμένο σχέδιο εξόδου της Ελλάδος από το ευρώ και την διάλυση της Ευρώπης!

Ποσώς με ενδιαφέρει για την διάλυση της Ευρώπης, αυτό που είναι φρικτό είναι ότι το σχέδιο λέει ότι δεν μας αφήνουν ακόμα να βγούμε μόνη μας, αφού δεν έχουν ολοκληρώσει το σχέδιο τους, που σημαίνει ότι δεν τα έχουν δεσμεύσει όλα ή δεν τα έχουν αγοράσει όλα με  βάση το εικονικό, πρόστυχο, απεχθές, άδικο και προδοτικό χρέος!

Αυτό θα έχει επιτευχθεί μέχρι το τέλος του χρόνου και αφού δεν μπορούν να μας διώξουν, γιατί δεν προβλέπεται από την ευρωπαϊκή συνθήκη, θα μας βγάλουν με τους προδότες που είναι έτοιμοι!

Όχι αυτούς που είχαμε μέχρι σήμερα, ή αυτούς που έχουμε σήμερα, αυτά ήταν τα διάφορα στάδια του σχεδίου!

Ο μεγάλος προδότης είναι έτοιμος και λέγεται Τσίπρας:

Αν δεν είναι, ας συμμετάσχει με τους άλλους στην αντιπολίτευση, στην ανατροπή της κατοχικής κυβέρνησης για ένα νέο σύνταγμα.

Αυτός θα αναλάβει το θεάρεστο έργο να μας βγάλει από το ευρώ και να μας φέρει στην δραχμή μαζί με κάτι πολιτικά μαζέματα, ήδη τα βλέπω μπροστά μου, που θα πεταχτούν από το πουθενά και θα το παίξουν σωτήρες επαναστάτες  πατριώτες!

Αυτός ο προδότης από λάθος  και βιασύνη να γίνει πρωθυπουργός και παραλίγο να χαλάσει το σχέδιο  30 χρόνων της νέας τάξης και να πάρει την πλειοψηφία και την κυβέρνηση φέρνοντας σε δύσκολη θέσει την Νέα Τάξη!

Για αυτό και μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 17 Ιουνίου άρχισε κατόπιν εντολής των πατρόνων του αφού του τράβηξαν το αυτί, να μιλά  για παραμονή στο ευρώ ή στην Ευρώπη ή διαπραγμάτευση και επιλέγοντας να σοκάρει μια μερίδα Ελλήνων και αποτρέποντας το μοιραίο που θα συνέβαινε και θα είχαμε επανάσταση αφού θα αποδεικνυόταν αναγκαστικά ψεύτης και προδότης!

Λοιπόν ο προδότης Τσίπρας μαζί με την προδοτική βουλή στο σύνολο της, θα οργανώσουν τη επιστροφή στην δραχμή!

Ακούστε τα φρικιαστικά που μας περιμένουν.

Θα έρθουμε στην δραχμή ή ευρώ καλό ή κακό ευρώ αφού δεν θα έχουμε κανένα περιουσιακό στοιχείο!

Θα κάνει υποτίμηση τουλάχιστον 50%!

Θα αρχίσουν να παίρνουν οι δανειστές μας τα αγορασμένα ή υποθηκευμένα χωρίς να μπορούμε να αρθρώσουμε λέξη!

Ο εμφύλιος  θα έχει ξεκινήσει και οι δανειστές μας με τους συμμάχους μας θα μοιράζουν ανενόχλητοι τα ιμάτια μας!

Γνωρίζω τον εμφύλιο από πρώτο χέρι και για αυτό με πόνο καρδιάς και ευθύνη κάνω τα πάντα να τον αποτρέψω με συμπαραστάτες πολλούς πατριώτες!

Ο λαός δεν θα μπορεί να αντιδράσει  γιατί και ο στρατός έχει πουληθεί πατόκορφα, οπότε ο λαός δεν έχει στήριγμα πουθενά, παρά μόνο το δίκιο του και είναι δυνατό όπλο!

Θα το πω ακόμα μια φορά το κρυφό χαρτί της φρίκης και της προδοσίας ως φινάλε Λέγεται Τσίπρας,  με σύσσωμη την βουλή, γιατί αυτούς που είναι μέσα στην βουλή  τους έχουμε κάνει πλούσιους  νοματαίους και θα φύγουν να ξεκοκαλίζουν το σώμα μας , δεν θα συμμετάσχουν στον αλληλοσπαραγμό!

Όταν  θα έχουμε αλληλοσφαχθεί και θα είμαστε οι μισοί, θα έρθουν σαν σωτήρες πάλι να κυβερνήσουν τα εναπομείναντα ζώα!

Φυσικά η Πατρίδα μας δεν θα έχει τη σημερινή μορφή, θα είναι σε συμμαχικά καντόνια κάτι σαν την Κύπρο, δοκιμασμένα πράγματα έλεγχου μέσω του προδοτικού ΟΗΕ !

Για αυτό θα το ξανά πω εδώ που αφήσαμε τα πράγματα να έρθουν δεν έχει γυρισμό και λύση,  η λύση δεν μπορεί να είναι αναίμακτη  το υπογράφω!

Οι πιθανότητες να γλιτώσει η Ελλάδα αναίμακτα, προϋποθέτει ότι κάποιοι θα θυσιαστούν!!!

 Τι μας μένει πριν τα χάσουμε όλα και σφαχτούμε μεταξύ μας;  Με οποιοδήποτε τίμημα  ένας λαός σύσσωμος πάμε στην βουλή τους συλλαμβάνουμε με όποιο τίμημα χρειαστεί!

Σαν πατέρας 4 παιδιών, σαν πατριώτης, σαν αληθινός Έλληνας που πονώ,  σας λέω την αλήθεια για το τι μας περιμένει μέσα από την πολυετή εμπειρία μου, βγάλτε φωτοτυπία το κείμενο για να το έχετε όσοι ζήσετε να κλαίτε για το τραγικό λάθος της δουλικότητας μας!

Υστερόγραφο:

 Απευθύνω έκκληση προς τους ανεξάρτητους,  την χρυσή αυγή και βουλευτές των άλλων κομμάτων  αλλά και στα κινήματα να κάνετε  μια 50 μελή επιτροπή χωρίς ιδεολογικές απαιτήσεις, με μοναδικό σκοπό την  προσωρινή διακυβέρνηση της χώρας μέχρι να  ψηφίσουμε καινούργιο σύνταγμα και να γίνουν εκλογές !

Οι  στιγμές είναι άκρως επικίνδυνες, τα πάντα τρέχουν σε βάρος της Ελλάδος, πριν είναι πολύ αργά φτιάξτε μια επαναστατική πατριωτική κυβέρνηση  των Ελλήνων, χωρίς κόμματα χωρίς χρώματα από 50 μέλη  από αρίστους και από τον κομματικό σας χώρο, αλλά και από την ομογένεια και κάνετε διάγγελμα και ζητήστε από τον λαό να απαιτήσει σύσσωμος με βάση το χρονοδιάγραμμα και πρόγραμμα που θα παρουσιάσετε στον λαό την παραίτηση της προδοτικής κατοχικής κυβέρνησης!

 Να ζητήσετε την παραίτηση της κυβέρνησης και μέσω του προέδρου που είναι ο αρχηγός του στρατού και θα εξασφαλίσει τα σύνορα!

Και αφού θα σας στηρίζει σύσσωμος ο λαός,  να πάρετε  εντολή προσωρινής επαναστατικής κυβέρνησης!

Είναι ο μοναδικός δρόμος σωτήριας πριν τον εμφύλιο! 

Και να είσαστε σίγουροι ότι ο λαός σε ένα τέτοιο κάλεσμα  που θα εκπέμπει την ελπίδα και την αποφυγή αιματοχυσίας θα ανταποκριθεί σύσσωμος  παλλαϊκά και θα τρέψει σε φυγή τους προδότες και θα τρομοκρατήσει τους πάντες ώστε να μην έχουν την πολυτέλεια  η το χρόνο να το σκεφτούν ή να κάνουν κάτι, παρά μόνο  να φύγουν άρον άρον!

Νόμιμες ενέργειες και όλα στο λαό,  για το λαό και με το λαό!  Μακριά από κυβερνήσεις εθνικής ενότητας,  ή εθνικής ανάγκης και άλλα κουραφέξαλα που κρύβουν μόνο προδοσίες!

Όσο για τον πρόεδρο της ( δημοκρατίας ) που είναι μαριονέτα ο λαός θα τον αναγκάσει να πράξει το σωστό!

Σε μια τέτοια ενέργεια να υπολογίζετε στην βοήθεια των φίλων επιστημόνων της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ!

Υπάρχουν πατριώτες και στην Ελλαδα και στην ομογένεια που θα συμμετείχαν σε μια  προσωρινή επαναστατική κυβέρνηση, μόνο για την πατρίδα και όχι για εξουσία και καρέκλες!

Ζητώ συγγνώμη από τους φίλους μου για τυχόν ορθογραφικά λάθη και την σύνταξη του κειμένου, δεν είμαι πνευματικός συγγραφέας, απλός Έλλην πολίτης είμαι με πατριωτικά αισθήματα. Εγώ θυσιάζομαι για την πατρίδα, οι γραμματιζούμενοι όχι!!!

Ένα απόσπασμα από τον πονεμένο και πικραμένο κόσμο της Ομογένειας!

Από τον Νίκο Γεωργαντζά

Η ανάγκη της συγκρότησης της ελληνικής κοινωνίας, θεσμικά, σε πολιτικό σώμα

Είναι κρίμα που το ελληνικό πολιτικό σύστημα στερεί τα πολιτικά δικαιώματα της κάθε Ελληνίδας και του κάθε Έλληνα, που τυχαίνει να είμαστε μέλη του συνέκδημου ελληνικού μας κόσμου — λες και είμαστε τίποτα βαρυποινίτες, είτε διότι μας θεωρεί πολιτικά ανεξέλεγκτους ανθρώπους, είτε διότι δεν μπορεί να μας εντάξει εύκολα στα δίκτυα της εκλογικής του πελατείας, που κατευθύνονται από την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ . Είναι κρίμα διότι έτσι χάνει την δυναμική εξέλιξη του συνέκδημου ελληνικού μας κόσμου, μαζύ με όλα τα συλλογικά μας επιτεύγματα, ως έθος και έθνος ελληνικόν, πάνω σε όλη την επιφάνεια του πλανήτη Γη.

                               ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>