ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ συνεχίζει να ρωτά εισαγγελέας υπάρχει;;;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ο Τομεάρχης Άμυνας και βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Γιώργος Νταβρής, εξέδωσαν την εξής κοινή απάντηση στην σημερινή ανακοίνωση της Διεύθυνσης Ενημέρωσης του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σχετικά με τη Τρόικα, τους κωδικούς και τις περικοπές κονδυλίων των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας:

«1. Η ανακοίνωση του Υπουργείου δεν διαψεύδει ούτε στο ελάχιστο ότι η Τρόικα είναι κάτοχος κωδικών λειτουργικών δαπανών των Ενόπλων δυνάμεων. Το θέμα αυτό το αποσιωπά και το προσπερνά. Απλά να επαναλάβουμε ότι η πηγή του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου Τέρενς Κουίκ δεν επιδέχεται αμφισβήτηση.

2. Σε καμία από τις δύο δηλώσεις μας δεν αναφέραμε ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε ο ίδιος προσωπική επαφή με τους όποιους υπαλλήλους της Τρόικας. Πλην, όμως, το ίδιο το Υπουργείο ομολογεί στην Ανακοίνωσή του, ότι αποστέλλει «υπηρεσιακούς παράγοντες» (αξιωματικοί ή πολιτικοί σύμβουλοι του Υπουργού άραγε;) για τις εν λόγω επαίσχυντες διαπραγματεύσεις που αφορούν στην άμυνα της πατρίδας μας, στην ίδια τη φωλιά του φιδιού, δηλαδή στο στρατηγείο της εφαρμογής των Μνημονίων, στο Υπουργείο Οικονομικών.

3. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καταγράφουν το γεγονός ότι ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, απέφυγε να δώσει ο ίδιος απαντήσεις στα ερωτήματα που του θέσαμε, διατάσσοντας να τον υποκαταστήσει η Διεύθυνση Ενημέρωσης του Υπουργείου του. Προφανέστατα για να μη πέσει σε κακοτοπιές!

4. Περιμένουμε ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ίδιου του Υπουργού, αν θα προκαλέσει με δική του πρωτοβουλία την επείγουσα σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής όπως ζήτησαν οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ σήμερα (14 Αυγούστου 2012). Το παιγνίδι των «κύκλων του Υπουργείου» και των διαρροών, πρέπει να τελειώνει και πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για σοβαρότατα ζητήματα που άπτονται Εθνικών μας θεμάτων».

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΡΑMMATEIA K.O.                                                    ΤΗΛ. (210) 3707970

                                                                                       FAX: (210) 3707976

                                                               email: anexartitoiellines@parliament.gr