«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ!!! ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: “

Να πως έχει έρθει η πατρίδα μας στην καταστροφή,  οι πολιτικοί και η θρησκεία ξεκλήρισαν τον Ελληνισμό!

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ …!!! ΤΥΧΑΙΟ ?

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ «ΣΑΣ»

Ο σεβάσμιος πατριάρχης της νέας τάξης

Επειδή δεν είμαι μονάχα δίκαιος αλλά ακριβοδίκαιος, άσχετα με το αν δεν συμφωνώ σε αρκετά μέρη του παρακάτω κειμένου, είμαι υποχρεωμένος να το παραθέσω διότι ΔΕΝ μου αρέσουν οι διωγμοί κανενός ζωντανού Οντός επί γης.

Δεν είμαι διώκτης κανενός, είμαι επικριτής του καθενός διώκτη, ακόμη κι εκείνων που διώκουν αυτούς που εξεδίωκαν εμάς πριν ουκ ολίγα χρόνια. Με τον διωγμό δεν καταφέρνεις τίποτα. Με την καλή ή έστω την καυτή αντιπαράθεση όμως και μάλιστα τεκμηριωμένη, καταφέρνεις πολλά. Και τον ουρανό κάτω φέρνεις. Έτσι, σας παραθέτω ένα κείμενο που μου έδωσαν στον δρόμο κάτι μοναχοί. Είναι μόνο μία μικρή βοήθεια από μέρους μου σε κάποιους που τιμούν την πίστη τους μη βλάπτοντάς με, άσχετα αν εγώ δεν συμφωνώ με τα πρόσωπα που πιστεύουν. Η γενική εικόνα όμως είναι σχεδόν η ίδια, και θετική. Αυτή την θετικότητα υπερασπίζομαι. Με την ελπίδα ότι θα τους δώσω το παράδειγμα κάποτε να θελήσουν και οι ίδιοι να αφήσουν το πνεύμα τους ανοιχτό κι ελεύθερο. Λυπάμαι που ΔΕΝ μπορείτε να με μηνύσετε κάποιοι, έχουμε ελευθερία λόγου, αλλά μακάρι να το καταφέρετε. Δεν ξέρετε ΠΟΣΟ πολύ θάθελα να αφήσω άναυδο ακόμη έναν δικαστή με αυτά που θα του παρουσιάσω.

Και μην ξεχνάτε, εγώ δεν ορκίζομαι σε καμία βίβλο παρά μονάχα στην σημαία μου.

ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ:

Δύο είναι οι κύριοι και σοβαροί λόγοι για τους απάνθρωπους

και αντιχριστιανικούς διωγμούς που κάνουν κατά των μοναχών της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με όργανο την Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους. Ο πρώτος λόγος είναι που δεν δέχθηκαν τα δισεκατομμύρια της Ε.Ο.Κ. και του Πάπα (ενώ τα άλλα μοναστήρια του Αγίου Όρους δυστυχώς τα δέχθηκαν).

Όταν ρωτήσαμε τον γέροντα, μας έδωσε την εξής απάντηση:

-Εδώ, παιδί μου, στο Άγιο Όρος έχουμε την Παναγία τόσα χρόνια, δεν μας έχει στερήσει τίποτα, και μας έχει υποσχεθεί ότι θα είναι ΟΙΚΟΝΟΜΟΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ και ΙΑΤΡΟΣ. Και το μόνο που μας ζητά είναι να κρατήσουμε ΣΤΑΘΕΡΗ και ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. Πώς λοιπόν τώρα ν’ αρνηθούμε την ευλογία της Υπεραγίας Θεοτόκου και να δεχτούμε τα τριάντα αργύρια από τους αιρετικούς. Και τι αντάλλαγμα θα μας ζητήσουν οι αιρετικοί και αιώνιοι εχθροί της Ορθοδοξίας μας;

Ο δεύτερος και ο σπουδαιότερος λόγος που διέκοψαν το μνημόσυνο του Πατριάρχη Βαρθολομαίου είναι, διότι καταπατεί τους θείους και Ιερούς Κανόνες της Εκκλησίας.

Όπως το Κράτος έχει το Σύνταγμα και τους νόμους, έτσι και η Εκκλησία έχει τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες των Αγίων Αποστόλων και των Αγίων θεοφόρων Πατέρων, που έχουν θεσπίσει στις εφτά και Αγίες Οικουμενικές Συνόδους.

Ο Μ.Ε. Ιερός και Αποστολικός Κανών διορίζει ότι όποιος επίσκοπος ή πρεσβύτερος ή διάκονος, ήθελε να συμπροσευχηθεί με αιρετικούς να καθαίρεται.

Αν συλλειτουργήσει και συν-κοινωνήσει με αιρετικούς τότε να αφορίζεται.

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος με τις συνπροσευχές και τα συλλείτουργα που κάνει με τους ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ καταπατεί τους Αγίους και Ιερούς Κανόνες της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.

Γι αυτό το λόγο οι ΠΑΤΕΡΕΣ της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου ΔΙΕΚΟΨΑΝ το Μνημόσυνο του ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ, δεν τον αναγνωρίζουν σαν ΟΡΘΟΔΟΞΟ, αλλά σαν ΑΙΡΕΤΙΚΟ και ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

Μετά το προδοτικό συλλείτουργο με τον πάπα, προχώρησε και στο ξεπούλημα της Ορθοδοξίας μας, υπογράφοντας την ένωση Εκκλησιών ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ με ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ με πλήρη υποταγή στον ΠΑΠΑ και απαιτεί να αρνηθούμε την πίστη μας και τον Χριστό μας και να προσκυνήσουμε τον Αντίχριστο ΠΑΠΑ.

Λόγια του Βαρθολομαίου υπέρ Τούρκων:

«Δυστυχώς οι 2 λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων. Ξεσηκώθηκαν το 1821 κάτι ξεβράκωτοι και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές.»

Ο εικονιζόμενος αξιωματικός του ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ στρατού, είναι ο τότε ιεροδιάκονος Βαρθολομαίος Αρχώντης, νυν Οικουμενικός Πατριάρχης.

Οι Τούρκοι δεν δίδουν εύκολα τα στρατιωτικά αξιώματα εάν δεν είναι βέβαιο ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντα τους! Εάν δεν είναι Τούρκος υπήκοος, διερωτώμεθα: είναι Έλληνας Χριστιανός ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος ή Τούρκος;

ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΛΑΤΙΝΟΦΡΟΝΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΙΩΑΝΝΗ ΒΕΚΚΟ.

Εδώ βλέπουμε πως μαρτύρησαν οι Μοναχοί του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ διότι δεν εδέχθησαν να συλλειτουργήσουν και να μνημονεύσουν τον Λατινόφρονα και προδότη πατριάρχη της Κωνσταντινουπόλεως Ιωάννη Βέκκο. Το 1276 ο Πατριάρχης Ιωάννης Βέκκος, συλλειτούργησε και συμπροσευχήθηκε στη Ρώμη με τον αιρετικό ΠΑΠΑ καταπατώντας τους Ιερούς Κανόνες. Όταν επέστρεψε στην Κωνσταντινούπολη οι επίσκοποι και όλοι οι ιερείς διέκοψαν το μνημόσυνο του χαρακτηρίζοντας τον ως προδότη της ορθοδοξίας. Ο Πατριάρχης τότε άρχισε σκληρούς διωγμούς, εξορίες, αποσχηματισμούς και φυλακίσεις εναντίον τους. Με διαταγή του Αυτοκράτορα και καθ’ υπόδειξη του Πατριάρχη πήγε με στρατό στο Άγιο Όρος και όσοι μοναχοί δεν τον μνημόνευαν, τους θανάτωσε. Στο Πρωτοτάτο και στην Ιερά Μονή Βατοπαιδίου τους κρέμασε και τους απαγχόνισε, στην Ιερά Μονή Ζωγράφου τους έκαψαν ζωντανούς, στην Ιερά Μονή Ιβήρων τους έπνιξαν στη θάλασσα. Η μόνη Ιερά Μονή που τους υποδέχθηκε, συλλειτούργησε και μνημόνευσε τον Πατριάρχη ήταν η Ιερά Μονή Μεγίστης Λαύρας. Οι ιερομόναχοι που μνημόνευσαν το Λατινόφρωνα Πατριάρχη Ιωάννη Βέκκο κατά την εκταφή τους, τους βρήκαν Αδιάλυτους, Τυμπανιαίους, γεμάτο όλο το σώμα τους με τρίχες και με δυσώδη οσμή.

 

Η άρνηση της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου να μνημονεύσει το όνομα του πατριάρχη Βαρθολομαίου είχε ως αποτέλεσμα σκληρούς διωγμούς. Συγκεκριμένα:

1 – Απαγόρευση της έκδοσης διαμονητηρίων στους προσκυνητές

2 – Απαγόρευση εισόδου τροφίμων και φαρμάκων στην Ιερά Μονή

3 – Διακοπή τελών καυσίμων

4 – Διακοπή Ο.Τ.Ε.

5 – Διακοπή Ταχυδρομείου (όσοι αποστέλλουν δέματα ή χρήματα για τους μοναχούς, καταλήγουν στην

πλαστή ιδρυθείσα Ι. Μονή Εσφιγμένου με τον ψευτοηγούμενο Χρυσόστομο Κατσουλιέρη, που βρίσκεται στις Καρυές και διαμένουν σ’ ένα κελί που τους έχει παραχωρήσει η Ι. Μονή Σίμωνος Πέτρας

6 – Κατάσχεση ενοικίων από τα ακίνητα που ανήκουν στην Ιερά Μονή.

7 – Απαγόρευση αλιείας και κίνησης πλεούμενων της Ι. Μονής

8 – Στέρηση ιατρικής περίθαλψης

9 – Δίωξη αντιπροσώπου της Ιεράς Κοινότητας 10 – Διακοπή Δ.Ε.Η. από το κονάκι

Τα γνωρίσματα των Ορθοδόξων Χριστιανών (εκ’ των Αγίων Πατέρων) είναι οι Διωγμοί. Αυτοί που διώκουν δεν είναι Χριστιανοί. Ευχόμεθα να μετανοήσουν.

Πατριάρχης Βαρθολομαίος. «… Δυστυχώς οι δύο λαοί διέκοψαν την υπέροχη συμβίωση των 400 χρόνων, όταν ξεσηκώθηκαν κάτι ξεβράκωτοι, το 1821 και δημιούργησαν τις γνωστές προστριβές ….» (Η ανθελληνική δήλωση του πατριάρχη έγινε μία μόλις εβδομάδα πριν την ενθρόνισή του σε Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως στις 2 Νοεμβρίου του 1991, δημοσιεύτηκε και στην εφημερίδα «Αυριανή» στις 30 Οκτωβρίου 1991

Το μόνο που ακούμε πια είναι πως το πατριαρχείο δεν έχει πόρους, αντιμετωπίζει τεράστιες οικονομικές δυσκολίες, δε μπορεί να ανταπεξέλθει στη παγκόσμια αποστολή του και χρειάζεται τις συνεισφορές των μεταναστών που στη πλειοψηφία τους είναι βιοπαλαιστές. Πώς τότε, όπως όλοι λένε, ο Βαρθολομαίος κάνει ζωή μεγιστάνα (κότερο, τα ακριβότερα μοντέλα της μερσεντές, πολυτελή βίλα στο Βόσπορο με πισίνα, συχνά ταξίδια αναψυχής, διαμονή σε πανάκριβα ξενοδοχεία κτλ. κτλ.) και ο Καλούτσος ζεί σε βίλα πέντε εκατομμυρίων δολ, με εσωτερική πισίνα και άλλες ασύλληπτες πολυτέλειες;
Πώς έχουν και οι δύο λογαριασμούς σε Τράπεζες της Ελβετίας;

http://www.greatlie.com/

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΛΑΝΔΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΠΙΛΤΕΡΜΠΕΡΓΚ …!!! ΤΥΧΑΙΟ ?

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΥΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΥΛΟΥ
ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΤΟΥ….  ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ…!!
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ….ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ….. 

Εν τω μεταξύ, ο Βαρθολομαίος Αρχοντώνης όσο γερνάει, τόσο τουρκεύει!.. Την περασμένη Κυριακή 13 Μαΐου, οι Εβραίοι της Ολλανδίας του απένειμαν το Βραβείο «Ελευθερίας της Πίστης», για τις άοκνες
προσπάθειές του να αγαπηθούν οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί με τους Μουσουλμάνους και τους Εβραίους. Η βράβευση έγινε στην ολλανδική πόλη Μίντελμπεργκ και κατά την διάρκεια της τελετής, ενώπιον της Βασιλίσσης της Ολλανδίας, Βεατρίκης, τι νομίζετε πως έκανε ο Σκλάβος Πατριάρχης; Άρχισε να γλείφει τον μέντορα του Ταγίπ Ερντογάν, διαβόητο ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, που ζεί τα τελευταία 15 χρόνια στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, κυνηγημένος από τους Κεμαλικούς της Άγκυρας!.. Είπε επί λέξει, ο Αρχηγός της Ορθοδοξίας, για τον άνθρωπο στον οποίο οφείλεται το σημερινό Οικονομικό Θαύμα της Τουρκίας: «Συνεργαζόμαστε στενά με τον κύριο Γκιουλέν, εδώ και πολλά χρόνια. Είμαστε πολύ κοντά, διότι έχουμε τα ίδια ιδεώδη, την ειρήνη και την ενότητα. Εκτιμούμε την προσφορά του στην εκπαίδευση. Ο Φετουλάχ Γκιουλέν συνέβαλε και συμβάλλει στον διαθρησκευτικό διάλογο. Μακάρι να επιστρέψει σύντομα στην Τουρκία. Έχουμε συναντηθεί και στην Τουρκία και στις ΗΠΑ. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί, για τη διεθνή ειρήνη και την ευημερία της χώρας μας (σ.σ.: της Τουρκίας!). Αυτός είναι ο κοινός μας στόχος»!..

Όπως έχει αποκαλύψει ο μακαρίτης Νεοκλής Σαρρής, ο Φετουλάχ Γκιουλέν επιδιώκει την Ισλαμοποίηση της Ελλάδος μέσω της Ιδρύσεως δεκάδων θρησκευτικών μουσουλμανικών σχολείων σε όλες τις μεγάλες ελληνικές πόλεις, όπου θα παρέχεται υψηλού επιπέδου εκπαίδευση (και) σε Ορθόδοξα Ελληνόπουλα με πολύ προσιτές τιμές. Η Ρωσία του Πούτιν έχει κλείσει κατάμουτρα την πόρτα στα «δώρα» του Γκιουλέν, διότι ξέρει πού το πάει ο μέντορας του Ερντογάν. Αντιθέτως, η πτωχευμένη Ελλάς ετοιμάζεται να δεχθεί – αντί πινακίου φακής – την εισβολή των «Σχολείων Γκιουλέν». Κι ο σκλάβος Πατριάρχης Βαρθολομαίος πρωτοστατεί στα σχέδια του φιλαράκου (και χρηματοδότη του, σύμφωνα με τον Τουρκικό Τύπο!) του Γκιουλέν, για Ισλαμοποίηση της Ελλάδος…

http://www.stoxos.gr/2012/05/blog-post_9004.html

http://diadrastiko.blogspot.com

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>