ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΒΡΗ

«Το κακό παράγινε και οδηγούμαστε κατ επιταγή της τρόικας

στην απόλυτη καταστροφή! »

Σε άθλιες μεθοδεύσεις για περικοπές στις Ένοπλες δυνάμεις, αναφέρονται σε κοινή δήλωσή τους ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ και ο Τομεάρχης Άμυνας του Κινήματος, βουλευτής Αχαιας Γιώργος Νταβρής.

Ταυτόχρονα ζητούν επείγουσα σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών της Βουλής.

Ολόκληρη η δήλωσή τους έχει ως εξής:

«Όταν μιλάνε για περικοπές πάντα η εύκολη λύση, ήταν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας .Τώρα όμως το κακό παράγινε και οδηγούμαστε κατ επιταγή της τρόικας στην απόλυτη καταστροφή!

Σύμφωνα με την 4η Μετάφραση Επικαιροποιημένου Προγράμματος  (σελίδα 98), προβλέπονται: «Περικοπές στις λειτουργικές δαπάνες που σχετίζονται με την άμυνα κατά τουλάχιστον 133 εκ. ευρώ το 2013 και επιπλέον 133 εκ. ευρώ το 2014 και 134 εκ. ευρώ το 2015, επιπλέον της μείωσης στις προμήθειες αμυντικού υλικού (παραδόσεις) κατά 830 εκ. ευρώ από το 2010 μέχρι το 2015.»

Οι δαπάνες θα είναι δηλαδή μειωμένες κατά 75 % σε σχέση με το 2009 και 65 % σε σχέση με το 2011.

Συνολικά μιλάμε για πάνω από 1,2 δις ευρώ περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις, που έχουν ήδη εγκριθεί και προγραμματισθεί.

Λίγες μέρες πριν ο κ. Σταϊκούρας είχε συνάντηση με τον ΥΠΕΘΑ κ. Παναγιωτόπουλο στο Πεντάγωνο, για να υλοποιήσουν νέες απαιτήσεις της τρόικας, για επιπρόσθετες-νέες περικοπές ύψους 1 δις από το υπουργείο άμυνας και μάλιστα από συγκεκριμένους κωδικούς. Πως άραγε γνώριζαν τέτοιες λεπτομέρειες οι τροϊκανοί ;;

Είναι παρανοϊκό ειδικά αυτή τη περίοδο να συζητάμε τέτοια θέματα, όταν στη περιοχή μας παίζονται τεράστια γεωπολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα,αλλά η κυβέρνηση θα πρέπει να αποφασίσει αν η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να διατηρεί Ε.Δ. ή όχι.

Με βάση τα παραπάνω ζητούμε κατ” αρχήν από τον τον Υπουργό Άμυνας κ.Πάνο Παναγιωτόπουλο  :

     – Να πάρει δημόσια θέση για το θέμα των διαρροών και εάν πράγματι υπάρχει έστω και ψήγμα αληθείας, να παραπέμψει την υπόθεση για διερεύνηση.

     –  Να μας απαντήσει πόσες είναι τελικά οι περικοπές που θα γίνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις

     – Μετά τις περικοπές ύψους 2,2 δις ευρώ,πως θα λειτουργήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις  και πως θα φέρουν σε πέρας το δύσκολο εθνικό έργο που επιτελούν ;

Ταυτόχρονα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ προαναγγέλλουμε ότι με την επανέναρξη των λειτουργιών της Βουλής απο Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012, θα ζητήσουμε την επείγουσα σύγκλιση της Διαρκούς Επιτροπής Άμυνας και Εξωτερικών, ώστε να έχουμε πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση στις Ένοπλες Δυνάμεις, από την εύρυθμη και  αξιόμαχη λειτουργία τους, μέχρι και το μισθολογικό των εκεί υπηρετούντων.

Φυσικά, το δικαίωμα της σύγκλισης το έχει και ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, χωρίς την ανάγκη συλλογής υπογραφών από τα κόμματα, εάν αισθάνεται ότι έτσι επιτάσσει το καθήκον του, μέ όλη αυτή την άκρως ανησυχητική ομοβροντία των γεγονότων, που συνειδητά διαρρέονται από το Πεντάγωνο προς τα ΜΜΕ.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουμε αναδείξει το θέμα και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, για να αποτρέψουμε τις  προσταγές της τρόικας που οδηγούν στην απόλυτη καταστροφή.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΓΡΑMMATEIA K.O. ΤΗΛ. (210) 3707970

FAX: (210) 3707976

email: anexartitoiellines@parliament.gr

Αλεξάνδρα-Μαρία Τράγκα[a.tragka@gmail.com