«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος ηταν ο Παπαδοπουλος ;

Πως αλλάζουν τα πράγματα όταν η δημοκρατία κάνει εκπτώσεις και επιτρέπετε στον καθένα προδότη να εφαρμόζει το σύνταγμα κατά πως τον συμφέρει!

Πολέμησα την δικτατορία και τώρα την επικαλούμαι!

Άραγε ποιοι φταίνε για αυτό και πρέπει να κρεμαστούνε στο σύνταγμα!

Ποτές η δημοκρατία δεν μπορεί να ζήσει με κατάλυση του συντάγματος, άρα και καμία δικτατορία δεν μπορεί να φαντάζει ως ιδανική.

Όταν μια δικτατορία φαντάζει ως μοναδική ο λαός αυτής της χώρας βρίσκετε στο τέλος του!

Δεν αντιλέγω για τα παρακάτω επιτεύγματα της χούντας, απλά λένε μόνο αυτά που θέλουνε, τα ποιο σκληρά που υπέστη ένα μεγάλο λαϊκό στρώμα τα κανουν γαργάρα όσοι δεν έζησαν την χούντα! Το ότι δεν λειτούργησε η δημοκρατία και χρειάστηκε η χούντα, οι υπεύθυνοι είναι τα δυο άκρα του φασισμού, που ευθύνονται και για τον εμφύλιο, ο μαύρος και ο κόκκινος!

Σήμερα πάλι την ευθύνη την έχουν οι δυο παραπάνω φασισμοί με κυριότερο τον αριστερό φασισμό!Δεν είμαι υπέρμαχος του ανήκομε στην δύσει, αλλά τον αριστερό φασισμό τον θεωρώ την μεγαλύτερη κατάρα επάνω στην γη και την μεγαλύτερη παγίδα των λαών, αφού είναι το εργαλείο για την επιβίωση του μαύρου καπιταλισμού και υπονόμευσης σε κάθε δημοκρατία που πάει να γεννηθεί, αφού την καπελώνουν προδοτικά!!

Γνωρίζω και την δεξιά ελίτ και την αριστερά, δεν έχουν καμία μα καμία διαφορά!

Η διαφορά βρίσκετε στα ζόμπι πρόβατα που τις στηρίζουν!

Στο δια ταύτα τέτοιες καταστάσεις η ιστορία μας έχει διδάξει ότι μόνο μια  αυθόρμητη λαϊκή επανάσταση με πλήρη ανατροπή των πάντων ( η δημοκρατία γεννιέται από την τέφρα της) και επαναφορά σε ένα σύνταγμα που θα δίνει τον σεβασμό στον άνθρωπο πολίτη, αλλά και τον απόλυτο ελέγχον από τον λαό!

Χωρίς να λειτουργεί το σύνταγμα δεν μπορεί να υπάρχει δημοκρατία, δεν υπάρχουν κακοί και καλοί νόμοι, όταν τους εφαρμόζουμε κάθετα και οριζοντίως σε όλους με την ίδια αυστηρότητα και σεβασμό!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Παρακάτω διάφορες  επιλεγμένες απόψεις, δείχνουν τις καλές κρύβοντας τις ακόμα ποιο κακές δηλώνοντας άγνοια από την ιστορία,  άλλοι άθελα και άλλοι σκοπίμως 

Ο Παπαδοπουλος παρέδωσε την χώρα στην «Μεταπολίτευση» χωρίς να χρωστάει ούτε μια δεκάρα στο κάθε ξένο τοκογλύφο, στο κάθε κερατά Εβραιομασόνο λωποδύτη. Η Ανεργία ήταν κάτι το άγνωστο στην κοινωνία.  Η Δικτατορία χάρισε τα δάνεια των εξαθλιωμένων αγροτών μας, τους έφτιαξε δρόμους, (που μέχρι τότε κολυμπούσαν στη λάσπη) και τους πρόσφερε δωρεάν αγροτικά μηχανήματα και στρέματα γης να καλλιεργουν,  αγόρασε για την ασφάλεια του Εθνους αεροπλάνα και υποβρύχια ΤΟΙΣ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ (χωρις μιζες)

Κατασκεύασε Νοσοκομεία,  προσέφερε 150.000 σπίτια σε Δημοσίους Υπαλλήλους με δάνεια που είχαν ελάχιστο τόκο και ΚΥΡΙΩΣ χωρίς «μίζες». Και άλλα πολλά, ενώ πρωτίστως υπήρχε απόλυτη ησυχία σε ό,τι αφορά το φαινόμενο της λαθρομετανάστευσης και της εγκληματικότητος που σήμερα οργιάζει. Κοιμόμασταν «με ανοικτές τις πόρτες» στην κυριολεξία. Αυτή ήταν η πολιτεία της…«επαράτου» Επταετίας του Γ.Παπαδόπουλου. Και να σκεφθεί κανείς ότι ήσαν Στρατιωτικοί. Δεν εγνώριζαν και πολλά περί Οικονομίας.

Απλά ήταν Πατριώτες και έντιμοι Ελληνες. Και πέτυχαν ΠΛΗΡΩΣ παρ ότι στην Ελλάδα είχαν επιβάλλει εμπάργκο χώρες καθώς οι πολιτικοι εφρόντιζαν για τη δυσφήμιση της Πατρίδας. Αυτά ήταν τα έργα και ημέρες της Χούντας που παρέδωσε στους κυρίους της Μεταπολίτευσης ένα κράτος υγιές που δούλευε σαν ρολόι. Για να το μεταβάλλουν αυτοί οι κύριοι στο καταχρεωμένο, ανυπόληπτο τερατούργημα που βλέπουμε, με οργή και θλίψη, όλοι σήμερα.

ΟΥΔΕΙΣ πλέον καταφέρεται εναντίον της 21ης Απριλίου. To 1967 την τύχη του Εθνους είχαν αναλάβει οι Στρατιωτικοί, κυρίως ο Γ.Παπαδόπουλος, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, απέθανε ασθενής και φτωχός. Το γιατί ο κάθε πολιτικός δεν αναφέρεται στην περίοδο αυτή – την περίφημη «επάρατο» – ας το αντικρύσουμε λοιπόν, ευθέως. Χωρίς φόβο και πάθος. Λοιπόν!.. Δεν αναφέρεται ΟΥΔΕΙΣ πολιτικός στα χρόνια εκείνα διότι: 1) η Ελλάς εγνώρισε ανάπτυξι που ΠΟΤΕ δεν είχε φαντασθεί προηγουμένως ή επομένως ΟΥΔΕΙΣ

Το λάθος που το πληρώνουμε όλοι  και η Κύπρος που δεν μπορεσε να καταλάβει ποτέ βρέθηκαν οι προδότες όπως Ιωαννίδης να τον προδώσουν και να φτάσουμε εδώ.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>