ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

ΕΚΤ: Η ελληνική κυβέρνηση να συγκρουστεί με προνομιούχες ομάδες

Τόλμη και θάρρος χρειάζεται να επιδείξει η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να αναχαιτίσει τα παγιωμένα συμφέροντα και τις προνομιούχες ομάδες, ανοίγοντας τα κλειστά επαγγέλματα, βελτιώνοντας το επιχειρηματικό κλίμα και μειώνοντας περαιτέρω το εργατικό κόστος, προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα και να επαναθέσει σε τροχιά την οικονομία της χώρας.

Τα σχετικά αναφέρει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) σε ανάλυση για την ευρωπαϊκή περιφέρεια (Ελλάδα, Ισπανία, Ιρλανδία, Πορτογαλία και Κύπρο) στο μηνιαίο της δελτίο, προοιωνιζόμενη πρόσθετα σκληρά μέτρα.

Προσθέτοντας περαιτέρω πιέσεις στις ήδη επιβαλλόμενες στις πέντε χώρες, η ΕΚΤ κάνει λόγο για επιπλέον μείωση στο κόστος εργασίας. Σημειωτέον ότι αυτό έχει υποστεί δραματικότατη συμπίεση στις προαναφερθείσες χώρες, χωρίς, εντούτοις, να μειωθεί η ανεργία. Ωστόσο, όπως παρατηρεί η ΕΚΤ, είναι ιδιαιτέρως αναγκαίο για την Ελλάδα και την Ισπανία εάν θέλουν να τονώσουν την ανταγωνιστικότητά τους, και προβλέπει ισχυρή πτώση σε μισθούς.

Αναγνωρίζοντας πως στις εν λόγω χώρες έχουν ξεκινήσει διαδικασίες προσαρμογής, δεν παραλείπει να τονίσει την ανάγκη επιπλέον προσπάθειας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, τη μείωση της ανεργίας και τη βιωσιμότητα των προϋπολογισμών. Με το σκεπτικό αυτό η ΕΚΤ ζητεί πολιτική κινητοποίηση για βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος με τολμηρές πρωτοβουλίες, ώστε να αναχαιτιστεί η πίεση από τα συμφέροντα και τις ομάδες των προνομιούχων, ενισχύοντας την οικονομική δραστηριότητα.

Η Ελλάδα και η Ισπανία έχουν τα υψηλότερα επίπεδα ανεργίας μεταξύ των νέων στην Ευρωζώνη. Στις ηλικίες κάτω των 25 ετών ποσοστό άνω του 40% είναι εκτός παραγωγικής διαδικασίας. Οι μεταρρυθμίσεις της αγοράς εργασίας, οι οποίες εγκρίθηκαν στην Ισπανία τον Φεβρουάριο, ήταν ενδεδειγμένες, αλλά καθυστερημένες. «Εάν είχαν εφαρμοστεί πριν από λίγα χρόνια, ίσως αποδεικνύονταν επωφελείς, καθώς θα απέτρεπαν τις περικοπές θέσεων εργασίας», επισημαίνει η ΕΚΤ.

Σε ορισμένα πεδία των οικονομιών των πέντε χωρών υπάρχουν υπερβολικά περιθώρια κέρδους, εξ ου και τους έχει ζητηθεί να ανοίξουν τα κλειστά τους επαγγέλματα και να δημιουργήσουν θέσεις εργασίας. Επίσης, χώρες με υψηλή ανεργία χρειάζεται να καταργήσουν την τιμαριθμική προσαρμογή των μισθών, να χαλαρώσουν την προστασία της απασχόλησης και να περικόψουν τον κατώτατο μισθό.

Αναφορικά, τέλος, με τα ισοζύγια τρεχουσών συναλλαγών, και οι πέντε χώρες βρίσκονται σε καλύτερη θέση από εκείνη του 2008, ενώ ειδικά η Ιρλανδία παρουσίασε ισοσκελισμό το 2010. Ωστόσο, το 2013 η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να έχει μεγάλο έλλειμμα, ενώ και για την Πορτογαλία και την Κύπρο το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών θα διαμορφωθεί σε πολύ υψηλά επίπεδα.

http://news.kathimerini.gr/