Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ

Μερικοί  αναφέρονται στην αντίσταση που θα προβάλουν οι Έλληνες, όταν ο μεγάλος αδελφός θα του πάρει το σπίτι.  Νομίζω ότι οι Έλληνες έχασαν το σπίτι τους και δεν εννοώ τους τοίχους (που είναι στο πρόγραμμα να γίνει και αυτό).

               Γιατί το σπίτι μας είναι η Πατρίδα, είναι η υπερηφάνειά μας, είναι τα πιστεύω μας, τα ήθη μας, οι αρετές μας, τα παιδιά μας, η γλώσσα και η ιστορία μας.

                 Μας έκοψαν τις ρίζες, η διαφθορά αντικατέστησε την εντιμότητα, το Σύνταγμά μας αντικαταστάθηκε από μνημόνια, τα κέντρα παιδείας μας από φάροι γνώσεως έγιναν άσυλα ανιάτων.

                Η ομοψυχία του Λαού μετετράπη σε κοματοκρατία και η ενημέρωση σε αποσιώπηση ή παραπληροφόρηση.

                 Οι νόμοι έγιναν για να παραβιάζονται και τα περήφανα γηρατειά την βγάζουν κοντά στους κάδους απορριμμάτων.

                Ο δημοσιογράφος εργάζεται για το μεγάλο αδελφό, ο Σόρος και ο Ρόντος είναι μόνιμοι συμβουλάτορες των Ελληνοφώνων δουλικών κυβερνήσεων.

Πριν λίγες ημέρες το 70% της ποτισμένης με αίμα και ιδρώτα της Ελληνικής γης πέρασε στους ιδιώτες.   Η Τράπεζα Πειραιώς που χρωστούσε στην Αγροτική Τράπεζα την εξαγόρασε σε τιμή εξευτελιστική, παίρνοντας όλα τα προικιά της. Τα εκατομμύρια που έφαγαν τα πολιτικά κόμματα χαρίσθηκαν και η εναποθηκευμένη γη των Ελλήνων θα περάσει από τον Σάλα στους εχθρούς χωρίς μάχη, χωρίς αντίσταση.

Stergios     Date: August 6, 2012

Dimitrios Adamopoulos makrinitsa@hotmail.com