Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Δολοφόνος κατά παραγγελία!!!

Σε όλη μου τι ζωή ήμουν νομοταγής, μεγάλωσα 4 παιδιά με στερήσεις χωρίς η πολιτεία να μου δώσει ένα ευρώ!

Εγώ δεν θα σκύψω προδότες!

Δεν έχω κανένα περιουσιακό στοιχείο εκτός από το σπίτι που κληρονόμησα από τους γονείς μου πριν 40 χρόνια που είναι ατελές ασοβάτιστο, η σύνταξή μου είναι 650 που έπρεπε να είναι 2.000 το λιγότερο.

Αυτό δεν είναι απαίτηση είναι υποχρέωση της πολιτείας που μου τα έπαιρνε υποχρεωτικά 45 χρόνια μου έπινε το αίμα μου με αβάσταχτες κρατήσεις!

Σήμερα παρέλαβα το εκκαθαριστικό που ούτε λίγο ούτε πολύ μου ζητά αδιαφορώντας αν θα πεθάνω, αν δεν έχω να πάρω τα φάρμακά μου, μου λέει εμένα θα μου δόσεις για να δώσω στους νταβατζήδες μου 600 ευρώ!!!

Καλά κάνετε προδότες!

Όμως εγώ αποκτώ το δικαίωμα να σας σκοτώσω ότι ώρα θέλω!

Αφού έχω να κάνω με στυγνούς δολοφόνους ντυμένους με τον μανδύα της νομιμότητος, βιάζοντας το μόνο μέσο προστασίας μου το σύνταγμα!

Δεν πρόκειται να το κάνω σε αθώους αλλά σε σας προδότες 300 της βουλής!

Σήμερα μου δώσατε και επίσημα την αδεία να σας σκοτώσω αφού με καταδικάζετε σε θάνατο και ντροπή!

Είμαι αποφασισμένος να πεθάνω περήφανα όπως αξίζει σε Έλληνα και όχι σαν δούλος όπως έχετε καταντήσει τον Ελληνικό λαό.

Σαμαρά φτιάξατε έναν σίγουρο  καμικάζι 100% περιμένετε και έρχομαι!!!

Προδότη Σαμαρά, Βενιζέλο, Κουβέλη ευελπιστώ ότι μαζί με μένα θα γίνουν και άλλοι Περήφανοι Έλληνες καμικάζι να σας αφανίσουμε!

Οι γονείς μας έλεγαν όποιος πηδά πολλά παλούκια κάποιο του μπαίνει! Ετοιμαστείτε για παλούκωμα!

Όσο για σας  αξιολύπητοι πατριώτες μου που είσαστε αδιάφοροι για την δυστυχία που υπάρχει δίπλα σας μην συγκινηθείτε, συνεχίστε τα μπάνια σας, ξέρω τι λέτε ας είχα μυαλό να κάνω τα κουμάντα μου!

Εδώ υπάρχει μια τεράστια διαφορά μεταξύ μας, η μητέρα μου στα αισθήματα που έδωσε δεν υπήρχαν τα ανθρωποφάγα αισθήματα να πατάω επί πτωμάτων για να ζήσω!

Εγώ όταν δεν είχα να πάρω γάλα στα παιδιά μου και να πληρώσω το νίκη και ήμουν άνεργος δεν έκλεψα τον ιδρώτα κανενός, δεν σκότωσα κανένα, παρά μάζευα διάφορα σκουπίδια από τα οικόπεδα και τα πούλαγα μεχρι να βρω τον δρόμο μου!

Εσείς όμως πατήσατε στο αίμα των συνανθρώπων σας και τώρα κάνετε αδιάφορα τα μπανάκια σας αδιαφορώντας για την δυστυχία που υπάρχει ακριβώς δίπλα σας!

Αφήνοντας τους 300 προδότες να σκοτώνουν σιγά σιγά τους συνανθρώπους σας, τους φίλους σας! Και ικανοποιήστε με το να μετάσχετε σε φιλανθρωπικές προσφορές ελεημοσύνης ξεπλένοντας τις βαριές ευθύνες σας!

Όμως επειδή είσαστε και ιστορικά και κοινωνικά αμόρφωτοι, δεν γνωρίζετε όλα τα παραπάνω είναι έξω από την πόρτα σας και όπου να’ναι θα σας την χτυπήσει!

Προδότες εγώ θα διαλέξω πότε θα σας σκοτώσω, αφού πρώτα σας κάνω να πετάγεστε στο ύπνο σας, όπως πετάγομαι και εγώ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts:

1 comment to Δολοφόνος κατά παραγγελία!!!