«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πόλ Τόμσεν παλιατζής ο παλιατζής… όλα τα αγοράζω και τον Στρατηγό, κατεβάσετε τον κάτω τον αγοράζω όπως είναι με τις παντόφλες‼

Τον Σαμαρά τον Βενιζέλο Και τον Κουβέλη κρατάτε τους, προδότες έχουμε αρκετούς δεν θέλουμε άλλους‼!

Μιλώντας χθες στους βουλευτές του κόμματός του ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είπε ότι «θα ήταν πολύ εύκολο να επιλέξουμε τον καταγγελτικό λόγο για όσα δεν έχουμε απόλυτη ταύτιση».

Πουλήσαμε τους ψηφοφόρους, είπαμε ένα καράβι ψέματα για να μπούμε στην κυβέρνηση να ξεσκιστούμε στην μάσα και τώρα θα κάνουμε τους δύσκολους,  μαλάκες είσαστε;;;

Στη συζήτηση που ακολούθησε πολλοί βουλευτές επεσήμαναν την ανάγκη τα μέτρα να συνοδεύονται με πρωτοβουλίες που θα αποτρέψουν ένα νέο Μνημόνιο. Πιο σοβαρές επιφυλάξεις εξέφρασε ο «πασοκογενής» βουλευτής Οδυσσέας Βουδούρης ο οποίος υπενθύμισε ότι στην προγραμματική κυβερνητική συμφωνία υπήρχε όρος να μη περικοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις, γεγονός που δεν συνάδει με την προχθεσινή συμφωνία των πολιτικών αρχηγών.

Ο καθένας ας κοιτάξει το σπίτι του! Οι συνταξιούχοι και οι μισθωτοί να κόψουν τον λαιμό τους, μας ψήφισαν δεν μας ψήφησαν;;;;;;;;;

Λουκέτο σε 68.000 επιχειρήσεις από τις αρχές του 2011

Δεκάδες είναι τα καταστήματα που καθημερινά κατεβάζουν ρολά σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με έρευνα του ΕΘΝΟΥΣ, από τις αρχές του 2011 μέχρι τον περασμένο Απρίλιο, 68.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έβαλαν λουκέτο, καθώς δεν είχαν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ υπάρχουν φόβοι ότι μέχρι το τέλος του 2012 άλλες 67.000 επιχειρήσεις θα κλείσουν.

Πρόκειται για μικρομεσαίες επιχειρήσεις που πλέον αδυνατούν να καλύψουν βασικές υποχρεώσεις για μισθούς, πρώτες ύλες, ενοίκια, φόρους, ασφαλιστικές εισφορές και ΔΕΚΟ.

Όλοι καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι το πρώτο εξάμηνο του 2012 για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις ήταν το χειρότερο από την έναρξη της κρίσης πριν από τρία χρόνια και οι προοπτικές διαγράφονται ακόμη πιο δυσοίωνες.

Να κλείσουν, να κλείσουν τι τις χρειάζεται τόσες επιχειρήσεις ο λαός, να καλομαθαίνει σε εξυπηρετήσεις στην γειτονιά; Θα έρθουν τα τραστ και θα μας κάνουν  ευρω(παίους) πολίτες‼!

Σε τροχιά αποκρατικοποιήσεων ΤΡΑΙΝΟΣΕ – αεροδρόμια

Δέσμη δέκα μέτρων με συγκεκριμένα και σφιχτά χρονοδιαγράμματα παρουσίασε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης για ιδιωτικοποιήσεις, επενδύσεις και αυτοκινητόδρομους.

Θα φάμε… Θα φάμε… Μέχρι σκασμού!!!

ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Σε τέσσερις μήνες το σχέδιο νόμου για την αξιοποίηση των αεροδρομίων

Σε τέσσερις μήνες και αφού έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση που θα προηγηθεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, αναμένεται να είναι έτοιμο και να παρουσιαστεί το σχέδιο νόμου για την ιδιωτικοποίηση των 37 περιφερειακών αεροδρομίων της Ελλάδας.

Αυτό επεσήμανε χθες ο υπουργός Ανάπτυξης και Υποδομών, Κωστής Χατζηδάκης, σημειώνοντας πως εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα έχει παραδοθεί στην ηγεσία του υπουργείου και η σχετική εισήγηση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), στην οποία θα περιλαμβάνεται η πρόταση για το μοντέλο που θα ακολουθηθεί στην αξιοποίηση των περιφερειακών αερολιμένων.

Σε ό,τι αφορά στην αξιοποίηση των αεροδρομίων, ο δρόμος που θα ακολουθηθεί, όπως όλα δείχνουν, είναι η ομαδοποίησή τους σε τρεις ή περισσότερες κατηγορίες, σε καθεμιά από τις οποίες θα περιλαμβάνονται αεροδρόμια με μεγάλη επιβατική κίνηση, αλλά και λιγότερο δημοφιλείς προορισμοί.

Δίνουμε τα καλά να μην έχουμε πονοκέφαλο τι θα κάνουμε τα κέρδη και κρατάμε τα ετοιμοθάνατα να τα ενισχύσουμε, να τα ξανά κάνουμε καλές επιτηρήσεις να έρθουν  οι νταβατζήδες να τα πάρουν‼!

Παράδοσης των Ναυπηγείων στη λεηλασία των πολυεθνικών

Η επιβεβαίωση ότι η κυβέρνηση, η σημερινή όπως και οι προηγούμενες, έχει παραδώσει τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά στις ορέξεις του πολυεθνικού κεφαλαίου που λυμαίνεται διεθνώς το χώρο, με αποτέλεσμα μαζί με την εγκατάλειψη των εργαζομένων σε αυτά και την εγκατάλειψη, τη φθορά και την απαξίωση των ακριβοπληρωμένων υποβρυχίων, που εδώ και πάνω από 10 χρόνια έχει παραγγείλει το Πολεμικό Ναυτικό και βρίσκονται επί της «ναυπηγικής κλίνης

Να σημειωθεί ότι το ελληνικό κράτος έχει δώσει στις πολυεθνικές που ελέγχουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, συνολικά μέσα στη δεκαετία πάνω από 2,5 δισ. ευρώ, δηλαδή το 85% της συνολικής δαπάνης για τα 6 υποβρύχια Τ-214 και το ένα τύπου Τ-209 που ανακατασκευάστηκε. Παρ’ όλα αυτά, έχει παραλάβει μόνο ένα, το γνωστό «υποβρύχιο που γέρνει» το «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», του οποίου την αξία μεταπώλησης μετά τα προβλήματα που παρουσίασε -ήταν το πρώτο της σειράς Τ-214, το δοκιμαστικό- οι Γερμανοί κατασκευαστές του την εκτίμησαν μόνο στα 300 εκατ. ευρώ. Επίσης, με την αλλαγή της ιδιοκτησίας των Ναυπηγείων το 2010, επί υπουργού Άμυνας Ε. Βενιζέλου, και την παράδοσή τους από τους Γερμανούς στους Άραβες νέους ιδιοκτήτες χαρίστηκαν ποινικές ρήτρες για καθυστερήσεις 5 χρόνων στην παράδοση των 4 υποβρυχίων Τ-214 ύψους 400 εκατ. ευρώ, ενώ στην νέα αναθεωρημένη και σκανδαλώδη σύμβαση, με την οποία παραγγέλνονται ακόμα 2 υποβρύχια Τ-214, απαλλάσσονται οι νέοι ιδιοκτήτες καθώς προβλέπονται ποινικές ρήτρες για καθυστερήσεις μόνο έως 4% της αξίας και τους δίνεται η δυνατότητα για μονομερή καταγγελία της νέας σύμβασης χωρίς επιπτώσεις και με επιστροφή των εγγυητικών επιστολών που έχουν καταθέσει. Επίσης, το ελληνικό κράτος έχει αναλάβει και το πρόστιμο της ΕΕ για «παράνομες» κρατικές χρηματοδοτήσεις προς τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που με τους τόκους φθάνει σήμερα τα 450 εκατ. ευρώ.

Δίνουμε τα ναυπηγεία και κρατάμε να είμαστε πρώτοι στην ναυτιλία με ξένη σημαία για προστασία μην τα βουλιάξουμε‼!

Το πρωί της Κυριακής κλείνει το πακέτο των περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014, στο γενικό του πλαίσιο, ώστε να ακολουθήσει κατόπιν η εξειδίκευση και να ανακοινωθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά η τρόικα φρενάρει τις 10 δόσεις πληρωμής των φετινών φουσκωμένων εκκαθαριστικών και ζητεί… ισοδύναμα ή επτά δόσεις μέχρι το Φεβρουάριο.

Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, Πολ Τόμσεν, εξερχόμενος από τη σύσκεψη χαρακτήρισε τη συνάντηση «εξαιρετική», ενώ ο Ματίας Μορς της Κομισιόν, που ρωτήθηκε πότε θα φύγουν, απάντησε «θα μείνουμε λίγες ημέρες ακόμα». Το καλό κλίμα της συνάντησης επιβεβαιώθηκε και από στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, και σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αλλά και εφόσον υπάρξει συμφωνία την Κυριακή, το κλιμάκιο της τρόικας θα αναχωρήσει πιθανότατα τη Δευτέρα και θα επιστρέψει προς τα τέλη Αυγούστου για να λάβει το οριστικό πακέτο των μέτρων. Στο διάστημα που μεσολαβεί, τα συναρμόδια υπουργεία θα εξειδικεύσουν τα μέτρα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, σε συνεργασία με τα τεχνικά κλιμάκια.

Πάρε ότι θέλεις παλιατζή… Από μια Ελλάδα που δεν ζει‼ Όχι αυτή, άστη κάτω είναι η κάσα που θα με θάψουν να μην βρομίσω!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>