ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Ο τρελός και η τρέλα του

Είμαι η (CIA ) κόρη ξακουστή σε όλα τα πέρατα της γης‼!

Κόρη ζηλευτή, έχω πάει σε όλα τα κολέγια και σε παρθεναγωγείο‼!

Είμαι από σπίτι σοβαρό,  τον (ΟΗΕ)! Έχω γονείς  περιζήτητους και ζηλευτούς, την μαμά μου την λένε  Αμερική και είναι τσαχπινοπαιχνιδιάρα!  Τον Μπαμπά μου τον λένε  Ισραήλ,  έχει και παρατσούκλι τον λένε και  σιωνισμό‼! Έχω και αδελφό τον λένε ΝΑΤΟ‼ Αυτόν τον έχει ο μπαμπάς για τα χοντρά βίτσια‼!

Όπως σας είπα η μαμά μου είναι   ατακτούλα, ο μπαμπά μου μεγάλος, είναι ποιο πολλών αιώνων και δεν του κάνει κούκου και ξενοπηδιέται!

Όμως ο μπαμπάς μου δεν διαμαρτύρεται τα έχουν βρει, τον έχει να φροντίζει το σπίτι να φέρνει λεφτά, να υπερασπίζετε την τιμή της όταν την βρίζουν πουτάνα‼!

Μιλάμε ότι είμαι από μια οικογένεια που έχει όλα τα χαρίσματα της ελίτ κοινωνίας του 21 αιώνα!

Η μαμά μου είναι και πρώτη στην φιλανθρωπία και στον αντιρατσισμό! Να σκεφτείτε ότι στην Αφρική έβαλε να σκοτώσουν τους μαύρους και για να μην χαθεί το είδος κλωνοποίησε έναν και τον έβαλε  στο σπίτι της μπάτλερ, τον λένε Ομπάμα! Η φιλανθρωπία της δεν έχει τέλος, τώρα τελευταία βρήκε μια τσατσά και δεν άκουσε τις κακές γλώσσες ότι πέταγε τα νερά από τις αταξίες τους άντρα της και την έκανε υπουργό εξωτερικών, την μεγαλύτερη και ξακουστή τσατσά Κλίντον‼! Ο μπαμπάς μου με έχει σε μεγάλη υπόληψη και με έχει ελεύθερη να κάνω ότι θέλω‼!

Για αυτό και εγώ φροντίζω να είμαι αντάξια κόρη τους!

Λένε οι κακές γλώσσες ότι είμαι κορίτσι με πολλά βίτσια και κάνω πολλές αταξίες και ότι μοιάζω της μάνα μου και πηδιέμαι με πολλούς!  Τι να κάνουμε τα νιάτα βλέπεται δεν συγκρατούνται, ούτε και κρύβονται‼!

Για την μαμά μου και τον μπαμπά μου δεν λένε τίποτα; Τους έχω πιάσει πολλές φορές να κάνουν το τρενάκι με δεκάδες Ανώμαλους Ηγέτες Ο πρώτος πηδάει τον τελευταίο, έμενα βλέπουν‼! Και που να σας πω για τον αδελφό μου;;;

Ζητώ συγγνώμη ξέχασα να σας συστήσω στην γιαγιά  μου την Ευρώπη. Πολλή καλή γιαγιά όλα αυτή μου τα έμαθε‼!

Τώρα τελευταία η γιαγιά μου αντιμετωπίζει προβλήματα με ένα  εγγόνι της  την Ελλάδα, θέλει να το αποκληρώσει αλλά δεν θέλει να την πουν άκαρδη, για αυτό προτιμά να της στερήσει όλες τις απολαβές της οικογενείας να γυρνά στους δρόμους ζητιανεύοντας και να της πετά και κανένα ξεροκόμματο, να δείχνει στα μάτια του κόσμου ότι  δεν εγκαταλείπει τα οικογενειακά  της μέλη‼!

Σύντομα θα ξανά συναντηθούμε θα σας πω τις αταξίες μου και σχετικά για όλη την οικογένεια! Δηλαδή να κατινιά -σουμε για να περνά η ώρα μέχρι να βαρεθώ‼!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ