ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Όλοι στο κόλπο και ο λαός απ΄έξω.

Προφανώς οι σύγχρονες κατακτήσεις των λαών γίνεται μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού. Ποτέ με τόσο απάθεια δεν αντιμετωπίζουν οι νέο- Έλληνες  την επιταχυνόμενη πτώση του έθνους σε χέρια κάθε άλλο παρά στοργικά που  θα είναι για όλους μας πολύ οδυνηρά ,πλην δωσίλογων.

Τελευταίο παράδειγμα το χάρισμα της ΑΤΕ στον Σάλα με τις ευλογίες της Τράπεζας της Ελλάδας και άλλων θερμών πατριωτών που κάθισαν και σκέφτηκαν γιατί να κουραζόμαστε εμείς για να διοικήσουμε μια παλιοτράπεζα χωριάταρων, ενώ αν την περάσουμε σε μια ευγενή τράπεζα που έχει και βαρύγδουπο τίτλο του πρώτου λιμανιού της χώρας , είναι αλλιώς, θα είναι και σαλονιού αλλά και του λιμανιού.

Έτσι λοιπόν σε μια νύχτα με λίγο φεγγάρι , υπεγράφη ο αφανισμός της τράπεζας και το πέρασμα των υγιών βεβαίως κομματιών στον ατσίδα της αγοράς. Δημιούργησαν ήδη τεράστια προβλήματα στο προσωπικό με την άστοχη ενέργειά τους, διαλύουν οικογένειες , αλλά ξέχασα αυτές είναι ασύμμετρες απώλειες και το κυριότερο διέλυσαν μια καθαρά ελληνική τράπεζα.

Εκείνα τα παλιοδανεικά που είχαν δώσει παλιά στα μιζοκόμματα με μηδέν εγγυήσεις, τι θα απογίνουν; Ενώ της φίλης μου της Σοφίας ρώτησαν λεπτομέρειες πριν δώσουν ένα μικρό στεγαστικό για  συμπλήρωμα, που σε κάνει να κοκκινίζεις από ντροπή και αγανάκτηση. Και πως και γιατί και αφού και επειδή πήρε το δάνειο, μη νομίσετε κανένα τεράστιο ποσό, ίσα με τον μηνιαίο  μισθό εντεταλμένου συμβούλου της τράπεζας.

Αλλά έτσι είναι τα πράγματα τακτοποιημένα στην Ελλάδα, να ψηφίζεις τους εκτελεστές σου την Κυριακή και την Δευτέρα να συντάσσεσαι με τους κοψοχέρηδες. Μόνο που αυτή την φορά τα δουλέψανε πολύ μα πάρα πολύ τα καημένα τα ανθρωπάκια.

Θα σου πάρουνε την σύνταξη, φώναζαν αυτοί που τους την πήραν ήδη χωρίς ντροπή και χωρίς φιλότιμο. Και δεν σκέφτηκαν τον απόλυτο εξευτελισμό που περνάνε  οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, και τώρα τους βρίζουν και φωνάζουν αλλά είναι λίγο αργά για αλλαγή .

Τέτοιο χάλι δεν βρίσκω εύκολα στην ιστορική πορεία του νεώτερου Ελληνισμού για να συγκρίνω και θα τα αφήσω στα χέρια του ιστορικού του μέλλοντος που πιστεύω να κάνει καλύτερη δουλειά.

Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε στο Ε.Πα.Μ. είναι να προσπαθούμε όλο και περισσότερο όλο και δυναμικότερα να ενημερώνουμε τον λαό μας για τα μέτρα που τον περιμένουν και να παλέψουμε μαζί του στην αποτίναξη του γερμανικού ζυγού.

Μέτρα που σπρώχνουν το μεγαλύτερο κομμάτι του λαού στο χρηματιστήριο εξαγοράς συνειδήσεων σε απόλυτο εξευτελισμό και πρέπει με κάθε τρόπο να τα εμποδίσουμε να υλοποιηθούν. Και αυτό είναι μια νίκη που την θέλουμε όλοι μας.

Μάντζαρης Γιώργος

31-07-2012