«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Ο ενοχλητικός κος Ζιαζιάς….(τέως Αρχηγός Στρατού).

Τα πράγματα σε ανώτατες βαθμίδες ποτέ δεν ήταν εύκολα  για τους αξιωματικούς που έφθασαν με την αξία τους στις θέσεις που καλούνται να υπηρετήσουν. Τα αργυρώνητα δημοσιογρφάκια που οι περισσότεροι ούτε όπλο δεν έπιασαν άφησαν τα χυδαιότερα  υπονοούμενα για ένα στρατηγό αρκεί να εξυπηρετήσουν τα ανάξια αφεντικά τους.

Παραθέτουμε το παρακάτω άρθρο ώς ελάχιστο δείγμα τιμής για τον στρατηγό Ζιαζιά.
Ο κ. Ζιαζιάς, πρώην Αρχηγός Στρατού πλέον, ήταν ένας ενοχλητικός για την Δημόσια Διοίκηση άνθρωπος.
Ήταν η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα. Ήταν ο «άρχοντας» που κατέχει εξουσία, χωρίς όμως εμφανή μειονεκτήματα. Ό,τι χειρότερο δηλαδή για το «βαθύ κράτος» της Ελλάδας που τριάντα χρόνια τώρα είχε μάθει να την εκδίδει προς προσπορισμό του.
Ο κ. Ζιαζιάς λοιπόν κατά την ολιγόμηνη θητεία του ως Αρχηγός Στρατού, προφανώς δεν ενδιαφερόταν για κάποια ξανθιά γραμματέα.
Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για την αγορά κατοικίας, με δάνειο φυσικά.
Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν να διορίσει ένα τέκνο του στο Δημόσιο.
Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για μία ακριβοπληρωμένη θέση σε μία ΔΕΚΟ, μετά την αποστρατεία του.
Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για μία πολιτική θέση εξουσίας, έστω και υπηρεσιακή.
Ο κ. Ζιαζιάς προφανώς δεν ενδιαφερόταν για την ίδια την καρέκλα του.
Το χειρότερο όμως ήταν ότι ο κ. Ζιαζιάς ενδιαφερόταν εντόνως για το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Στρατό και τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που ξοδεύονται ετησίως για καύσιμα από το 1974, χωρίς διαγωνισμό και με αμφιλεγόμενη ποιότητα.

Ο κ. Ζιαζιάς έπρεπε να φύγει ή να αναγκαστεί να φύγει.

Ο κ. Ζιαζιάς έφυγε και πήρε μαζί του μόνο μία λέξη. Τον σεβασμό. Για κάποιους τελείως ανώφελη, για κάποιους το κόστος μιας ζωής!!!!
Posted by GBAL on Πέμπτη, Ιούλιος 26, 2012 //

Σημειωση:Με  το  Στρατηγό κ. Ζαζιά δεν έτυχε ούτε να έχουμε  συνυπηρετήσει, ούτε να έχουμε γνωρισθεί,  το γεγονός όμως ότι οι πληροφορίες από παντού επιβεβαιώνονται, ότι αντιστάθηκε σε πιέσεις για τις επικείμενες κρίσεις , αλλά και για τον αγώνα που έκανε ενάντια συμφερόντων, μας φέρνει συμπαραστάτες στην παραίτησή του, γιατί έμπρακτα απέδειξε ότι υπάρχουν και αξιωματούχοι που τιμούν την τιμή που τους έγινε εν ονόματι του Ελληνικού Λαού να υπηρετήσουν πιστά τον όρκο που έδωσαν.

Ο Αντιστράτηγος κ. Κ.Γκίνης που επέλεξε το ΚΥΣΕΑ για να υπηρετήσει τον ΕλληνικόΣτρατό από τη θέση του Αρχηγού, είναι ένας χαρισματικός Ηγήτορας, που διακρίνεται για την επιμονή και την  υπομονή που επιδεικνύει  στην επιτυχία του σκοπού, αλλά  και  για το υψηλό  ηθικό που τον διακατέχει. Είχα την ευκαιρία, ως Διοικητής μονάδας πυροβολικού, όλα αυτά να τα διαπιστώσω αφού ο.Κ.Γκίνης υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης μου, που παρά το νεαρό της ηλικίας του(τότε ήταν λοχαγός), είχε επιδείξει προσόντα πολύ πλούσια για το βαθμό του τόσο διοικητικά όσο και επιτελικά, που τον καθιστούσαν ξεχωριστό.
Του εύχομαι σε αυτές τις πολύ δύσκολες ημέρες  που διέρχεται η χώρα μας, να ανταποκριθεί κατά τον καλλίτερο τροπο στα υψηλά καθήκοντά του, και να υπηρετήσει πιστά τα ιδανικά του καλού και φιλότιμου στρατιώτη, με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού.!
ΔΚ

πηγή:dimitris-kypriotis.blogspot.com

http://blog.mantzaris.eu/

Σχολιάστε

  

  

  

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>