Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Χρυσή Αυγή: «Έρχεται η περίοδος της σφαίρας»

ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

Ίσως άθελά σας να κάνετε καλό για πρώτη φορά:::

Πρώτο καλό, τους ανθρώπους με αισθήματα που έφευγαν έτσι απλά γιατί τους ενοχοποιήσατε και αισθάνονταν βάρος και ντροπή σταματάει και γίνονται καμικάζι!!!

Αν αποφασίσουν να φύγουν θα πάρουν και μερικούς προδότες μαζί τους! Θα θυσιαστούν για τα παιδιά τους και την πατρίδα τους, για τους συμπολίτες τους!!!

Αρχίστε να μετράτε αντίστροφα γιατί έρχεται η σειρά σας και δεν θα γλυτώσετε αυτή τη φορά για να μολύνετε την επόμενη γενιά!

Προδότες κάθε ημέρα που περνά φτιάχνετε και καινούργιους καμικάζι και είμαστε πολλοί πιστέψτε το και ξεκουμπιστείτε αν θέλετε να γλυτώσετε!

Πατριώτες ούτε μια ζωή να μην πάει άδικα, σαν Έλληνες είμαστε το ίδιο πολύτιμοι και ζωντανοί και μετά θάνατο!

Δεν υπάρχει καλύτερη καταγραφή στην ιστορία να σε γράψει με ηρωικά γράμματα για την προσφορά σου και στην ζωή και στον θάνατο!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Τελείωσε η περίοδος της αγανάκτησης, ο κόσμος έφυγε από την πλατεία Συντάγματος, βαρέθηκε να τρώει χημικά και να διαλύεται. Διανύουμε την περίοδο της αυτοκτονίας και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι σύντομα θα περάσουμε στην περίοδο της σφαίρας. Πολύ σύντομα κάποιος Έλληνας θα πει: δεν αυτοκτονώ, θα πάρω και κάποιον άλλο μαζί μου, θα στρέψω το όπλο ενάντια σε αυτόν που ευθύνεται για την κατάστασή μου».

Απόσπασμα από την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, σχετικά με τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης προς τα κόμματα παρακάτω στο βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=qMi9lplWryY&feature=player_embedded