«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πακιστανοί με καδρόνια και ρόπαλα επιτέθηκαν δυο φορές χτες το βράδυ (μια στο κέντρο και μια στο Περιστέρι) και χτύπησαν ζευγάρια Ελλήνων…

Για σας πατριώτες φίλοι! Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ποτέ δεν διάλεξε τα εύκολα με ευγενικά και πούστικα λόγια που δεν τα πιστεύει! Για αυτό πάντα αναλαμβάνω τα λόγια και τις πράξεις μου σαν υπεύθυνος Έλλην Πολίτης! Για αυτό και δηλώνω ότι είμαι εθνικιστής πατριώτης και θα ξεσκίσω τους λαθρομετανάστες και τους προδότες όπως και όπου μπορώ μου το επιβάλει η συνείδησή μου σαν Έλληνας! Και να τονίσω ότι εγώ όπου επήγα μετανάστης επήγα νόμιμα και αφού με περάσαν από όλους τους γιατρούς, με ασφάλιση και μέρος να μείνω και σεβάστηκα την φιλοξενία όπως τη σεβάστηκε ο κάθε Έλληνας μετανάστης!

Και τονίζω ότι θα κυνηγήσω τους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ όχι  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και στου βοδιού το κέρατο!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το άρθρο ανανεώθηκε 6:10μμ…
Αφιερωμένο στους κυρίους Π.Κωνσταντίνου και τον καινούργιο του σύμβουλο Τζαβέντ Ασλάν,που κάθε μέρα βλέπουν ρατσιστικές και ληστρικές επιθέσεις Ελλήνων (από αστυνομικούς μέχρι γριές έχουμε δει να βγαίνει ανακοίνωση) κατά των “φιλήσυχων Πακιστανών” που όπως πάνε να μας το περάσουν δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα με την θέληση τους αλλά με διακτινισμό τύπου STAR TREK.
Να είστε σίγουροι πως κι αυτό το περιστατικό θα το καταγγείλουν ως ρατσιστικό που εξαγρίωσε τους Πακιστανούς και τους έκανε να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους…Γιατί όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι εδώ και καιρό (γιατί αυτό τους βολεύει για τέτοιες περιπτώσεις) η αστυνομία τους κλέβει και συνεργάζεται με την Χ.Α για να τους δέρνει…Επομένως έχουν έτοιμη την δικαιολογία στο δικαστήριο.

Λοιπόν κύριοι της τρικομματικής κυβέρνησης πάρτε μέτρα και αρχίστε ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ γιατί αν δεν το έχετε πάρει είδηση η ΑΘΗΝΑ είναι ένα ΚΑΖΑΝΙ που βράζει…Και δυστυχώς έχετε αφήσει για μάγειρες σ αυτό το ΚΑΖΑΝΙ άτομα που είναι αρχισέφ στο να δημιουργούν ΕΚΡΗΚΤΙΚΆ μείγματα.
Οι άνθρωποι αυτοί στα πλαίσια του αντιρατσισμού έχουν δημιουργήσει εγκληματική συμμορία και ξεσηκώνουν τους λαθρομετανάστες για να ξυλοκοπούν ακόμακαι όποιον τους στραβοκοιτάξει…Το ίδιο συνέβη και σε οπαδό του Ολυμπιακού στη συγκέντρωση της Νίκαιας που τον χτύπησαν στο κεφάλι,χωρίς καν να τους πειράξει ή να μπορεί να τους απειλήσει καθώς ήταν μόνος του,ανάμεσα σε εκατοντάδες.(φώτο)
Το παιχνίδι δεν έχει χαθεί ακόμα.Ευτυχώς δεν έχουμε ακόμα νεκρό και η κατάσταση σώζεται.

ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ…

Δεν υπάρχει κανένα πολιτικό κόστος όταν πρόκειται να προλάβετε καταστάσεις μη αναστρέψιμες…

Το περιστατικό όπως μας το είπαν αυτόπτες μάρτυρες..
Ένα πολύ περίεργο περιστατικό έγινε χτες τη νύχτα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην πλατεία Μεταξουργείου γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου…Ομάδα που αποτελούσαν 15 με 20 Πακιστανοί… με ρόπαλα και καδρόνια …κυνηγούσε  και προσπαθούσε με μανία να επιτεθεί σε ζευγάρι Ελλήνων που ήταν σε μηχανή μικρού κυβισμού.Από την μανία των Πακιστανών τελικά κατάφεραν να ξεφύγουν οι δυο Έλληνες και αν δεν είχε επέμβει έγκαιρα και σωτήρια η αστυνομία σήμερα θα μιλούσαμε για φριχτό ΕΓΚΛΗΜΑ (λιντσάρισμα) και θα είχαμε ΑΛΛΑ…Δεν θέλω να πω την συνέχεια την καταλαβαίνετε όλοι..
Η αστυνομία επενέβη ΕΥΤΥΧΩΣ αμέσως από τα τηλεφωνήματα κατοίκων και κατάφερε και απέτρεψε τα χειρότερα.

Το newsit δεν ξέρω αν κάνει λάθος την ώρα και την περιοχή ή αναφέρει κι άλλο περιστατικό…ή το ίδιο λανθασμένα.Αν είναι διαφορετικό τότε μιλάμε για οργανωμένο σχέδιο.Αν όχι τότε έχουν λάθος πληροφόρηση.


Δείτε τι γράφει το newsit.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία γύρω στις 02:30 σήμερα τα ξημερώματα μια ομάδα δέκα περίπου πακιστανών που βρισκόταν σε δρόμο του Περιστερίου επιτέθηκε σε δύο Έλληνες που περνούσαν με τα μηχανάκια τους από το σημείο και τους τραυμάτισαν χτυπώντας τους με γροθιές, κλωτσιές και ξύλινα ρόπαλα.

Πρόκειται για μια 19χρονη γυναίκα και έναν 20χρονο άνδρα που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της Αττικής. Μάλιστα η γυναίκα έχει υποστεί τραύματα στο κεφάλι και στα δάχτυλα και κάταγμα στο δεξί της χέρι ενώ ο άνδρας έχει τραύμα στο κεφάλι.

Λίγα λεπτά αργότερα δύο από τους τρεις συλληφθέντες Πακιστανούς αντιλαμβανόμενοι τους αστυνομικούς που έτρεξαν να επέμβουν, αντιστάθηκαν, χρησιμοποιώντας σωματική βία για να αποφύγουν τη σύλληψη τους.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ξύλινα ρόπαλα.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για απρόκλητες και επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αντίσταση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Πάντως δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη γιατί οι πακιστανοί επιτέθηκαν στα συγκεκριμένα άτομα και αν είχε προηγηθεί κάτι νωρίτερα.

Οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπολοίπων δραστών.

Σήμερα βγήκε και η εξής ανακοίνωση.Μάντης δεν είμαι αλλά πάνω κάτω αυτή την ανακοίνωση περίμενα και το έγραψα πιο πάνω…Οι δημοκράτες προτείνουν στους μετανάστες να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους γιατί η αστυνομικοί είναι μέλη της Χ.Α ….Τελικά τα περιστατικά είναι δυο..Το ένα στο κέντρο της Αθήνας…Και το άλλο αργά τη νύχτα στο Περιστέρι…

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Να αφεθούν ελεύθεροι οι μετανάστες από το Πακιστάν!

Φασιστική επίθεση με τη συνενοχή της Ελληνικής Αστυνομίας οργανώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιούλη σε σπίτια Πακιστανών μεταναστών στο Περιστέρι. Οι θύτες τώρα παριστάνουν τα θύματα, καταθέτοντας μηνύσεις σε βάρος των Πακιστανών που δέχθηκαν επίθεση μέσα στο σπίτι τους. Τρεις μετανάστες κρατούνται και θα περάσουν από αυτόφωρο τη Δευτέρα 30 Ιούλη, ο Ναζίμ Μαχμούτ, ο Μοντασέρ Αλί και ο Μουχτάρ Αχμέτ.
Τα γεγονότα έχουν ως εξής. Αργά το βράδυ του Σαββάτου, ομάδα φασιστών πάνω σε δίκυκλα περιφέρονταν γύρω από τα σπίτια των μεταναστών στο Κέντρο του Περιστερίου, πολύ κοντά στην πλατεία Δημαρχείου. Στη συνέχεια άρχισαν να πετάνε αντικείμενα και επιχείρησαν να εισβάλουν μέσα στα σπίτια. Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να φτάσουν μέσα στα σπίτια όπου κοιμούνταν μετανάστες, τρομοκρατώντας, βρίζοντας, εκτοξεύοντας απειλές και σπάζοντας αντικείμενα. Μετά από αυτή την πρώτη επίθεση, οι μετανάστες που μένουν σε διπλανά και κοντινά σπίτια είχαν πλέον ξυπνήσει και προσπάθησαν να είναι έτοιμοι για να υπερασπιστούν τα σπίτια τους σε περίπτωση που οι φασίστες επιστρέψουν. Όντως κάποιοι από τους φασίστες με τα δίκυκλα επέστρεψαν, ξαναπροκάλεσαν τους μετανάστες και τους επιτέθηκαν προκαλώντας συμπλοκή.
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, συγκέντρωσαν τους μετανάστες, τους έβαλαν όλους αδιάκριτα στη σειρά τους έφτυσαν, τους έβριζαν και τους χτύπησαν αδιαφορώντας για τις καταγγελίες τους. Βασισμένοι στους ισχυρισμούς των φασιστών ότι δήθεν “δέχθηκαν επίθεση” συνέλαβαν τρεις μετανάστες με μοναδικό στοιχείο ότι “είχαν μουστάκι”.
Δεν πρόκειται για πρωτοφανή επίθεση. Πακιστανοί μετανάστες στο Περιστέρι καταγγέλλουν εδώ και καιρό αλλεπάλληλα παρόμοια κρούσματα, με φασιστικές ομάδες με δίκυκλα που επιτίθενται στα σπίτια τους, εκτοξεύουν σκουπίδια και πέτρες πάνω στις πόρτες τους, βρίζουν, απειλούν και ξυλοκοπούν. Οι φασίστες δηλώνουν ανοιχτά ότι είναι Χρυσαυγίτες, φωνάζοντας συνθήματα και φορώντας μπλούζες. Εξάλλου το ίδιο βράδυ λίγο πολύ την ίδια ώρα αντίστοιχη επίθεση φασιστών έγινε και στο γειτονικό Χαιδάρι εναντίον μεταναστών από το Πακιστάν.
Όμως, η επίθεση στη συγκεκριμένη ομάδα μεταναστών και η στοχοποίηση του Ναζίμ Μαχμούντ δεν είναι τυχαία. Πρόκειται για πολιτικά σχεδιασμένη ενέργεια για να τρομοκρατηθούν τα πιο ενεργά και δραστήρια στοιχεία της πακιστανικής κοινότητας στο Περιστέρι. Ο Ναζίμ Μαχμούντ, ένας από τους τρεις διωκόμενους, είναι το πιο ενεργό μέλος της Κίνησης Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και της Ένωσης Μεταναστών Εργατών στο Περιστέρι. Είναι επίσης μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και έχει πάρει μέρος στις διαδικασίες της Ανοιχτής Λαϊκής Συνέλευσης Περιστερίου.
Πρόσφατα η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή διοργάνωσε μεγάλη συνέλευση στο Ανοιχτό Θεατράκι στο Περιστέρι με περισσότερους απο 150 ντόπιους και μετανάστες. Ο Ναζίμ είχε κινητοποιηθεί δραστήρια στο Περιστέρι για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, κολλώντας αφίσες σε όλους τους χώρους συνάθροισης μεταναστών. Είναι γνωστός σε όλη την Αριστερά του Περιστερίου, λόγω της δραστηριότητάς του, αλλά και της χαρακτηριστικής πραότητάς του, των καλών του ελληνικών και της αυταπάρνησής του στην προσπάθεια κοινής αντιρατσιστικής δράσης ντόπιων και μεταναστών. Ο Ναζίμ πρόσφατα ξεκίνησε μαζί και με εκπαιδευτικούς, την προσπάθεια για μαθήματα ελληνικών σε μετανάστες στο Περιστέρι.
Προφανώς ο Ναζίμ είχε μπει στο μάτι των φασιστικών συμμοριών που προσπαθούν να κάνουν την εμφάνισή τους στο Περιστέρι, αλλά και των προστατών τους στην Ελληνική Αστυνομία. Εξάλλου, μερικούς μήνες νωρίτερα ο Ναζίμ είχε ξαναγίνει θύμα επίθεσης μέσα στο σπίτι του, από φασίστες που πετούσαν γλάστρες και μεγάλες πέτρες πάνω στην πόρτα του.
Η συμπεριφορά της αστυνομίας κάνει ακόμη πιο οφθαλμοφανή την προσπάθεια να στοχοποιηθούν οι πολιτικοποιημένοι μετανάστες. Όταν είχαν συγκεντρώσει τους μετανάστες και τους χτυπούσαν μέσα στα σπίτια τους, τους έλεγαν “σας ξέρουμε, έχετε σχέση με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και με τον ΣΥΡΙΖΑ και κολλάτε αφίσες”.
Η συμπαιγνία Χρυσής Αυγής και Ελληνικής Αστυνομίας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Μέσα στον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει αναρίθμητες φασιστικές επιθέσεις στο Περιστέρι, όχι μόνο κατά μεταναστών αλλά και κατά νεολαίων και αριστερών, σε μία από αυτές ένας νεολαίος μαχαιρώθηκε και σε μία άλλη, ένας σπουδαστής δέχτηκε σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι. Όμως σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις, η αστυνομία δεν έκανε το παραμικρό για να συλλάβει τους επίδοξους δολοφόνους.
Η επίθεση στους Πακιστανούς μετανάστες δεν θα περάσει. Οι μετανάστες στο Περιστέρι είναι εργαζόμενοι και παλεύουν για το μεροκάματο. Δίνουν κοινούς αγώνες με τα σωματεία και τα συνδικάτα των εργαζομένων, μαζί με τις αντιρατσιστικές κινήσεις για δικαιώματα, ενάντια στην κυβέρνηση και την Τρόικα που θέλουν να μας διχάσουν. Οι φασίστες δεν έχουν θέση στο Περιστέρι. Όλοι μαζί, μπορούμε να τους οδηγήσουμε στην απομόνωση, όσο υψηλόβαθμους προστάτες κι αν έχουν.

http://www.eglimatikotita.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>