«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ

Φτιάχνουν βάρδιες στη Χαλυβουργία

Πάνω από 100 εργαζόμενοι οργανώνονται για να επαναλειτουργήσουν τη μονάδα. Συνέχιση της απεργίας αποφάσισε το σωματείο έπειτα από πολύωρη συνεδρίαση

Εργαζόμενοι σε συγκέντρωση έξω από τη Χαλυβουργία. Το εργοστάσιο άνοιξε και πάλι ύστερα από 9 μήνες απεργίας

Εργαζόμενοι σε συγκέντρωση έξω από τη Χαλυβουργία. Το εργοστάσιο άνοιξε και πάλι ύστερα από 9 μήνες απεργίας

Περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι ήδη οργανώνονται σε βάρδιες, προκειμένου να επαναλειτουργήσει η μονάδα στη Χαλυβουργία Ασπροπύργου το συντομότερο δυνατό.

Μετά την παρέμβαση των ΜΑΤ και το άνοιγμα του εργοστασίου, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι δεν θα προχωρήσει στο κλείσιμο της μονάδας, ενώ η είσοδος σε αυτό είναι ελεγχόμενη από την Αστυνομία και επιτρέπεται μόνο σε όσους έχουν πρόθεση να εργαστούν

Η πρόεδρος της Επιτροπής Αγώνα Ελένη Καταβάτη δηλώνει για το σημερινό πλάνο εργασίας των χαλυβουργών: «Ο κόσμος έχει ενημερωθεί ότι το εργοστάσιο είναι ανοιχτό, τους έχει ειδοποιήσει η εταιρεία και όσοι θέλουν να εργαστούν και δηλώνουν την επιθυμία τους και είναι πάρα πολλοί, αυτοί θα προστεθούν στις βάρδιες. Πιστεύω ότι συνολικά θα επιστρέψουν όλοι οι εργαζόμενοι στην εργασία τους. Εχω μιλήσει προσωπικά, με έχουν πάρει τηλέφωνο και έχουν εκδηλώσει όλοι την επιθυμία τους να εργαστούν και τη χαρά τους ότι «άνοιξε επιτέλους η Χαλυβουργία Ελλάδος», συμπληρώνει η κ. Καταβάτη.

Εν τω μεταξύ τη συνέχιση της απεργίας τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη Χαλυβουργία, μετά από πολύωρη συνεδρίαση του σωματείου τους στο Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας με 165 ψήφους υπέρ και μόλις 5 κατά.

Κινητοποιήσεις
Τη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης εισηγήθηκε στη συνέλευση των εργαζομένων ο πρόεδρος του σωματείου Γιώργος Σιφονιός, τονίζοντας ότι στα αιτήματα του σωματείου προστίθεται και το αίτημα για την απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από την είσοδο του εργοστασίου παρά το γεγονός ότι η απεργία στη Χαλυβουργία είχε κριθεί παράνομη από τις 5 Ιουνίου, ωστόσο το εργοστάσιο παρέμενε κλειστό λόγω της αντίδρασης των συνδικαλιστών.

Το άνοιγμα της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου προκάλεσε και το Σάββατο πολιτική αντιπαράθεση, καθώς ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, τη Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ. «Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή στον υπουργό Δημόσιας Τάξης να παρέμβει και την άλλη μέρα το πρωί η Εισαγγελία έδωσε εντολή στα ΜΑΤ να επέμβουν. Κοιτάτε έναν φοβερό συγχρονισμό τριών εξουσιών, της μιντιακής, της εκτελεστικής και της δικαστικής εξουσίας. Δεν ξέρω αν πρόκειται για μια απόλυτη συγκυρία, αν όλοι αυτοί μέσα σε 36 ώρες συνειδητοποίησαν ότι κάτι πρέπει να γίνει που δεν είχε γίνει εδώ και 9 μήνες», είπε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος με συνέντευξή του στην «Ημερησία» τονίζει ότι «η κυβέρνηση θα φροντίζει πάντα για την εφαρμογή του νόμου. Ας το καταλάβουν όλοι αυτό».

Το ΠΑΣΟΚ από την πλευρά του αναφέρει ότι το δικαίωμα στην εργασία πρέπει να προστατευθεί, ενώ αποστάσεις από τη διαχείριση του θέματος έχει κρατήσει ο Φώτης Κουβέλης.

Σήμερα, οι απεργοί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην Ομόνοια και πορεία προς το υπουργείο Εργασίας ή τη Βουλή, ενώ συγκεντρώσεις θα οργανωθούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Στέλλα Κεμανετζή
kemanetzi@pegasus.gr

http://www.ethnos.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>