Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Η χαλυβουργία είναι το τελευταίο οχυρό πριν την ολοκληρωτική παράδοση στους κατακτητές και στους δοσίλογους της βουλής!

Φωτογραφία για Ένταση το πρωί στη Χαλυβουργία Ελλάδος

Πατριώτες εργάτες αγωνιστές της χαλυβουργικής αν πουληθεί η κλείσει  η χαλυβουργική πέθανε με μαθηματική ακρίβεια η Ελλάδα!

Χωρίς τον χάλυβα δεν υπάρχει κράτος, σταματούν τα πάντα και πλέον θα είμαστε και επίσημα δούλοι και προτεκτοράτο του σιωνισμού προς αφανισμό, αφού είμαστε ενοχλητικοί και τους δημιουργούμε καθυστέρηση και προβλήματα στο φρικιαστικό και ολοκληρωτικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος και του Ελληνισμού!

Πατριώτες η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ είναι μαζί σας μέχρι θανάτου στους αγώνες σας, είσαστε το τελευταίο τοίχος αντίστασης! Όλοι οι πατριώτες πρέπει να τρέξουν σε βοήθεια και συμπαράστασή σας!

Ο δικός σας αγώνας είναι όλης της Ελλάδος λόγο του παραγόμενου είδους!

Πατριώτες διώξτε τους συνδικαλιστές και εργατοπατέρες και κόμματα, είναι προδότες, εκλέξτε ολιγομελές επιτροπή να σας εκπροσωπήσει!

ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ένταση τα ξημερώματα στη Χαλυβουργία στον Ασπρόπυργο

Επέμβαση με περιορισμένη χρήση χημικών αναγκάστηκαν να κάνουν νωρίτερα σήμερα το πρωί τα ΜΑΤ έξω από τη Χαλυβουργία.Ομάδα απεργών επιχείρησε να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επέμβει η αστυνομία για να τους απομακρύνει.

Μάλιστα, ένας εργαζόμενος της Ελληνικής Χαλυβουργίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο που τον παρέλαβε από το χώρο των εγκαταστάσεων της εταιρείας στον Ασπρόπυργο. Ο άνδρας ένιωσε πιθανότατα αδιαθεσία από τη χρήση χημικών. 

Οι εργαζόμενοι έχουν αποφασίσει τη συνέχιση της απεργιακής τους κινητοποίησης, ανάμεσα στα αιτήματα των οποίων είναι και η απόσυρση των αστυνομικών δυνάμεων από την είσοδο του εργοστασίου.

Κυκλοφοριακά προβλήματα συνεχίζονται να παρατηρούνται στην εθνική, με τα οχήματα να σχηματίζουν ουρά, αφού η κίνηση διεξάγεται μόνο από μια λωρίδα κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, πολύ αυξημένη παρουσιάζεται αυτή την ώρα στην Αθηνών – Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος) από ΔΑΦΝΙ έως Διυλιστήρια.

Related posts: