«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Γ Ι Α Τ Η Δ Ι Α Φ Θ Ο Ρ Α Τ Ο Υ Α Ν Θ Ρ Ω Π Ο Υ

Ευάγγελος Βαρελίδης


Είναι απορίας άξιο πως η διαφθορά πήρε τέτοια επιδημική έκταση στον Πλανήτη μας και πως, το σύνολο σχεδόν του δικαστικού, επιστημονικού, ακαδημαϊκού, πολιτικού, δημοσιοϋπαλληλικού αλλά και του κοινωνικού λαϊκού προσωπικού, εν μια γενιά, διεφθάρησαν ολοκληρωτικά. Τόσο ολοκληρωτικά δε, ώστε παραβιάσθηκαν ακόμη και τα θεμέλια του Δικαίου και της Ζωής. Τι νόημα Ζωής υπάρχει πλέον στην Ανθρωπότητα, όταν ο ένας άνθρωπος δαγκάνει τον άλλον και χωρίς να γνωρίζει γιατί το κάνει.

Αυτή η διαπίστωση, της ολικής διαφθοράς του ανθρώπου σήμερα, συμβάλει στη διατήρηση του από παλαιά διατυπωμένου φαύλου συμπεράσματος, ότι ο άνθρωπος, είναι από τη γέννησή του ένα σατανοκρατούμενο και ελαττωματικό πλάσμα, το οποίο, παρά τα τόσα Δημοκρατικά και κοινωνικά δικαιώματα που κατέκτησε αγωνιζόμενο,  δεν αξίζει μια πεντάρα.

Πολύ βολικό συμπέρασμα για τις διάφορες κοσμικές και θρησκευτικές εξουσίες, διότι ένα τέτοιο από τη φύση του κακό και διεστραμμένο πλάσμα, μπορείς εν δικαίω να το χρησιμοποίησης  όπως και σε ότι θέλεις..

Να τους σφάζεις, να πειραματίζεσαι πάνω τους, να τους στέλνεις στον πόλεμο με τα όπλα που αυτοί κατασκευάζουν  και γενικά να τους  χρησιμοποιείς σαν αναλώσιμο υλικό στα διάφορα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου.

Όπως το να καταστρέψεις άλλους πολιτισμούς του Πλανήτη, να εκμεταλλευτής την εφευρετικότητά τους και να δημιουργήσεις μια πανίσχυρη τεχνολογία, την οποία και θα χρησιμοποιήσεις είς βάρος τους και τέλος, να κατακτήσεις μέσω αυτού του αμαρτωλού και κακού πλάσματος τον υπόλοιπο Κόσμο και το Διάστημα.

Ομολογώ πολύ βολική κακία για κάποιον που γνωρίζει τη διαχείριση αυτού του αμαρτωλού και κακού πλάσματος που λέγεται Άνθρωπος. Όταν ένα εξουσιολάγνο σκουλίκη μπορεί να στήσει ολόκληρη την ανθρωπότητα μπροστά σε  μια οθόνη να αυνανίζεται, γιατί που οδηγεί το χάσμα ανάμεσα στα δυο φύλα, αν όχι στον αυνανισμό, την παιδοφιλία, την ομοφυλοφιλία και ένα σωρό άλλες διαστροφές που εμφανίσθηκαν στον Πλανήτη.. ..

Όταν μια ολόκληρη Ανθρωπότητα χάσκει άσκεπτα με ανοιχτό στόμα μπροστά σε μια οθόνη, να δει έναν πόλεμο σε πραγματικό χρόνο, τους Ολυμπιακούς Αγώνες που τώρα ετοιμάζονται, μια πορνοταινία ή ένα στυγερό έγκλημα,  για να αισθανθεί ηδονή, υπερηφάνεια και αυτοδικαίωση, αυτό είναι ένα σημαντικό επίτευγμα του σκουληκιού,

πώς να το κάνουμε.

Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Είναι αυτή η αλήθεια; Γεννιέται όντος ο Άνθρωπος τόσο βλάκας, κακός, βίαιος χυδαίος, καταστροφικός, δυστυχισμένος, διεστραμμένος, ανίκανος να νιώσει Αγάπη, τρυφερότητα, συμπόνια και τόσο εύκολα να γίνεται υποχείριο του κάθε διεστραμμένου σκουληκιού;

Όχι είναι η δική μου απάντηση, ο Άνθρωπος γεννιέται Άγιος, Μακάριος και απόλυτα Αγαθός.

Η σημερινή του κατάντια, διότι περί αυτού πρόκειται, είναι μια έντεχνη συναισθηματική κατασκευή, που έχει τον πυρήνα της στο αποκεκριμένο νόημα του αρχαίο γνωμικού της Βίβλου που λέγει,

Ην Πάσα η Γη Χείλος Εν και Φωνή Μια Πάση.

Ξεχασμένη ιστορία, ενταγμένη στους Μύθους του παρελθόντος, που όμως ως Μύθοι φίλοι μου υπερβαίνουν την καθημερινότητα του ανθρώπου και εμπεριέχουν μπορούμε να πούμε και τον ίδιο τον άνθρωπο. Ο Μύθος είναι πιο αληθινός και πιο πραγματικός από την καθημερινότητα μας, όπως θα σας αποδείξω αργότερα..

Η ιστορία είναι γνωστή κάπως έτσι.

Σε μια παλιά χρυσή εποχή, οι άνθρωποι μιλούσαν την ίδια γλώσσα όχι μόνον μεταξύ τους αλλά και με όλη τη ζωντανή Φύση. Μέσα στην ευδαιμονία της άμεσης και κατανοητής επικοινωνίας με τον ζωντανό κόσμο που τους περιέβαλε,  εμπνευσμένοι από τις δυνατότητες της αφυπνισμένης συνειδητότητός τους, αποφάσισαν να κτίσουν έναν πύργο που θα έφτανε μέχρι τον Θεό για να τον ευχαριστήσουν για το καλό που τους έκανε.

Ο Θεός όμως, για κάποιον ανεξήγητο για μας τους θνητούς λόγο, γνωστό όμως στο Ιερατείο που τώρα τον αντιπροσωπεύει, οργίσθηκε και μέσα σ’ αυτή τη ανάρμοστη για Θεό κατάσταση θυμού που βρισκόταν, προκάλεσε σύγχυση γλωσσών και επικοινωνίας μεταξύ των ευτυχισμένων ανθρώπων και της Φύσης.. Και έτσι, το αγαθό εγχείρημά της Αγάπης εκείνων των ωραίων έληξε, φορτώνοντάς τους με ενοχές, ανερμήνευτες θλίψεις και που δυστυχώς λόγο συγγένειας μαζί μ’ εκείνους τους παλιούς ωραίους που μιλούσαν τη γλώσσα του Κόσμου,

οι αμαρτίες τους μας βασανίζουν όλους μέχρι σήμερα..

Ερώτημα: Υπάρχει αυτή η πρώτη πρακτική και πραγματική μέθοδος επικοινωνίας μεταξύ όλων των πλασμάτων της Γης;

Αυτονόητο είναι πως όλοι θα απαντήσετε αρνητικά.

Όχι δεν υπάρχει είναι το σίγουρο που θα σκεφτείτε , αλλά όμως φίλοι μου, αυτή η σιγουριά της αυτονόητης πραγματικότητας, είναι και το κελί της φυλακής στον  Πύργο της Βαβέλ που μέσα του βρίσκεται η Ανθρωπότητα σήμερα.

Εγώ βέβαια θα σας απαντήσω πως Ναι, υπάρχει αυτή Παγκόσμια γλώσσα και πως ονομάζεται αισθητική και συναισθηματική αντανακλαστική αντίδραση, πως λειτουργεί υποσυνείδητα εκτός λογικής ακολουθίας, πως αποτελεσματικά εξυπηρετεί όλα τα πλάσματα της Γης και πως παραπλανητικά το 1985 ονομάσθηκε από Εβραίους Πανεπιστημιακούς Συναισθηματική Νοημοσύνη, για να μην καταλάβουμε ποτέ την αλήθεια.

Πάνω στην ικανότητα διαχείρισης αυτής της γλώσσας των συναισθηματικών αντανακλαστικών, στηρίζεται όλο το πλέγμα επικυριαρχίας της εξουσιολάγνας Ελίτ που Άρχει του Πλανήτη μας.

Αυτή η γλώσσα των συναισθηματικών αντανακλαστικών είναι που συστηματικά καλλιεργείτε με φρενίτιδα από όλα τα μέσα παιδείας, τους υπολογιστές, της εκπαίδευσης και των ΜΜΕ, γεμίζοντας τον χώρο του Ανθρώπινου Νου με παντοειδή Τέρατα, Φόβους, Μίσος, Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες .

Ένας Ευτυχισμένος άνθρωπος είναι ένας σ’ όλα καλός άνθρωπος και ένας δυστυχισμένος ένας σ’ όλα κακός!! Έλεγε από το 500 π.χ. Ο Αρχαίος  Σιμωνίδης. Και η Ανθρωπότητα γέμισε  δυστυχισμένους ανθρώπους, Γιατί;

Λεξικό Δημητράκου, λήμμα Συναίσθημα: Ευχάριστη ή δυσάρεστη ψυχική κατάσταση!!

Όμως αγαπητέ φίλε και  φίλη, είναι Γνωστό στους Ανθρώπους τι είναι η Ψυχή και το Συναίσθημα;

Τίποτε δεν είναι γνωστό, απόλυτο σκοτάδι, παρά τις περιώνυμες θρησκείες που προσπαθούν αιώνες τώρα να σώσουν τις Ψυχές μας και τις  Ψυχιατρικές έδρες στα ανά τον κόσμο Πανεπιστήμια..

Η ορθότερη διατύπωση περί Ψυχής, που βρήκα μέχρι σήμερα και μπορεί να συμβάλει αποτελεσματικά στη θεραπεία των ασθενειών της,  βρίσκετε σε ένα συμπέρασμα του Καρτέσιου που λέγει.   «Εφ’ όσον έχω σαφή έννοια Εμαυτού ως νοούσης και μη υλικής οντότητος, και του σώματός μου ως υλικού και μη νοούντος αντικειμένου (εδώ ο Καρτέσιος ξέχασε ότι το σώμα είναι αισθαντικό). Είμαι βέβαιος, ότι το ΕΓΩ μου, δηλαδή η ΨΥΧΗ μου, είναι καθ’ ολοκληρίαν διάφορον του σώματος και ότι δύναται να υπάρξει άνευ του τελευταίου».

Όπως στα όνειρα, τα αστρικά ταξίδια, τις εξωσωματικές εμπειρίες, την επιβίωση στο επέκεινα και την Συνειδητή Επαναγέννησή του ιδίου ΕΓΩ, συμπληρώνω εγώ.

Ας ακολουθήσουμε όμως έναν διαφορετικό δρόμο σκέψης και ας διερωτηθούμε, έχουν οι αισθήσεις του σώματος λογική, προσέξτε επαναλαμβάνω, έχουν οι αισθήσεις μας λογική;

ΌΧΙ είναι η δική μου βέβαιη απάντηση, όπως και του Καρτέσιου, οι αισθήσεις δεν έχουν δικό τους Λόγο, είναι άλογες και είναι η Οντότητα του Εγώ που νοηματοδοτεί τις όποιες αισθήσεις και τις όποιες χημικές διεργασίες όλων των οργάνων του σώματος, μετατρέποντας ή εμψυχώνοντας τις απτές αισθήσεις του σώματος σε ενεργά συναισθηματικά νοήματα. Συναίσθημα είναι η αιθερική προέκταση που η οντότητα του Εγώ έδωσε στην απτή αίσθηση του σώματος και έχει πάντα το προσωπικό ατομικό του νόημα.

Γνωρίζετε τι είναι το ΕΓΩ σας; Ακούσατε κάποτε στο παρελθόν το σοφό συμπέρασμα του Καρτέσιου;

Σίγουρα απορείτε που θέτω τέτοιο ερώτημα, ειδικά όταν είναι γνωστό παντού και πάντα στην εποχή μας, ότι το ΕΓΩ είναι ο εφιάλτης όλων μας. Όλες οι εξουσιαστικές δομές μας συνιστούν να θάψουμε το ΕΓΩ μας για να γίνουμε καλοί υπηρέτες τους. Αυτό δεν συνιστούν όλοι οι γονείς στα παιδιά τους, να είναι σωστά, υπάκουα, να μην τους ενοχλούν, για να έχουν πάντα την εύνοιά τους. Το ίδιο δεν μας λέγουν και όλες οι Θρησκευτικές και Πολιτικές εξουσίες, να είμαστε καλά παιδιά για να πάμε στον Παράδεισο ή σε άλλους κρατικούς  Παραδείσους.

Ένας καλός υπηρέτης ή δούλος δεν μπορεί να έχει ΕΓΩ. Όλα τα αξιώματα που αφειδώς διανέμονται από πολιτικές και θρησκευτικές εξουσίες είναι δολώματα πάνω στα οποία αγκιστρώνονται οι υπηρέτες που δεν έχουν ΕΓΩ.

Είναι πολύ εύκολο να  δικαιολογηθεί κάποιος απέναντι στο Ψυχικό του Ήθος, όταν μπροστά στη βρωμιά, λέγει,  αυτή είναι η δουλειά μου. Αυτός είναι και ο πραγματικός ρόλος των άπειρων αξιωμάτων που δημιουργήθηκε σε κάθε επί μέρους πλευρά της ανθρωποποίητης  Ζωής μας,, να τα υπηρετούμαι.

Μέσω των αξιωμάτων, του γιατρού π.χ. του δικηγόρου, του κτίστη, του χωροφύλακα, του πολιτικού, του καθηγητού, του πατέρα και όλα τα άλλα άπειρα αξιώματα που δημιουργήθηκαν, ελέγχεται απόλυτα η ποιότητα της ζωής μας από αυτούς που νομοθετούν και ορίζουν τα αξιώματα και τις αποδοχές τους.

Η Ζωή έχει μπει σε τέτοια τάξη αξιωμάτων για τα καλά παιδιά, ώστε το οποιοδήποτε πρόβατο, του όποιου αξιώματος φεύγει από το οικείο μαντρί του, να το τρώει ο Λύκος.

Ποιος Ακαδημαϊκός π.χ. εκτός του εντεταλμένου, μπορεί να παραβιάσει τους δεοντολογικούς κανόνες που η Αρχή της επιστήμης του όρισε και να ξεπέσει στη πλέμπα, διότι έτσι γίνεται, αυτό είναι το κόστος; Κανείς ασφαλώς!

Αυτή η τραγική θέση δουλείας απέναντι στα αξιώματα που από ανασφάλεια δεχόμαστε να υπηρετήσουμε προκειμένου να κάνουμε καριέρα, να γίνουμε κάτι δηλαδή. Υποθάλπτει και τον υποσυνείδητο φόβο και μίσος κατά πάντως ωραίου και αγαθού και το οποίο με τη σειρά του τρέφει αυτοκαταστροφικές τάσεις που πάντα εκδηλώνονται με διάφορες παράλογες συμπεριφορές Μίσους. Η κατασκευή πυρηνικών και βιολογικών όπλων π.χ. έχει τη ρίζα της εδώ. Ποιος Λογικός και ευδαίμων Άνθρωπος θα τα κατασκεύαζε αυτά τα τέρατα;

Ο Φόβος και το Μίσος είναι δύο αρνητικά Συναισθήματα, που εντέχνως καλλιεργημένα στο Υποσυνείδητό μας, κυριαρχούν πάνω στον Λόγο και τις πράξεις μας, μετατρέποντας τη Ζωή μας σε κόλαση.

Έχετε συνειδητοποιήσει ποτέ ότι ο φόβος και το μίσος είναι τα κυρίαρχα συναισθήματα που καθορίζουν την έλλογη συμπεριφορά μας; Είμαι σίγουρος πως όχι. Όπως επίσης θα πανικοβληθείτε αν σας πω ότι αυτή η άγνοια, της αληθινής ψυχικής μας κατάστασης, οφείλετε στο ψεύδος προς τον Εαυτό.

Έχετε ποτέ συνειδητοποιήσει το πραγματικό μέγεθος της αυταπάτης που ζούμε με το βολικότατο ψεύδος προς τον Εαυτό; Όχι βεβαίως. Ποιος μπορεί να αντέξει τέτοια φρίκη, φαντάζει όπως η Αρχαία Μέδουσα, που μόλις την κοιτάξεις κατάματα σε πετρώνει.

Γιατί όμως, Πως επιτυγχάνεται μια τόσο σοβαρή και οδυνηρή πραγματικότητα σε τόσο σοβαρή έκταση, με τόση καταστροφική ένταση και τέτοια ευκολία. Όλος ο Πλανήτης είναι αιχμάλωτος Φόβου και Μίσους!!

Χωρίς να το καταλάβουμε, γίναμε ξαφνικά βίαιοι, χυδαίοι, ασεβείς και αυτοκαταστροφικοί και μάλιστα στην  εποχή της απόλυτης ελευθερίας και μιας πρωτοφανούς επάρκειας αγαθών!!

Αλλά όμως φίλοι μου, μην απορείτε, ζούμε όλοι μέσα στο απόλυτο ψέμα, τα πάντα είναι ψεύδος και το γνωρίζουμε και το δεχόμαστε και πορευόμαστε μ’ αυτό διότι είμαστε αιχμάλωτοί του!!

Ψεύδος στις σχέσεις μας, ψεύδος με τα παιδιά μας, ψεύδος με το φυσικό περιβάλλον μας, ψεύδος με τους Θεούς μας, ψεύδος με το χρήμα, με την εξουσία με τους Έρωτές μας, με τη ζωή μας, με τις επιστήμες, με τις ιδεολογίες, με τα ιδανικά μας, με τις πατρίδες μας, τις οικογένειές μας και βέβαια μέσα σ’ αυτό το ολικό ψεύδος, έχουμε ολοκληρωτική άγνοια της αλήθειας που μπορεί να μας ελευθερώσει!!

Όταν λοιπόν τα πάντα είναι ψέμα γύρω αλλά και μέσα μας,  όταν το γνωρίζουμε και δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε, πώς να μην φοβόμαστε και πώς να μην υψώνουμε τείχη προστασίας γύρω μας, χωρίς να ακούσουμε ποτέ, κρότο κτιστών ή ήχον. Εμείς τα κτίζουμε, είναι φυσική λειτουργία του εγκεφάλου!!

Ο Φόβος, η Άγνοια και το Μίσος είναι η αιτία που κτίζουμε και κλειδωνόμαστε μέσα στις  φυλακές  μας.

Αιχμάλωτοι των τειχών τα οποία εμείς από Φόβο κτίσαμε, βλέπουμε τη ζωή να περνά απ΄ έξω δυνατή και ωραία και τότε μισούμε τον Εαυτό μας, το πολυτιμότερο πράγμα που κατέχουμε στη Ζωή, διότι μέσα στους φόβους και το ψεύδος της πλαστής Ζωής που εθιστήκαμε,  μας είναι δυσκολότατο να γκρεμίσουμε τα τείχη που οι ίδιοι κτίσαμε.

Τι σχέση έχει όμως αυτή η οδυνηρή συναισθηματική πραγματικότητα του Φόβου και του Μίσους με τη διαφθορά του Ανθρώπου;

Έχει φίλοι μου, διότι η ποιότητα του συναισθήματος που πλεονάζει στην ύπαρξή μας, είναι και αυτή που καθορίζει την έλλογη συμπεριφορά μας.

Η όποια Λογική, Πανεπιστημιακή ή Λαϊκή, εμφορείται από την ποιότητα του συναισθήματος που περισσεύει μέσα σε κάθε φορέα. Το συναίσθημα είναι η φωτιά της δράσης!

Και το συναίσθημα εντάσσετε μέσα στις αντακλαστικές λειτουργίες του εγκεφάλου, διότι αυτή είναι η φυσική λειτουργία του και σαν τέτοιος που είναι, δηλαδή αντανακλαστική μηχανή δεδομένων,  δύναται να προγραμματισθεί, όπως και γίνεται, αλλά όχι όπως ο μηχανικός υπολογιστής..

Οι τεχνικές προγραμματισμού του Ανθρώπινου εγκεφάλου είναι το επτασφράγιστο μυστικό που τώρα παραβιάζεται.

Όταν συστηματικά τα θετικά συναισθήματα της Αγάπης, της τρυφερότητας, του Δικαίου, της εμπιστοσύνης και της φιλίας, διαρκώς προδίδονται και διαρκώς πληγώνονται, τότε αποσύρονται στο υποσυνείδητο και οι εμπράγματες απογοητεύσεις του παρελθόντος λειτουργούν ως ανασταλτικοί παράγοντες φόβου σε κάθε νέα εμφάνιση της ομορφιάς στο προσκήνιο της Ζωής μας.

Όταν λοιπόν το Αγαθό είναι εγκλωβισμένο στο υποσυνείδητο και δεν μπορεί να βγει να ομορφύνει τη Ζωή μας, τότε το χυδαίο φυσικώς πλεονάζει και καταστρέφει κάθε ωραίο και αγαθό.

Αυτό που δίδει νόημα και βούλεται σε δράση, σε σχέση με τα εγκεφαλικά είδωλα που εμφανίζονται στο χώρο του Νου, είναι το Οντολογικό και Υπαρξιακό ΕΓΩ.

Αυτό Σκέπτεται, Αυτό Βούλεται, Αυτό Πράττει, Αυτό Υπάρχει.

Τα περί καθαρής Λογικής και Λόγου είναι μπαρούφες κατάλληλες για Πανεπιστημιακούς εγκεφάλους που κυκλοφορούν πάνω σε αναίσθητα ευνουχισμένα σώματα, παραιτημένα από τη Ζωή.

Διαφθείροντας ή ευνουχίζοντας  τα θετικά Συναισθήματα του ανθρώπου, διαφθείρεις και το σύνολο του έργου του, όποιο κι’ αν είναι αυτό, Πανεπιστημιακό ή Λαϊκό.

Ένα δυστυχισμένο πλάσμα είναι ένα αυτοκαταστροφικό πλάσμα. Αυτό είναι Νόμος του Κόσμου.

Η Ζωή γεννήθηκε και εξελίσσεται μέσα στην ευδαιμονία, η αυθεντική Ζωή του Κοσμικού Ανθρώπου Συνδημιουργού, είναι μουσική, χορός τραγούδι, έρωτας και καλλιτεχνική δημιουργία όχι δουλεία.

Αυτό που σήμερα ονομάζουμε εργασία και εξελίχθηκε σε δουλεία πλέον, εντάσσετε μέσα στα πλαίσια της Δημιουργικής πνοής που ο Ουρανός ενεφύσησε μέσα στην ανθρώπινη ύπαρξη και η εκπόρνευση αυτής της Θείας δωρεάς για βιοποριστικούς λόγους μας βγάζει έξω από τον Λόγο Ύπαρξής μας.

Γι’ αυτό δεν βρίσκουμε ευδαιμονία σε όποιο επάγγελμα ασκήσουμε.

Έχουμε μια ολοκληρωτικά κατεστραμμένη ερωτική συμπεριφορά και παραιτηθήκαμε  σ’ αυτή, διότι δεν γνωρίζουμε ότι το ζητούμενο του σαρκικού έρωτα είναι η ψυχική ένωση, η οποία βεβαίως περνά μέσα από την πρωτογενή ερωτική αρμονία, και την οποία Συνειδητά, η άρχουσα Ελίτ κατάστρεψε μέσα από τις καρικατούρες της πορνογραφίας, της πορνείας και της θρησκευτικής παρέμβασης. Κάθε ερωτική διέγερση που τα πανταχού παρόντα έντεχνα τοποθετημένα σεξουαλικά είδωλα διεγείρουν, μας θυμίζουν το ανεκπλήρωτο Ερωτικό μας όνειρο και τον εφιάλτη της ερωτικής μας ανεπάρκειας, με ότι πόνο, δυσαρέσκεια, φόβο και μίσος μια τέτοια ανεπάρκεια διεγείρει.

Δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο πραγματικός μας ρόλος στη Ζωή και τη Φύση. Και έτσι, μέσα στο ψεύδος και την παραπληροφόρηση, στερημένοι  ολοκληρωτικά της ευδαιμονίας που σαν άνθρωποι δημιουργοί δικαιούμαστε, πώς να μην γίνουμε αυτοκαταστροφικοί αφού και αυτό εντάσσεται μέσα στα πλαίσια  των δυνατοτήτων μας..

Εμείς Οι Άνθρωποι Γεννιόμαστε Άγιοι, Μακάριοι Και Αγαθοί.

Και ο Λόγος της Δημιουργίας μας από το DNA της Γαίας το οποίο συνετέθει από την Ηλιακή ακτινοβολία στις Αρχέγονες Θάλασσες της Γαίας, είναι η διασπορά της υπέροχης Ζωής της στο Διάστημα.

Είμαστε το Σπέρμα της Γαίας που καλείται στο όνομα της Αγάπης να μεταφέρει την υπέροχη ομορφιά της στο Διάστημα και όχι στο όνομα του Μίσους και της Κατάκτησης όπως γίνεται τώρα..

Όλα τα υπόλοιπα είναι καθαρά θέμα παιδείας. Μέσω της Παιδείας ένας Έλληνας γίνεται Έλληνας, ένα Αμερικάνος Αμερικάνος, ένα Ζουλού Ζουλού, ένας βλάκας βλάκας, ένας διεστραμμένος διεστραμμένος και ένας πολεμιστής πολεμιστής.

Η εξουσιαστική Ελίτ που Άρχει του Πλανήτη μας, γνωρίζει την παιδεία που κτίζει Άγιους, Ήρωες και Διαβόλους, επέλεξε δε τη συνταγή του Φόβου και του Μίσους για να επιτύχει τους στόχους της Παγκόσμιας επικυριαρχίας της.

Γιατί τόσο αίμα άνθρωποι, αφού και με την Αγάπη μπορείτε;;

Δεν καταλάβατε ακόμη ότι ξεπεράσατε τα όρια της Ύβρεως και ότι μόνο η Αγάπη σώζει.

Ποιο το νόημα της εξουσίας σας πάνω σε μια μηχανή που η ευφυΐα σας επάξια κατασκεύασε, αφού γνωρίζετε ότι η γοητεία είναι στην προσπάθεια κατασκευής της και όχι στη χρήση της;

Η εξουσιολαγνεία σας μας οδήγησε εδώ, στο κατώφλι του Διαστήματος, το επόμενο βήμα της Ανθρώπινης εξέλιξης, Δεν σας αρκεί Αυτό;

Σκεφτήκατε ποτέ ότι δεν  θα σας επιτραπεί το επόμενο βήμα, που η απληστία σας ονειρεύεται;

Γιατί αφήνετε τα σαδιστικά σας ένστικτα να καταστρέψουν το έργο που με τόσο κόπο κτίσατε;

Γιατί δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της απόλυτης  Αγάπης που μπορείτε να έχετε άμεσα στα χέρια σας τώρα και τρέχετε παράφρονες  στους δηλητηριασμένους  καρπούς  του επερχόμενου  Μέλλοντος;

Άγνωστοι φίλοι μου, είμαστε στο χείλος της ολοκληρωτικής υποδούλωσης, όχι ως άτομα ή έθνη πλέον, αλλά ως Ανθρωπότητα. Η Αβρααμική εξουσιολάγνα Ελίτ που Άρχει του Πλανήτη μας, γνωρίζοντας άριστα τις οργανικές και ψυχικές μας λειτουργίες, ελέγχοντας όλα τα ΜΜΕ, επιστήμες, τέχνες και χρήμα και σε συνεργασία με τις πολιτικές εξουσίες των δουλοπαροίκων της, δημιούργησε τη νέα σπηλιά του Πλάτωνα ή τη νεότερη έκδοσή της που λέγεται ΜΑΤΡΙΞ  εντός των οποίων θα κονσερβοποιηθεί η χωρίς νόημα Ζωή του δούλου ανθρώπου και της Γαίας.. Θα αφήσουμε να συμβεί;

Εγώ δικαίωσα τον Λόγο της παρουσίας μου Εδώ.  Εσείς;

Ευάγγελος Βαρελίδης.

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>