Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

«ΛΟΥΚΕΤΟ» ΣΕ 6 ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

alt

ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Σε τροχιά κλεισίματος ή συγχώνευσης βρίσκονται, σύμφωνα με ρεπορτάζ τηλεοπτικού σταθμού, νοσοκομεία με «περιορισμένη» πληρότητα προκειμένου να επιτευχθούν οι μνημονιακοί στόχοι των περικοπών κοινωνικών δαπανών.

Σε λίστα που έχει καταρτιστεί μετά από σχετική έρευνα που εκπονήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας βρίσκονται έξι νοσοκομεία της Αθήνας τα οποία εξετάζονται να οδηγηθούν σε λουκέτο ή συγχωνεύσεις, μετακινώντας το προσωπικό τους σε μονάδες που έχουν αυξημένη «πληρότητα» κλινών και ελλείψεις σε προσωπικό.

Πρόκειται για:

  – Την Πολυκλινική – Γενικό Νοσοκομείο Αττικής, με πληρότητα κλινών 43%
Το Γενικό Νοσοκομείο Πατησίων, με πληρότητα 44%
Το Νοσοκομείο Μελισσίων – Αμαλία Φλέμινγκ, με πληρότητα 47%
Το Κωνσταντινοπούλειο Νέας Ιωνίας, με πληρότητα 41%
Το Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς«, στο κέντρο της Αθήνας, με πληρότητα 38% και
Το Γενικό Νοσοκομείο Παμμακάριστος, με πληρότητα κλινών 50%.

Με βάση την παραπάνω λίστα, πολυπληθείς και πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας όπως τα Πατήσια κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς κανένα νοσοκομείο άμεσα προσβάσιμο. Το ενδεχόμενο να συγχωνευτούν αντιμετωπίζουν και τα νοσοκομεία της περιφέρειας. Με βάση το σχεδιασμό, τίθεται ως προτεραιότητα η έναρξη λειτουργίας κλινικών που ήταν κλειστές λόγω έλλειψης προσωπικού σε πτέρυγες του ογκολογικού νοσοκομείου Άγιοι Ανάργυροι.

Την ίδια ώρα, οι ελλείψεις σε προσωπικό και σε νοσοκομειακά υλικά έχουν φέρει στα πρόθυρα της κατάρρευσης πολλά νοσοκομεία της χώρας, όπως επισήμαναν οι νοσοκομειακοί γιατροί σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Υγείας Ανδρεα Λυκουρέντζο.

Από τις αρχές του έτους ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας έχει διακόψει λόγω περιορισμένων εσόδων τη χρηματοδότηση όλων των νοσοκομείων.

http://www.iskra.gr/