«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προ των πυλών, ( Γ. Παγκόσμιος Πόλεμος)!

Εν συντομία η αλήθεια!

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες την αιτία για να γράψω το παρακάτω κείμενο είναι η πρόστυχη σκηνοθετημένη βομβιστική επιδρομή στην Βουλγαρία!

Δυο παγκόσμιοι πόλεμοι ξεκίνησαν από τα Βαλκάνια και ο τρίτος πάλι από  εδώ ξεκινά λίγο ποιο νότια, την προηγούμενη το παραμύθι ξεκίνησε από φαγωμάρα Αυστριακών με τους Σέρβους, τώρα κατέβηκε ποιο νότια στην Βουλγαρία!

Τα ίδια Συμμαχικά πολεμοχαρή αποβράσματα παίζουν με εκατομμύρια ζωές αθώων! Ηγέτες ανώμαλοι, πουλημένοι, με φιλοδοξίες έξω από τα ανθρώπινα όρια, ξανά παίζουν με τα πιόνια, με τους αναλώσιμους ανθρώπους που είναι μπαταρίες μιας χρήσης!

 Σε ότι μας αφορά τα ίδια δωσίλογα καθάρματα και κόμματα ,βρίσκονται στην εξουσία, απλά αλλάζουν τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι τίτλοι!

Εδώ να κάνω μια παρένθεση, πριν ένα χρόνο έγραψα για τον όλεθρο στην Μεσόγειο και με είπαν φαντασμένο, πριν ένα μήνα ξανά έγραψα για τον ίδιο λόγο και μου είπαν ότι δεν είχαμε επιλογή, πριν 6 μήνες μου κατακρεούργησαν 17.500 άρθρα της ιστοσελίδας κατεβάζοντας την ιστοσελίδα με απειλές γιατί λέει ένας  Χακέρ από την Ρωσία μέσο της ιστοσελίδας μου?  χτύπησε μια Αμερικανική τράπεζα κάνοντας ζημιά στους πελάτες τους!

Σκοτεινοί άνθρωποι αόρατοι που ενόχλησα τα αφεντικά τους μου κατέστρεψαν την ιστοσελίδα, εδώ και μια εβδομάδα αντιλαμβάνομαι ότι ξανά προσπαθούν κάτι να κάνουν στην ιστοσελίδα! Αυτή τη φορά κρατώ αντίγραφα σε διαφορετικά μέρη!

Εγώ όσο ζω θα γράφω αυτά που μαθαίνω από επίσημες πηγές και φίλους της ιστοσελίδας και όπως εγώ αντιλαμβάνομαι την αλήθεια!

Ας επανέρθουμε στο σήμερα οφείλω να βγάλω το καπέλο στον σιωνισμό 2.000 χρόνια δουλεύει ακούραστα και με μέθοδο εναντίον του Ελληνισμού και τα κατάφερε! Ο Ελληνισμός  έπεσε σε βαθύ λήθαργο,  ξεχνώντας τον ρόλο της ύπαρξής του και τις συμβουλές των προγόνων μας!

Ο σιωνισμός χθες,  σήμερα,  με μοντέρνο όνομα νέα τάξη έχει σχεδόν επιβληθεί σε όλο τον κόσμο, πως; Απλά θυσιάζει 10.000, 1.000.000, αναλώσιμους ανθρώπους ανάλογα με τις ανάγκες και φτιάχνει μικρά και μεγάλα ολοκαυτώματα!

Και αυτό στην Βουλγαρία είναι ένα μικρό ολοκαύτωμα καλά σχεδιασμένο, όπως και οι δίδυμοι πύργοι και πολλά άλλα!

Ας σκεφτούμε λίγο λογικά σαν νοήμονα όντα για να ξυπνήσουμε και να βρούμε τρόπο να γλιτώσουμε από το μακελειό και την φρίκη που μας ετοιμάζουν, αφού θα είμαστε μέσα στην καρδιά  των βρόμικων επιδιώξεων του διαχρονικού εγκληματικού εβραϊκού  σιωνισμού!

Τι θα πάθει η Αμερική αν πεθάνουν όλοι στην μέση ανατολή και στην Μεσόγειο; Τίποτα, τι θα πάθει η Αγγλία, η Ισπανία, το Βέλγιο, η Γερμανία, η Γαλλία, η Αυστρία, η Κίνα, η Ρωσία, ο Καναδάς, η Αυστραλία και πολλοί άλλοι;;;  Απολύτως τίποτα ούτε σαν κράτη, ούτε οι λαοί τους.

 Εμάς για τρίτη φορά θα μας τεμαχίσουν και όσοι μείνουν ζωντανοί θα είναι δούλοι!

Ο ΟΗΕ με τον δολοφονικό του Βραχίονα το ΝΑΤΟ, ξεκληρίζει λαούς στο όνομα της προστασίας των λαών που δεν σκύβουν. Το ΝΑΤΟ μέσα στους κόλπους του έχει κράτη που είναι εχθροί μεταξύ τους και όμως όλοι μαζί κάτω από τον φόβο της απομόνωσης και της τιμωρίας, συνεργάζονται και μετά είναι ελεύθεροι να σκοτωθούν μεταξύ τους και στο φινάλε ο Πρόστυχος  ΟΗΕ θα τους τα μοιράσει όπως ακριβώς έχει αποφασίσει ο σιωνισμός!

 Εδώ βρίσκεται  και η φρίκη ξανά ο σιωνισμός με μεγάλο θεατρινισμό και αφού έχει υποσχεθεί προκαταβολικά στην Τουρκία τι θα της δώσει από την Ελλάδα, την βάζει να απειλεί την Ελλάδα και να τα χαλάσει δήθεν με το Ισραήλ!  Ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα για να αναγκαστεί η Ελλάδα να ξεβρακωθεί στο σιωνισμό και να δεθεί στο άρμα του και στις βρόμικες επιθυμίες του χειρότερου εγκληματία των λαών  του σιωνισμού!!Ο σιωνισμός και κατέ επέκταση το πολεμικό του επίσημο εργαλείο το Ισραήλ, είναι παντού ανεπτυγμένο σε ρόλο νταβατζή σε όλους τους λαούς με τις μυστικές του υπηρεσίες με κυριότερη τη ΜΟΣΑΝΤ, ή λες ΟΗΕ, ή λες Σιωνισμός, ή λες Ισραήλ, ή λες Αμερική ή λες Ευρώπη είναι απόλυτα και ακριβώς το ίδιο καζάνι με διάφορα χωρίσματα που επικοινωνούν  συνεχώς!

 Το ποιο φρικτό από όλες τις παγίδες είναι που οι λαοί είναι ολοκληρωτικά εγκλωβισμένοι σε θρησκείες και ιδεολογίες, έχουν φτιάξει ανθρώπους ζόμπι διαφόρους καμικάζι που τους έχουν αφαιρέσει την χαρά της ζωής ! Το ακόμα ποιο φρικτό είναι η δήθεν φαγωμάρα της Αμερικής και της Ρωσίας, αυτό είναι το ποιο ύπουλο και επικίνδυνο παραμύθι για να ελέγχουν τους λαούς!

 Ασφαλώς θα θυμούνται οι παλαιοί το μοίρασμα του κόσμου και ειδικά σε ότι μας αφορά στον Β Παγκόσμιο πόλεμο,  πως μας πούλησε η Ρωσία για την ευγνωμοσύνη που αντισταθήκαμε, εμείς πεθάναμε για να οργανωθούν και να μείνουν ελεύθεροι, και αυτοί μας πρόδωσαν παραχωρώντας μας στους συμμάχους λες και είμαστε ιδιοκτησίες τους! Οι νεότεροι δεν γνωρίζουν την αχαριστία απέναντι στην Ελλάδα όχι μόνο από όλες τις χώρες συμμάχους μας,  αλλά και από τον σιωνισμό που ήταν και είναι ο εγκέφαλος όλων αυτών των παγκόσμιων  γενοκτονιών! Το τίμημα σε αναλογία πληθυσμού εμείς το πληρώσαμε ακριβότερα από όλους! Σήμερα η φρίκη που ετοιμάζουν στην Μεσόγειο και Μέση Ανατολή είναι μοναδικά και για πρώτη φορά πέρα από κάθε φαντασία,  γιατί πρόκειται για πυρηνικό πόλεμο! Εδώ λοιπόν ο σιωνισμός με διάφορες μορφές τι λέει; Ότι δεν είναι δυνατόν ένα θεοκρατικό κράτος και λαός να έχει πυρηνικά, σωστά και επαυξάνω, πως λοιπόν γίνεσαι πιστευτός παγκόσμια και έχεις την συμπαράσταση των λαών; Όταν ξεκινάς και κάνεις γενική απαγόρευση  σε όλη τη γη με καταστροφή όλων των πυρηνικών και όχι σε άλλους απαγορεύεις όπως σε συμφέρει και σε άλλους το επιτρέπεις!

Ο σιωνισμός εκτελεί τα σχέδιά του κατά γράμμα και τις εξαγγελίες του,  τα 3 πέμπτα του παγκόσμιου πληθυσμού πρέπει να εξαφανιστούν και μέσα σε αυτά βρισκόμαστε και εμείς ο Ελληνισμός με πρώτη θέση, άλλωστε το γευόμαστε,  γιατί του δημιουργούμε προβλήματα με τις δημοκρατικές μας ευαισθησίες και τα περί ειρηνικής συνύπαρξης όλων των λαών!

 Με μεγάλη μαεστρία μας ενοχοποίησαν, εξαγόρασαν όλους τους πολιτικούς και τώρα αν χρειαστεί για να τελειώσουν το θεάρεστο έργο τους, θα μας οδηγήσουν και  πάλι σε ένα εμφύλιο, θα το κάνουν όπως εσύ θα αγόραζες τσιγάρα στο περίπτερο!

Λοιπόν πατριώτες επειδή ξέρω ότι θα με ρωτήσετε και τι μπορούμε να κάνουμε τώρα;

Θα σας πω γλαφυρά τι μας ετοιμάζουν, για να σας πω την δική μου γνώμη που είναι και άλλων πολλών Ελλήνων που αισθάνονται υπεύθυνοι για τα παιδιά τους και την πατρίδα τους.

Ο Ενρτογάν κουβεντιάζει με τον Πούτιν, η Τουρκία που είναι το τσιράκι του σιωνισμού έχει καλές σχέσεις με το Ιράν για να το κατασκοπεύει,  ο Πούτιν υποστηρίζει  τη Συρία και το  Ιράν υποστήριζε και την Λιβύη, και τους Παλαιστίνιους Και την Βόρεια Κορέα!  Η Τουρκία υποστηρίζει το Ιράν, Τους Παλαιστίνιους! Αν δεν βλέπετε την αλαξοκολιά σε βάρος των λαών από τον σιωνισμό δεν μπορείτε να σωθείτε!

 

Μόνο γνωρίζοντας τις πραγματικές προθέσεις του σιωνισμού μπορείς να αποφασίσεις για το τι θα κάνεις ανεξάρτητα από τον κίνδυνο!

Όταν είχα επιλογή αλλά λόγο καταναλωτικής καλοπέρασης βολεύτηκα και πέρασαν  τα χρόνια συσσωρεύοντας τους κινδύνους και αφαιρώντας μου τις επιλογές τώρα πρέπει να πληρώσω το τίμημα της αδιαφορίας μου και να αναλάβω τις ευθύνες μου και πρέπει να θυσιαστώ για την πατρίδα μου και τα παιδιά μου!

Όσο δυνατός είναι ο σιωνισμός τόσο μεγάλες αδυναμίες έχει και κρύβονται μέσα στην ψυχή του λαού, ο μεγαλύτερος και ποιο επικίνδυνος εχθρός του σιωνισμού είναι οι λέξεις αντίσταση και επανάσταση, πατριωτισμός, αγάπη, οικογένεια, αν του χαλάσεις τα σχέδια θα έχεις θύματα που έτσι και αλλιώς θα έχεις, αλλά θα ανατρέψεις και τα επικίνδυνα σχέδια του σιωνισμού για την ανθρωπότητα!

Ο σιωνισμός δεν είχε και ούτε θα έχει ποτέ μπέσα και λόγο και πολύ περισσότερο  για την αξία του ανθρώπου, Δηλαδή το Ισραήλ που εδραίωσε το σιωνισμό εμείς του προσφέρουμε γη και ύδωρ! Για να μας πουλήσει αύριο!

Τι μου μένει αφού είναι βέβαιο ότι μετά από το φρικτό τέλος  της επικράτησης της Νέας τάξης η Ελλάδα στην καλύτερη, θα είναι όσο η Πελοπόννησος  με διάφορα κομμάτια γύρο της  με άλλα σύνορα και με το πληθυσμό κατακρεουργημένο, γιατί να μην  αντισταθώ και να κρατήσω την Ελληνική μου αξιοπρέπεια και την ελευθερία μου έστω και πεθαμένος, αλλά ζωντανά τα παιδιά μου και η πατρίδα μου.

Να συνοψίσω Ο ΟΗΕ και τα πέντε ,μέλη του συμβουλίου  ασφαλείας που διαφωνούν αλλά συμφωνούν είναι ένα μεγάλο παραμύθι για να κρατάνε μοιρασμένο τον κόσμο και τους λαούς με μηχανισμούς τρομοκράτησης και γενοκτονίες όπου χρειάζεται με τους μηχανισμούς του ΝΑΤΟ και του ανατολικού μπλοκ!

Όσοι διαβάζετε ιστορία θα πρέπει να ξέρετε ότι σιωνισμός δεν είναι σημερινός, Οι Έλληνες ξανά νίκησαν τον σιωνισμό και τώρα  ζητά εκδίκηση!

Να θυμάστε τους Έλληνες και τους Άτλαντες, αυτό φοβούνται από τους Έλληνες για αυτό μας φέρονται έτσι, θέλουν να μας ξευτελίσουν να μας  εκθέσουν στα μάτια των λαών για να μην έχουμε στήριγμα και να μην μπορούμε να αντιδράσουμε!

Η απόφαση και η ιστορική ευθύνη είναι δική μας!

Η μεγαλύτερη επανάσταση που μπορούμε να κάνουμε είναι να πετάξουμε από πάνω μας την προβιά που μας φόρεσαν το ΕΓΩ και να γίνουμε με αγάπη ΕΜΕΙΣ!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>