ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Τα τελευταία 24ωρα της Χαλυβουργίας Ασπροπύργου Πηγή:www.capital.gr

Έλληνες παζαριώτες, εργαζόμενοι και απολυμένοι της Χαλυβουργικής ανάψτε πρώτη την σπίθα της ανεξαρτησίας, ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΑ ΛΕΝΕ ΟΧΙ! Κάντε κατάληψη του εργοστασίου και αναλάβετε να το δουλεύεται, διώξτε τους αλήτες από μέσα! Έλληνες έχετε σκεφτεί την καταστροφή και το χτύπημα με το κλείσιμο του Χάλυβα; Αυτός είναι ο σκοπός του ντόπιου και ξένου προδοτικού συμφερτού! Θα είναι η χαριστική βολή στην πολεμική βιομηχανία, στην οικοδομή, στις βιοτεχνίες, και με την σκέψη έχω ανατριχιάσει. Πάρτε τις τύχες σας δυναμικά στα χέρια σας, βρισκόμαστε λίγο πριν τον θάνατό μας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Του Γιώργου Κράλογλου

Η κυβέρνηση χαϊδεύοντας, προφανώς και για δικούς της λόγους, τα αυτιά του ΠΑΜΕ περιορίστηκε μόνο σε ευχές για την τύχη της μονάδας Ασπροπύργου και απέφυγε την παρέμβαση ουσίας. Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, ως άλλος Πόντιος Πιλάτος, ένιψε τας χείρας του με μια δήλωση – ευχολόγιο για το καλό της Ελλάδας και την καλή τύχη του 9μηνου πολέμου στο χώρο της χαλυβουργίας («το υπουργείο κατέβαλε και θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή συμφιλιωτική προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της Χαλυβουργίας. Το εργοστάσιο πρέπει να επαναλειτουργήσει προς όφελος της ελληνικής οικονομίας, της απασχόλησης και των ίδιων των εργαζομένων», δήλωσε χθες ο κ. Βρούτσης).

Εκτός από την πίεση προς τον χαλυβουργικό όμιλο για αποδοχή των θέσεων του ΠΑΜΕ (γνωρίζοντας βέβαια την οριστική άρνηση του ομίλου) δεν έκανε καμία άλλη επικοινωνία και δεν μίλησε για εναλλακτικό σχέδιο όπως αναμένετο.

Αυτή είναι η ουσία των εξελίξεων στην υπόθεση της μονάδας Ασπροπύργου της Χαλυβουργίας Ελλάδος του ομίλου Μάνεση και αυτή είναι η προοπτική λουκέτου της μονάδας. Το ρεπορτάζ με τις λεπτομέρειες των εξελίξεων εστιάζεται στα εξής:

• Τη Δευτέρα, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους επικεφαλής του ομίλου Μάνεση και τους ενημέρωσε μόνο για τις θέσεις του ΠΑΜΕ οι οποίες αφορούν την επαναπρόσληψη των 120 απολυθέντων με πρώτη φάση τους 40 και χρονοδιάγραμμα τους άλλους 80. Η απάντηση που πήρε ο κ. Βρούτσης ήταν ότι οι απολύσεις δεν έχουν σκοπιμότητα αλλά δεν υπάρχει εργασιακό αντικείμενο για τα 120 άτομα.

• Την Τρίτη, ο όμιλος της Χαλυβουργίας Ελλάδος περίμενε πρόταση του υπουργείου Εργασίας για να συζητηθεί και να λυθεί πιθανόν η κρίση. Πρόταση δεν υπήρξε, ενώ δεν υπήρξε και άλλη επικοινωνία, πέραν αυτής της Δευτέρας.

• Σήμερα το πρωί το υπουργείο Εργασίας ζήτησε από τη διοίκηση της Χαλυβουργίας Ελλάδος του ομίλου Μάνεση να παρατείνει για 24 ώρες την απόφασή της να κατατεθεί πρόταση διαβούλευσης με ομαδικές απολύσεις και κλείσιμο της μονάδας του Ασπρόπυργου.

• Στον όμιλο Μάνεση επικρατούν δυο τάσεις: η μία να κατατεθεί η πρόταση διαβούλευσης για τις απολύσεις και το κλείσιμο του εργοστασίου σήμερα και η άλλη να δοθεί 24ωρη παράταση. Η οριστική απόφαση θα ληφθεί μέχρι το βράδυ.

• Ανεξάρτητα από το διαδικαστικό μέρος στον όμιλο Μάνεση η προδιάθεση που επικρατεί είναι να τελειώνουν με το θέμα και να κλείσουν το εργοστάσιο μέσα στις επόμενες ημέρες.

• Αυτό σημαίνει αυτόματη απόλυση άλλων 240 ατόμων από τη μονάδα Ασπροπύργου και απώλεια εισοδήματος σε 500 περίπου συνεργάτες και προμηθευτές του εργοστασίου από τη γύρω περιοχή και από την Αττική γενικότερα.

• Το εργοστάσιο του Βόλου θα συνεχίσει τη λειτουργία του και οι 365 εργαζόμενοι της μονάδας αυτής που αρνήθηκαν υποταγή στο ΠΑΜΕ θα συνεχίσουν να έχουν τις θέσεις εργασίας τους με κανονικό ωράριο και με το μισθό που δικαιούνται.

http://www.capital.gr/