Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.

Τα παρακάτω προσφορά από τα (140 πρυτανικά παραμάγαζα) της Ελληνικής γλώσσας!

ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Έξω από το κατεστημένο των ΜΜΕ κλπ.

ΣΗΜΕΡΑ ένας λογικός και μορφωμένος άνθρωπος για να είναι οπαδός κάποιας θρησκείας, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (αιρέσεως δόγματος κλπ.) πρέπει να είναι σε μία από τις δύο κατηγορίες ή και στις δύο: Αγαθό άδολο αφελή ευκολόπιστο ντοπαρισμένο παραπλανώμενο καλοπροαίρετο αξιολύπητο αμαθή αμόρφωτο ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟ φοβισμένο τρομοκρατημένο δειλό φανατισμένο και ρυμουλκούμενο ανθρωπάκι,

ή ψεύτης και απατεώνας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε;;;

&29      ΔΙΕΘΝΗΣ  ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ. Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.

Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΗ. Είναι λογικό.. Να είσαι παράλογος! (Συμφέρον).

Κρεμάστε τον ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ την θρησκεία τις προλήψεις κλπ. στην απέναντι κρεμάστρα για να μπορέσετε να διαβάσετε αυτά τα κείμενα, (βιβλία κλπ.) αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο. Και όταν το διαβάσετε ξεκρεμάστε τον. Να δείτε τι κάνατε ή διαψεύστε μου. Αν εσύ είσαι βοθροκαθαριστής και χαλάσει ο υπόνομος σου, και να φωνάξεις άλλων βοθροκαθαριστή να στο καθαρίσει!!

   Τότε τι σκατά βοθροκαθαριστής είσαι;

Η Έλληνες πολιτικοί βοθροκαθαριστές της αγίας κ-τοινωνίας, αν και έχουν άδεια βοθροκαθαριστές από τον λαό που τους ψηφίζει για να τον (σώσουν) να τον καθαρίσουν από την βρομιά, τα σκάτωσαν και μας φέρανε σε αυτό το χάλι. Και ζήτησαν βοήθεια από βοθροκαθαριστές του εξωτερικού Δ.Ν.Τ μνημόνιο δαιμόνιο και τρόικα, για να καθαρίσουν τον υπόνομο από το λήμματα αλλά και αυτοί σαν ειδικοί τα κάνανε σκατόσκονη. Και ο υπόνομος θα μας πνίξει…

Διεθνές ληστρικό (μολυσματικό) Νομισματικό Ταμείου Δι-Νε-Του…

Όταν λέγω ο αχόρταγος εννοώ ότι μας ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΧΤΙΣΤΟΙ, αυτοί που μας φέρανε σε αυτό το χάλι το κράτος.

Ντροπή να ΣΑΣ ΛΕΝΕ τι να κάνετε τα ξένα «πρότυπα», η τρόικα η ΕΟΚ. ΔΝΤ. Μάαστριχ κλπ.  Στους εισαγόμενους ρυμουλκούμενους  οικονομολόγους του Ελληνικού κατεστημένου κράτους.

Οι ποιο ξεφτιλιστηκές ανθρώπινες δραστηριότητες και καθαρματικοποιημένες, η απανθρωπιά των πολιτικών και των ψευφτοοικονομολόγων τους, κλεψιές ψευτιές λαμογιές ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κλπ. Προσθέστε τις  2500  αυτοκτονίες.

Η χειρότερες «επιστήμες επιστήμονες» απατεώνες και οι ποιο μαλακισμένες, οι πολιτικοί οι οικονομολόγοι, που κολυμπάνε μέσα βοθρολίματα της ανικανότητα τους. Δοξάστε τους μ-βλάκες και ξαναψηφίστε τους μαλάκες. Αυτούς που μας έφεραν την φτώχια τις αυτοκτονίες, οι προδότες. Ένα δυο τρία ανοίξτε τα μάτια σας….. Σπίτι από την αρχή.

Κυβερνήσεις ΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΩΝ: Γελοίες κυβερνήσεις

ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ηγέτες!  Ηγέτης ικέτης και επαίτης, γίνεται;;;!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ:

&7 ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

&3 ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΟΣ, το ΧΡΕΟΣ ήθελα να πω..

&18 ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ.

&2 ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ:

&12 Ηγέτης ικέτης και επαίτης.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ:

Είμαι: Κάθαρμα στα καθάρματα, καλός με τους καλούς,

άδικος με τους άδικους, αγνός με τους Αγνούς.

Προσαρμογή χρειάζεται σ” όλες τις περιστάσεις,

Για ν” απονείμεις δίκαιο σωστά να το μοιράσεις.

Όλα αμφισβητείστε τα, και απ” αρχή ζυγίστε τα.

και όταν δεν μπορείτε…. να τα παραδεχτείτε.

Κανέναν δεν χαρίζουμε όποια κ” αν έχει θέση,

και στέλνουμε τα αίσχη του στη μάπα του πεσκέσι.

Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής.  http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;)  Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια.