«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα παρακάτω προσφορά από τα (140 πρυτανικά παραμάγαζα) της Ελληνικής γλώσσας!

ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ.

Έξω από το κατεστημένο των ΜΜΕ κλπ.

ΣΗΜΕΡΑ ένας λογικός και μορφωμένος άνθρωπος για να είναι οπαδός κάποιας θρησκείας, ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (αιρέσεως δόγματος κλπ.) πρέπει να είναι σε μία από τις δύο κατηγορίες ή και στις δύο: Αγαθό άδολο αφελή ευκολόπιστο ντοπαρισμένο παραπλανώμενο καλοπροαίρετο αξιολύπητο αμαθή αμόρφωτο ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΟ φοβισμένο τρομοκρατημένο δειλό φανατισμένο και ρυμουλκούμενο ανθρωπάκι,

ή ψεύτης και απατεώνας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. Διαλέξτε σε ποια κατηγορία ανήκετε;;;

&29      ΔΙΕΘΝΗΣ  ΒΟΘΡΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΝΟΜΟΣ. Ο ΑΧΟΡΤΑΓΟΣ.

Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΣΥΜΦΟΡΗ. Είναι λογικό.. Να είσαι παράλογος! (Συμφέρον).

Κρεμάστε τον ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΑΣ την θρησκεία τις προλήψεις κλπ. στην απέναντι κρεμάστρα για να μπορέσετε να διαβάσετε αυτά τα κείμενα, (βιβλία κλπ.) αλλιώς θα είναι πολύ δύσκολο. Και όταν το διαβάσετε ξεκρεμάστε τον. Να δείτε τι κάνατε ή διαψεύστε μου. Αν εσύ είσαι βοθροκαθαριστής και χαλάσει ο υπόνομος σου, και να φωνάξεις άλλων βοθροκαθαριστή να στο καθαρίσει!!

   Τότε τι σκατά βοθροκαθαριστής είσαι;

Η Έλληνες πολιτικοί βοθροκαθαριστές της αγίας κ-τοινωνίας, αν και έχουν άδεια βοθροκαθαριστές από τον λαό που τους ψηφίζει για να τον (σώσουν) να τον καθαρίσουν από την βρομιά, τα σκάτωσαν και μας φέρανε σε αυτό το χάλι. Και ζήτησαν βοήθεια από βοθροκαθαριστές του εξωτερικού Δ.Ν.Τ μνημόνιο δαιμόνιο και τρόικα, για να καθαρίσουν τον υπόνομο από το λήμματα αλλά και αυτοί σαν ειδικοί τα κάνανε σκατόσκονη. Και ο υπόνομος θα μας πνίξει…

Διεθνές ληστρικό (μολυσματικό) Νομισματικό Ταμείου Δι-Νε-Του…

Όταν λέγω ο αχόρταγος εννοώ ότι μας ΖΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΧΤΙΣΤΟΙ, αυτοί που μας φέρανε σε αυτό το χάλι το κράτος.

Ντροπή να ΣΑΣ ΛΕΝΕ τι να κάνετε τα ξένα “πρότυπα”, η τρόικα η ΕΟΚ. ΔΝΤ. Μάαστριχ κλπ.  Στους εισαγόμενους ρυμουλκούμενους  οικονομολόγους του Ελληνικού κατεστημένου κράτους.

Οι ποιο ξεφτιλιστηκές ανθρώπινες δραστηριότητες και καθαρματικοποιημένες, η απανθρωπιά των πολιτικών και των ψευφτοοικονομολόγων τους, κλεψιές ψευτιές λαμογιές ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ κλπ. Προσθέστε τις  2500  αυτοκτονίες.

Η χειρότερες “επιστήμες επιστήμονες” απατεώνες και οι ποιο μαλακισμένες, οι πολιτικοί οι οικονομολόγοι, που κολυμπάνε μέσα βοθρολίματα της ανικανότητα τους. Δοξάστε τους μ-βλάκες και ξαναψηφίστε τους μαλάκες. Αυτούς που μας έφεραν την φτώχια τις αυτοκτονίες, οι προδότες. Ένα δυο τρία ανοίξτε τα μάτια σας….. Σπίτι από την αρχή.

Κυβερνήσεις ΔΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΙΚΩΝ: Γελοίες κυβερνήσεις

ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟΙ ηγέτες!  Ηγέτης ικέτης και επαίτης, γίνεται;;;!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ:

&7 ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ Η ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

&3 ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΕΟΣ, το ΧΡΕΟΣ ήθελα να πω..

&18 ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΣ.

&2 ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ:

&12 Ηγέτης ικέτης και επαίτης.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ:

Είμαι: Κάθαρμα στα καθάρματα, καλός με τους καλούς,

άδικος με τους άδικους, αγνός με τους Αγνούς.

Προσαρμογή χρειάζεται σ’ όλες τις περιστάσεις,

Για ν’ απονείμεις δίκαιο σωστά να το μοιράσεις.

Όλα αμφισβητείστε τα, και απ’ αρχή ζυγίστε τα.

και όταν δεν μπορείτε…. να τα παραδεχτείτε.

Κανέναν δεν χαρίζουμε όποια κ’ αν έχει θέση,

και στέλνουμε τα αίσχη του στη μάπα του πεσκέσι.

Με εκτίμηση ΤΖΙΝΙΣ Χ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ  Φιλόσοφος αντικειμενικής διαχρονικής λογικής.  http://users.otenet.gr/~tzinis  tzinis@otenet.gr =(Στη μαύρη λίστα;;;)  Έτυχα μίας τιμητικής διακρίσεως εκ μέρους του Google, και με διέγραψε τον ιστότοπο http://www.tzinis.blogspot.com/ Αυτοί με διέγραψαν μια φορά εγώ 2. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που βγάζουν μανταρίνια.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>