«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ 1 ΚΑΙ 2 ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΤΗΣ ΕΚΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ.

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou   E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                             15.07.2012

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Νέμεσις

Ο «Λογος» των αρχαιων Ελληνων θετει τα θεμελια της «ευδαιμονος» (Αριστοτελης, «Ηθικα Νικομαχεια») κοινωνικης ζωης, με τον ανθρωπο κυριως πολιτην και λιγοτερο ατομο. Το θεμελιο αυτό στηριζεται στους πυλωνες των  4 συμπατικων νομων (Ηλεκτρομαγνητισμος, ισχυρα-και ασθενης  Πυρηνικη και Ελξη) :

  1.  Η Αναγκη (Δραση/Αντιδραση)

  2. Το Αεναον (Κοσμον τονδε…ην αει και εστιν και εσται, Ηρακλειτος)

  3. Η Ιδιαιτεροτητα (Η ενοτητα στην Ποικιλια) και

  4. Η Τετρακτυς (Ως Δομη/Λειτουργια με συνεπεια την Απλοτητα)

Κατανοωντας βαθια τους νομους αυτους ο αρχαιος Ελληνας δημιουργει την «πολιν» με την αντιστοιχη Τετρακτυν του ανθρωπου : Νομος (Ηθος), Φιλοσοφια, Ελευθερια; (Τεχνη), Επιστημη, με τον ανεπαναλη-πτο Ελληνικο Πολιτισμο. Προς επιτευξη των 4 αγαθων (Υγεια-Ηδονη-Πλουτος-Τιμες : Αριστοτελης, «Πολιτικα») προ’υ’ποθετει την τηρηση των 4 Αρετων (Φρονηση-Σωφροσυνη-Δικαιοσυνη-Ανδρεια : Πλατων, «Συμποσιον»). Αποδεχομενος ο αρχαιος Ελληνας την «διφυη» φυση του (Αρετη-Κακια) και το «παντα ρει» του Ηρακλειτου αντιλαμβανεται την κυκλικη ροη της ζωης με την Τετρακτυν : Μετρον-Υβρις-Νεμεσις-Καθαρσις. 

Εδω βρισκονται κρυμενοι, το σημερινο προβλημα της Γερμανιας και κατ’ επεκταση και της Ε.Ε. και οι νεοι κινδυνοι που καραδοκουν την Ευρωπη. Ο μεγαλυτερος κινδυνος πηγαζει από την μη υπαρξη της Αρετης «Δικαιοσυνη». Ειδικα για την Γερμανια η ανυπαρξια της Δικαιοσυνης είναι η «Αχιλλειος Πτερνα» του γερμανικου Εθνους. Η ετσι ονομασθεισα Δικαιοσυνη της Γερμανιας φτιαχθηκε για να υπηρετει τα συμφεροντα της Γερμανιας, δηλαδη των Εβραιων και αυτος είναι ο κυριος λογος που η Γερμανια υποφερει και βρισκεται υπο την κατοχη του διεθνους πολιτικου Σιωνισμου. Ετσι η Αρετη «Δικαιοσυνη» μετατραπηκε στην Γερμανια σε ένα «φθηνο Μαγαζι» που εξυπηρετει αποκλειστα τους πολιτες του σιωνιστικου παρακρατος της. Η κατασταση αυτή αποκρυβεται επιμελως από τους Γερμανους πολιτες με την πλυση Εγκεφαλου που υποκεινται αυτοι επι 24ωρου βασεως από τα ελεγχομενα και κατευθυνομενα γραπτα και ηλεκτρονικα ΜΜΕ. Όλα και τα ετσι ονομασθεντα δημοκρατικα κρατη της Ε.Ε. στα οποια η οικονομια και τα ΜΜΕ βρισκονται στα χερια των Εβραιων,  δεν εχουν δικη τους κριση και είναι ανικανα να κατανοησουν τον υπουλο ζυγο που τους υποβαλουν αυτοι, που φοβουνται το φως της ημερας.

Στην Γερμανια επιτρεπεται να λεγη καποιος  τα παντα, διοτι αυτο εξασφαλιζεται από τον βασικο νομο περι ελευθεριας διατυπωσης της γνωμης, όχι όμως για όλα ! Το ευρωπα’ι’κο Δικαστηριο για τα ανθρω- να δικαιωματα στην Handyside-αποφαση του της 07.12.1976 προς το Αρθρο 10 παρ.1 EMRK (Αρθρο 10, παρ. 1 – «Ελευθερια διατυπωσης γνωμης της ευρωπα’ι’κης επιτρπης ανθρωπινων δικαιωματων) στο θεμα «Ελευθερια γνωμης σε μια Δημοκρατια» διατυπωσε τα εξης :

«Η λειτουργια ελεγχου επιτασσει το Δικαστηριο, τις Αρχες, οι οποιες χαρακτηριζουν μια δημοκρατικη κοινωνια, να τις παρακουλουθη μετα μεγαλης προσοχης. Το Δικαιο ελευθερης διατυπωσης της γνωμης απολει έναν βασικο πυλωνα για μια τετοια κοινωνια, μια βασικη προ’υ’-ποθεση για την προοδο και για την εξελιξη του καθενος. Λαμβανοντας υπ’οψη αυτά που καθοριζει το Αρθρον 10 παρ. 2, ισχυει το δικαιο αυτό όχι μονο για τις ευνο’ι’κα αποδεχομενες ‘η ως ακινδυνες ‘η ως μη ως σπουδαιες θεωρουμενες πληροφοριες ‘η σκεψεις αλλα επισης και αυτές, οι οποιες το κρατος ‘η ένα μερος του πληθυσμου του τραυματιζουν, σοκαρουν ‘η ανησυχουν. Ετσι επιτασσουν η πολυπληθυ- ενώ σημερα ειναισμικοτητα, η ανεχεια και η ολοτητα χωρις τα οποια δεν είναι δυνατη η υπαρξη μιας δημοκρατικης κοινωνιας. Εξ αυτων προκυπτει ιδιαιτερα ότι το σχημα της προοδου, η προ’υ’ποθεση, ο περιορισμος ‘η και η απειλη ποινης, πρεπει να βρισκονται σε λογικη σχεση που να ανταπο- κρινεται στους προβλεπομενους στοχους».

Μετα τον 2. Παγκοσμιο πολεμο δημιουργηθηκεν μια Γερμανια στην οποια οι κανονισμοι διατυπωσης των Σιωνιστων μεταμορφωνουν την Αληθεια για να επιβληθουν με την υπακουο σε αυτους γερμανικη εξου- σιαστικη καστα των ηλιθιων, επι του γερμανικου λαου. Αυτό ισχυει και για την σημερινη σταλινοσιωνιστικη γερμανιδα Καγκελαριον, φορεαν του βραβειου LeoBaeck της καθαρα εβρα’ι’κης Λεσχης Bnai Brith της Γερμανιας. Ολοι οι Δωσιλογοι της Ευρωπης –και συνεπως και της Ελλα-δος– αποθεωνουν τον πολιτισμο της γερμανικης δικαστικης εξουσιας. Παλαιοτερα υπηρξεν ο μισητος στον Ελληνισμο της Γερμανιας Δωσιλο-γος και Μασωνος Δημητριος Τσατος (υπηρξεν ο πατερας της διδακτο- ρικης εργασιας του νυν Γερμανου υπουργου Εξωτερικων που αποτε- λει έναν λογο παραπανω να εξετασθη η εργασια αυτή, εάν προκειται περι αντιγραφης, όπως συνεβει σε πολλους πολιτικους της Γερμανιας) ενω σημερα είναι οι πρωην Πρωθυπουργοι της Ελλαδος, Κωστας Μη-τσοτακης (Γκαντεμης και Ελληνοεβραιος από το εβρα’ι’κο γενος Βενιζελ ‘η Μπεν-Σαλομ), Κωστας Σημιτης (Μαρδοχα’ι’ Ααρον Αβουρης), Γεωρ-γιος Παπανδρεου (Τσαντ Μινε’ι’κο Παπανδρεου Λιθουανοπολωνοαμε-ρικανικης εβρα’ι’κης καταγωγης), Κωστας Καρα-αμαν-αλης (εβρα’ι’κο γενος ντονμεδων σαββατιανων), ο σημερινος Ελληνας Πρωθυπουργος Αντωνης Σαμαρας (Μπενακη Χωρεμι ‘η Μπεν Χιραμ) και πολλοι αλλοι. Ακομη και ο Πρωθυπουργος της υπηρεσιακης κυβερνησης των βουλευ-τικων εκλογων της 17.06.2012 κ. Παναγιωτης Πικραμενος υπηρξεν γιος του Δωσιλογου Πικραμενου της γερμανικης κατοχης της Ελλαδος. Το σημερινο Κολεγιο των Αθηνων είναι η συνεχεια του Κολεγιου των Ναζιστων της Αθηνας. Από αυτό προετοιμασθηκαν και προετοιμαζον-ται όλα τα παιδια και τα εγγονια των Δωσιλογων-Ναζι για να κυβερνη-σουν την Ελλαδα. Στην Γερμανια μετα τον 2. Παγκοσμιο πολεμο εντο-πιζονταν από τους σιωνιστας εβραιους οι Ναζιστες, όχι για να τιμωρη-θουν, αλλα για να μεταμορφωθουν σε συνεργασιμους δικαστες. Στην

Ελλαδα αντιστροφα εντοπιζονταν από Γερμανους οι Δωσιλογοι των Ναζιστων και οι συγγενεις αυτων, για τον ιδιο σκοπο συνεργασιας. Η Ελλας σημερα κινδυνευει από εχθρους ξενης προελευσης και η ετσι ονομασθεισα ελληνικη δικαστικη εξουσια των Αχτιναμεδων αδρανει τελειως. Οι εγχωριοι συνεργατες των Γερμανων και Σιωνιστων παρα-διδουν με τα Μνημονια 1 και 2 τα παντα στους νεους Γερμανους κατα-κτητας χωρις να φοβουνται τιποτε, ουτε ακομη και από τις ελληνικες Ενοπλες Δυναμεις. Δεν νοουν ότι κινδυνευουν πολύ γρηγορα να βρε-θουν στημενοι προ των εκτελεστικων αποσπασματων.                                       Τα Μνημονια 1 και 2 της Ε.Ε. είναι Συμβολαια από Απαταιωνες με στοχο την λεηλασια της χωρας μας και μετατροπη αυτης σε γερμανικη αποικια. Οι στοχοι δηθεν ανορθωσης της ελληνικης οικονομιας δεν επι-τευχηκαν διοτι εκ των προτερων ηταν λανθασμενοι. Για την αποτυχια των συμβουλαιων αυτων ευθυνεται το περιεχομενο τους και όχι όπως εσφαλμενα υποστηριζεται η Ελλας. Η ευθυνη βρισκεται στην ανικανο- τητα της Τρο’ι’κα και της Task Force του γερμανοεβραιου Horst Reichenbach !!! Ότι εχει συμφωνηθει με τους επιγονους των Δωσιλο-γων των Ναζιστων είναι κατα το Αρθρο 28 παρ. 2 και Αρθρο 36 παρ. 2 του Ελληνικου Συνταγματος ακυρο. Το ιδιο ισχυει για ολες της δραστη-ριοτητες της Τρο’ι’κα και του γερμανου Gauleiter του 4του Ρα’ι’χ Horst Reichenbach. Όπως τουλαχιστον φαινεται, η σημερινη Ευρωπη  των υιων του Αβρααμ, των υιων των Μεγαλοτραπεζιτων, της ευγενους ρατσας της χαρης του πνευματος, δηλαδη των παγκοσμιων Απαταιωνων δεν είναι η Ευρωπη των ονειρων των ευρωπαιων πολιτων, των πατρι- δων του στρατηγου Ντε Γκωλ. Για ποιο λογο μια Ευρωπη των μη πατρι-δων εχει αναγκη από έναν ανυπαρκτο εβρα’ι’κο πολιτισμο, παραμενει μεχρι σημερα ατεκμηρειωτο. Το παραμυθι των εβρα’ι’κων ριζων είναι ένα παραμυθι για τους ηλιθιους….Το ιδιο ισχυει και για το βραβειο ενός αγραμματου που παραχωρειται από την πολη του Ααχεν.

Η ετσι ονομασθεισα νομισματικη ενωση από την αρχη δεν ειχε καμια πιθανοτητα να επιζηση διοτι δεν εληφθησαν υπ’ οψη τα βασικα προ-βληματα. Το ευρω βρισκεται προς το τελος του διοτι πολλες χωρες της ευρωζωνης από την αρχη δεν ηταν ανταγωνισημες. Το προβλημα δεν βρισκεται όπως εσφαλμενα υποστηριζεται στους υψηλους μισθους, στις μεγαλες κοινωνικες παροχες, στα χαμηλα φορολογικα εσοδα και στην χαμηλη παραγωγικοτητα των χωρων του νοτου της Ε.Ε. αλλα στην αχαλινωτη μεγαλη κερδοσκοπια των διεθνων εβρα’ι’κων μεγαλων τραπεζων οι οποιες π.χ.ασφαλιζαν τα δανεια τους για την Ελλαδα με τα CDS (Credit Default Swaps) και στοιχηματιζαν με αυτά. Η συνεχης σωτη-ρια των ελληνικων τραπεζων βοηθουσε στην πραγματικοτητα την εγχωρια διαπλοκη, την εγχωρια πολιτικη ολιγαρχια και τους λειτουρ-γους της Ε.Ε. και την ετσι ονομασθεισα πολιτικη ελιτ αυτης. Ο τοκος  δανεισμου της ΕΚΤ υψους 0,75 % δεν εφθασε ακομη στην οικονομια των χωρων της Ε.Ε. και γι’αυτό δεν εντοπισθηκαν στοιχεια αναπτυξης. Φαινεται ότι ο πολιτικοχρηματικος μηχανισμος διακινησης δεν λειτουρ-γει αποτελεσματικα. Η ρευστοτητα των κεντρικων τραπεζων λογω των τραπεζικων μετρων δεν είναι επαρκης και συνεπως η δανειοδοτιση της οικονομιας υποφερει. Η απαταιωνες της Ε.Ε. που συστηματικα κατ’ εντολην των Σιωνιστων λεηλατουν την Ελλαδα, σκοπημα δεν αφησαν την ανοιξη του 2010 να αποχωρηση αυτή από την ευρωζωνη για να μην δημιουργηθη προηγουμενο και για τις άλλες χωρες του νοτου σε περι-πτωση επιτυχειας του εγχειρηματος. Το εμποδιο αυτό, με όλα τα μετρα που εληφθησαν υπηρξε καταστροφικο για την πατριδα μας. Η Ελλας οφειλεν ηδη το 2009 να εγκαταλειψη την ευρωζωνη ! Η ευρωζωνη δεν δημιουργηθηκε για καθαρα οικονομικους λογους αλλα κατοπιν πολιτι-κων συλλογισμον που ειχαν σχεση με την επανενωση της Γερμανιας, η οποια για εμας τους Ελληνες οφειλεν να είναι  σκατενια αδιαφορη. Η ζωνη αυτή γεννηθηκε συνεπως νεκρη και δικαιως σημερα διαλυεται. Η διαλυση αυτή ερχεται με 99 % πιθανοτητες εκπληρωσης. Η Ελλας συνε-πως πρεπει να κανη τα παντα για να αποφευχθη το ξεπουλημα της, πριν από την διαλυση αυτης. Πιθανοτατα προ της Ελλαδος η Ιταλια και προ της διαλυσης της ευρωζωνης θα την εγκαταλειψει …..Ουδεις ελεγχει τους ελεγκτας της Ε.Ε. Ο κ. Horst Reichenbach o προκαθημενος της Task Force για την Ελλαδα, ο Γερμανος Gauleiter του 4του γερμανι- κου Ρα’ι’χ για την Ελλαδα, είναι ενας από τους 7 υψηλομισθους υπαλληλους της Ε.Ε. (Γενικοι Διευθυντες) που πληρωνεται σαν βασιλεας  από την Ελλαδα χωρις να πληρωνη φορους, σαν να μην υπηρχαν Ελληνες για το ποστο του. Κάθε γερμανοεβραιος ηλιθιος οικονομολογος προωθειται σκοπημα από τους Σιωνιστας προς τα πανω.

Οι απαταιωνες της Γερμανιας και γενικα της Ε.Ε. πρεπει να γνωριζουν, ότι η Ελλας στην ιστορια της επεζησεν μεγαλυτερους κινδυνους. Σημερα ο Ελληνικος Λαος απεχθανεται τις χωρες Υαινες του Βορρα της Ε.Ε. μαζι με ολους τους πνευματικα και σωματικα σακατηδες των Μνημονιων τους. Χωρις να το καταλαβαινουν ολοι οι ως ανω εισηλθαν ηδη στον χωρο της Υβρις χωρις να γνωριζουν τις συνεπειες που θα ακολουθη-σουν. Δεν σπουδασαν δυστυχως γι’ αυτους τα εργα των αρχαιων Ελλη-νων. Εκπορνευθηκαν κατά συνεχεια την τυφλη Θεα χωρις να γνωριζουν τις συνεπειες του εγκληματος αυτου…..Η Νεμεσις είναι καθ’ οδον. Μετα ακολουθει η Καθαρσις. Η «θε’ι’κη τιμωρια» από τους πολιτες της Ε.Ε. σιγουρα θα ελθει. Το σκοπημα εμποδισθεν από τα οργανα της Ε.Ε. Δικαιο αυτων, σαν Citoyen, δηλαδη σαν Δικαιο ολων των ενδιαφερου- μενων πολιτων της ευρωπα’ι’κης κοινωνιας να ελεγχουν και να τιμω-ρουν κάθε αυθαιρεσια, όπως π.χ.αυτη της αναμειξης του ΔΝΤ σε ευρω- πα’ι’κα θεματα, θα εκδικηθει….Οι πολιτες της ευρωπα’ι’κης κοινωνιας και όχι ο τραπεζικος οικος των Rothschilds θα αποφασιζουν ποιοι θα εκλεγουν και ποιο ‘η όχι σε όλα τα οργανα της Ε.Ε. και θα παιτουν τους πλρωμενους από τους Εβραιους, στον ευρωπα’ι’κο βοθρο οπου και ανηκουν.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 

Και στα Γερμανικά

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou

                                                                     E-Mail: chaziteo@t-online.de

                                                                               13.07.2012

OFFENES SCHREIBEN.  DIE MEMORANTEN 1 UND 2 DER KATASTROPHE FÜR HELLAS. EIN WERK DER SÖHNE DER FINSTERNIS DER EU-KOMMISSION, DER EZB UND DES IWF.

von Dr. Georg Chaziteodorou

Das «Wort» der alten Hellenen, setzt das Fundament des glückseligen  gesellschaftlichen Lebens (s. Aristoteles, Εthik Nikomachia), mit dem Menschen mehr als Bürger und weniger als Individuum. Dieses Funda- ment wird von den Säulen der 4 Naturgesetze bzw. Naturkräfte (Elektromagnetische, starke-und schwache Kernkraft und Gravitation) getragen :

  1.  Die Notwendigkeit (Wirkung/Gegenwirkung)

  2. Das Ewige (Diese Welt war immer…und wird sie immer nach Heraklet sein).

  3. Die Besonderheit (Die Vereinigung in Mannigfaltigkeit) und

  4. Das Tethraeder (Als Struktur/Funktion mit der Konsequenz dass

die Einfachheit entsteht).

Der alte Hellene, der die oben genannten vier Naturgesetze sehr tief analysierte, schöpfte mit dem menschlichen Tetraeder die «Stadt»: Gesetz (Charakter), Philosophie, Freiheit (Kunst), Wissenschaft, d.h. die unwiederholbare hellenische Kultur. Die Erlangung der 4 Hauptgüter (Gesundheit-Genuss-Reichtum-Ehren: Aristoteles «Politika») setzt die Erhaltung der 4 Tugenden (Vernunft-Besonnenheit-Gerechtigkeit-Tapferkeit: Plato, «Symposium») voraus. Mit der Akzeptanz, seiner «zweideutige» Natur (Tugend- Bosheit) und dass alles in Fluss ist, von Heraklet, erfasste der alte Hellene mit den Tethraeder, den zyklischen Fluss des Lebens : Maß-Hybris-Nemesis-Katharsis.

Hier liegen, das heutige Problem der BRD und der E.U allgemein, und die neue Gefahr die Europa bedroht, begraben. Die größte Gefahr geht von der nicht Existenz der Tugend «Gerechtigkeit» aus. Speziell für die BRD ist dieser Zustand die «Achillesferse» der deutschen Nation. Die    so genannte Gerechtigkeit in der BRD, dient ausschließlich die deutschen d.h. die jüdische Interessen und das ist der Hauptgrund dass Deutsch- land bis heute unter der Besatzung des interinternationalen politischen Zionismus liegt und leidet. Auf dieser Art ist die Tugend «Gerechtigkeit» in der BRD, zu einem «billigen Geschäft», um den deutschen zionisti- schen Staat im Staate zu dienen, degradiert worden. Dieser Zustand, wird von den deutschen Bürgern durch die Propagandamethoden der von den Zionisten kontrollierten marode Massenmedien, versteckt. Dies hängt natürlich damit zusammen, dass in allen demokratischen Gesell- schaften der E.U. das Finanzwesen und die Medien überwiegend in den Händen von Leuten sind, die nicht das geringste Interesse danach haben, dass die Rolle ihrer Artgenossen und ihre Lakaien heute in der E.U. und speziell in Hellas, ans Licht kommen.

In der BRD darf man alles sagen, weil eine durch das  Grundgesetz garantierte Meinungsfreiheit existiert, nur nicht alles !                                                                                                                 Der Europäische Gerichtshof für Menschenrechte hat in seinem Han- dyside-Urteil vom 07.12.1976 zu Artikel 10 Abs. 1 EMRK (Artikel 10 Abs.1-Meinungsfreiheit- der Europäischen Menschenrechtskommission) zum Thema «Meinungsfreiheit in einer Demokratie» folgendes ausge-führt :

«Sein Kontrollfunktion gebietet dem Gerichtshof, den Grundsätzen, die einer demokratischen Gesellschaft eigen sind, größte Aufmerksamkeit zu schenken. Das Recht der freien Meinungsäußerung stellt einen Grundpfeiler einer solchen Gesellschaft dar, eine der Grundvorausset-zungen für ihren Fortschritt und für die Entfaltung eines jeden einzel-nen. Vorbehaltlich der Bestimmung des Artikels 10 Abs. 2 gilt dieses Recht nicht nur für die günstig aufgenommenen oder als unschädlich oder unwichtig angesehenen Informationen oder Gedanken sondern auch für die, welche der Staat oder irgendeinen Bevölkerungsteil ver-letzen, schockieren oder beunruhigen. So wollen es Pluralismus, Tole-ranz und Aufgeschlossenheit, ohne die es eine demokratische Gesell-schaft nicht gibt. Daraus folgt insbesondere, dass jede Formvorschrift, Bedingung, Einschränkung oder Strafandrohung in angemessenes Verhältnis zum verfolgten berechtigten Ziel stehen muss».                                                                                                                                                                                          

Nach dem 2. Weltkrieg ist ein Deutschland entstanden, in dem Sprachre- gelungen von der Zionisten die Wahrheit verdrehen, in dem das deut-sche Volk überwacht wird und die Machthaber in Deutschland eine eigene, volksferne Kaste von Lakaien der Zionisten bilden. Das gilt insbe- dere bei der stalinistische-zionistische Kanzlerin von heute und Trägerin des Leo-Baeck-Preises der rein jüdische Loge B’ nai B’ rith der BRD.                                                                                                                                             Alle Kollaborateure Europas – und damit auch Hellas – sind Lobredner der juristischen «Kultur» Deutschlands geworden. Früher war Dimitrios Tsatsos (bei Tsatsos hat der jetzige deutsche Außenminister promoviert und das ist ein Grund die Promotion auf Plagiaten zu untersuchen !)  und heute sind die früheren Ministerpräsidenten Hellas, Kostas Mitsota- kis (Mpen-Schalom), Kostas Simitis (Mardochai Aaron Aburis !), Georg Papandreou (Setkin Tsant Mineiko Papandreou), der heutige Minister-präsident Antonis Samaras (Mpen Chiram) und viele andere. Sogar der Ministerpräsident der Übergangsregierung bei den Parlamentswahlen von 17.06.2012 Panagiotis Pikramenos, ist der Sohn des Nazi-Kollabora-teurs während der deutschen Besatzung Hellas. Das heutige Kolleg von Athen ist die Fortsetzung des alten Nazi-Kolleg von Athen. Von Dort wurden und werden alle Kinder und Enkelkinder der Nazi-Kollaborateure vorbereitet, um Hellas zu regieren. In Deutschland entdeckten nach dem 2. Weltkrieg die zionistischen Juden die Nazis, nicht etwa um sie zu be- strafen, sondern um diese in zusammenarbeitenden Richtern umzuwan-deln. Umgekehrt in Hellas entdeckten die Deutschen die Nazi-Kollabora-teure für den gleichen Zweck. Hellas heute wird von fremden Feinden bedroht und die hellenische Justiz reagiert gar nicht. Die einheimischen Mitarbeiter der Deutschen und der Zionisten übergeben mit den Memo-randen 1 und 2 alles an die neue deutschen Besatzer, ohne dass sie von irgendetwas z.B. von der hellenische Armee, Angst haben. Sie ahnen nicht dass sie sehr bald hingerichtet werden.                                                                                                                          Die Memoranden 1 und 2 der E.U. sind Verträge  von Gaunern mit dem Ziel Hellas auszuplündern und das Land zu einer Kolonie umzuwandeln. Die Ziele diese Verträge sind nicht erreicht und die Verträge selbst waren von vornherein verurteilt, gescheitert zu werden. Der Inhalt diese Ver- träge trägt die Schuld und nicht Hellas, wie fälschlich dargestellt wird. Die Schuld liegt an die Unfähigkeit der Troika und der Task Force !!!                                                                   Alle bisherigen Vereinbarungen die mit den Nachkommen der deutschen Nazi-Kollaborateure abgeschlossen wurden, sind nach Artikel 28 abs. 2 und Artikel 36 abs. 2 der hellenischen Verfassung ungültig. Auch das gesamte Vorgehen von Troika und des Gauleiters des 4ten deutschen Reiches, Horst Reichenbach, ist nicht Verfassungskonform. Wie es zu- mindenst scheint, das heutige Europa der Söhne Abrahams, der Söhne der Großbankiers, das Europa der Adelsrasse von Geistes Gnaden d.h. der Weltgauner, ist nicht das Europa der Träume der E.U.-Bürgern, das Europa der Vaterländern General de Gaulles. Wozu man in einem Europa der nicht Vaterländer ausgerechnet eine nicht vorhandene jüdische Kultur braucht, bleibt bis heute unbegründet. Das Märchen der jüdischen Wurzel ist ein Märchen geeignet nur für Idioten…… Das gleiche gilt für den Preis des Analphabeten, der von der Stadt Aachen vergeben wird.

Die so genannte Währungsgemeinschaft hatte von vornherein keine Chance zu überleben, weil nicht von vornherein alle grundsätzlichen Problemen angegangen wurden. Der Euro ist fast am Ende, weil zu viele Länder der EU aus der Natur der Sache nicht wettbewerbsfähig sein können. Das Problem liegt nicht, wie fälschlich behauptet wird, an die hohen Löhne, an die üppigen Sozialleistungen, an die zu niedrigen Steu- ereinnahmen und an die zu niedrige Produktivität der Südländer der E.U. Das Problem liegt bei dem unkontrollierten Profit der internationalen jüdischen Großbanken, die Hellas mit CDS (Credit Default Swaps) abge- sicherten Fremdwährungskredite finanzierten. Die Dauerrettung der korrupten Banken Hellas, hilft in Wirklichkeit die politische Oligarchien  und auch den Funktionären der EU und der europäischen und so genan- nte Politelite. Der EZB-Leitzins zu Zeit von 0,75 % kommt generell nicht in der Wirtschaft der EU-Länder an. Man hat deshalb bisher keinen Boom erlebt. Der geldpolitische Transmissionsmechanismus funktioniert in der EU nicht. Die Liquidität der Zentralbanken kommt nicht, wegen der Regulierung der Banken, in der Realwirtschaft an. Die Banken können unter der neuen Anforderung weniger Kredite vergeben. Vor allem belastet die Unsicherheit über die zu Endegehende Zukunft der Euro-Zone. Diese kann nicht in einem Jahr mehr in der heutigen Zusam- mensetzung der E.U. existieren. Die EU-Gauner, die Hellas systematisch nach zionistischem Auftrag ausplündern, haben absichtlich im Frühjahr 2010 eine umfassende Staatspleite Hellas im Euro mit der entsprechen-den Regulierung nicht zugelassen, damit «ein Nexus aus Pleite und Euro-Austritt hergestellt wird». Dieser Zusammenhang war nicht hilfreich und nicht notwendig für Hellas, eher katastrophal für das Land gewesen. Hellas hätte bereits 2009 die Euro-Zone verlassen müssen ! Dieses Gebilde wurde nicht aus ökonomischen Kalkül geboren, sondern nur aus politischen Überlegungen angesichts der deutschen Wiederver-einigung, die uns Hellenen scheiße egal sein sollte. Dieses Gebilde ist tot geboren worden und wird mit Recht auseinanderbrechen. Der Euro-Crash ist mehr als 99 % sicher. Hellas soll dem Ausverkauf des Landes dynamisch wiedersetzen. Vor Hellas wird wahrscheinlich Italien diesen Gaunerverein verlassen…..Keiner kontrolliert die Kontrolleure der E.U. Horst Reichenbach, der Leiter derTask Force für Hellas, der deutsche Gauleiter des 4ten Reiches, ist einer der sieben hohe europäische Beamte (Generaldirektoren) der E.U. und wird von Hellas fürstlich hono-riert und von innerstaatlichen Steuern befreit, als ob er von einem Hellenen nicht ersetzbar wäre. Jeder deutscher Idiot der Betriebs- oder Volkswirtschaft wird von den Hebräern absichtlich nach Oben gescho- ben.

Die Gauner der BRD und allgemein der E.U. sollen wissen, dass Hellas viel größeren Gefahren überlebt hat. Heute verachtet die hellenische Bevölkerung die Hyänen- Staaten des Nordens der E.U. samt allen geistigen und körperlichen Behinderten der Memoranden. Die Tragödie für diese Hyänen ist nicht weit entfernt. Ohne zu ahnen heben sie bereits dem Raum von Hybris eingetreten und wissen nicht was es folgt. Sie haben die Werke der alten Hellenen nicht studiert. Sie vergehen sexuell dauern an die blinde Göttin und können die Auswirkungen dieses Verbrechens nicht ahnen…… Die Nemesis ist unterwegs. Danach folgt die Katharsis. Die «göttliche Strafe»der E.U.-Bürgern wird mit Sicherheit kommen. Das ihnen versagte Recht, als Citoyen, also als am Ganzen interessierte Bürger des Gemeinwesens gegen Rechtsverletzun- gen der EU-Organe vorzugehen, wird es bald rächen. Es liegt besonders nahe, individuelles oder verbandlich organisiertes Bürgerengagement durch prozessrechtliche Anerkennung zu aktivieren und so, auch im Interesse des Gemeinwesens, ein Ersatzinstrument für die sehr man- gelnde demokratische Teilnahme zu eröffnen. Die Bürger der E.U. sollen endlich großen Einfluss erkämpfen auf Auswahl und Bestellung und nicht das Bankhaus Rothschilds, der Kommissionsmitglieder. Nur so können die Kommissionsmitglieder politisch im Falle einer schweren Verfehlung, wie z.B. die Einbeziehung für EU-Angelegenheiten des IWF, zu Verant- wortung gezogen werden.

Dr. Georg Chaziteodorou

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>