ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Μαύρος αιώνας, όταν οι λαοί γυρνούν στον μεσαίωνα!

Όταν υπάρχουν λαοί που έχουν την γυναίκα όπως το ζώο τους και την σκοτώνουν ή την βασανίζουν ότι ώρα θέλουν!

Και αυτή η παγκόσμια κοινωνία το ανέχεται χάρη σκοπιμοτήτων!

Άντε στο διάολο και εσείς και οι θρησκείες σας και ο ΟΗΕ σας!!!

Φανατικοί ισλαμιστές ζητούν επιμόνως από τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της Αιγύπτου και μέλος των Αδελφών Μουσουλμάνων να καταστρέψει τις πυραμίδες της Γκίζας

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές στα αραβικά μέσα ενημέρωσης, οι εξέχοντες μουσουλμάνοι κληρικοί έχουν αρχίσει να ζητούν την κατεδάφιση των Πυραμίδων της Αιγύπτου, σύμφωνα με τα λόγια του Σεΐχη Αλί Μπιν Σαΐντ Αλ Rabi’i, για τα «σύμβολα του παγανισμού», όπου το κόμμα Salafi της

Αυτό είναι μια αναφορά στο σύντροφο του Προφήτη Μωάμεθ, Αμρ Μπιν Αλ Όπως και τον Περσικό της φυλής του, ο οποίος εισέβαλε και κατέκτησε την Αίγυπτο γύρω στο 641. Όπως και μετέπειτα το μουσουλμανικό κράτος, πολλές αιγυπτιακές αρχαιότητες καταστράφηκαν ως λείψανα της απιστίας.

Ενώ οι περισσότεροι δυτικοί ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν διαφορετικά, σύμφωνα με τους πρώτους μουσουλμάνους συγγραφείς, η μεγάλη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η ίδια – θεωρείται ένα αποθετήριο της παγανιστικής γνώσης σε αντίθεση με το Κοράνι , όπου καταστράφηκαν υπό βασιλείας μπιν αλ-Όπως και σε συμμόρφωση με την εντολή του Χαλίφη Ομάρ.

Τώρα, όμως, χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία, οι πυραμίδες μπορεί να καταστραφούν. Το μόνο που απομένει είναι αν η Μουσουλμανική Αδελφότητα και ο πρόεδρος της Αιγύπτου είναι «ευσεβείς» αρκετά , και αν είναι πρόθυμος για να ολοκληρωθεί η διαδικασία εξισλαμισμού που άρχισε κάτω από τα χέρια του πρώτου ισλαμικού κατακτητή της Αιγύπτου.

Ενώ οι περισσότεροι δυτικοί ακαδημαϊκοί υποστηρίζουν διαφορετικά, σύμφωνα με τους πρώτους μουσουλμάνους συγγραφείς, η μεγάλη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας η ίδια – θεωρείται ένα αποθετήριο της παγανιστικής γνώσης σε αντίθεση με το Κοράνι!