«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Από που μας διαβάζουν

Free counters!

Η βρώμα αντί να πάει να πλύνει τα… του Κλίντον! Ετοιμάζεται να αιματοκυλήσει τον κόσμο!

Χίλαρυ Κλίντον: Οι μέρες του Ασσάντ είναι μετρημένες, αυτά λέει το πετσάφι χωρίς ηθική!

Σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στο Τόκιο, η Χίλαρυ Κλίντον έφτασε κοντά στο σημείο να κηρύξει πόλεμο..

Ο χρόνος λιγοστεύει για να σωθεί η Συρία, δήλωσε στους δημοσιογράφους, μεταξύ άλλων είπε:

«Η παραδοχή του Kofi Annan για την αποτυχία επίτευξης ειρήνης αποτελεί ένα σημάδι αφύπνισης για όλους μας.»

«Οι κόκκοι της άμμου τελειώνουν από την κλεψύδρα.»

«Θα πρέπει να γίνει τελείως ξεκάθαρο σε αυτούς που υποστηρίζουν το καθεστώς Ασάντ ότι οι μέρες τους είναι μετρημένες.»

«Όσο συντομότερα έρθει το τέλος της βίας και μεταβούμε σε μία πολιτικά μεταβατική περίοδο, τόσο λιγότεροι άνθρωποι θα πεθάνουν αλλά και θα υπάρξει η δυνατότητα να σωθεί το Συριακό κράτος από μία καταστροφική επίθεση η οποία θα είναι επικίνδυνη όχι μόνο για τη χώρα, αλλά για ολόκληρη τη περιοχή.»

Ο Ban Ki-moon υποστηρίζει όλες αυτές τις ενέργειες και δηλώσεις…

Όπως και ο Kofi Annan, αποτελεί ένα αξιόπιστο ιμπεριαλιστικό εργαλείο..

Σε ενημέρωση προς τον τύπο δήλωσε σχετικά:

«Η πίεση προς τις ομάδες υποστήριξης ώστε να προβλεφθεί οποιαδήποτε περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης είναι μία πολύ κρίσιμη κίνηση για το Συμβούλιο Ασφαλείας.»

«Ο Πρόεδρος Assad θα πρέπει να κατανοήσει ότι η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί ως έχει. Απαιτείται μία θεμελιώδης αλλαγή.»

«Ο λαός της Συρίας έχει υποφέρει για πολύ καιρό και για πολύ μεγάλο διάστημα. Ελπίζω ειλικρινά ότι τα κράτη-μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε θα εξετάσουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα αυτό το ζήτημα με την διαμοίραση της κοινής ευθύνης μέσω της λήψης συλλογικής δράσης το συντομότερο δυνατόν.»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που σας παρουσιάζει το pentapostagma.gr, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στηρίζει αμέριστα τις πρακτικές της Washington. Το συμβούλιο κατηγόρησε τον Assad για πρόκληση βίας τονίζοντας ότι:

«Το Συμβούλιο καταδικάζει απερίφραστα τις εκτεταμένες, συστηματικές και εντονότατες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των συνεχιζόμενων φόνων και διωγμών των διαδηλωτών, των υποστηρικτών των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δημοσιογράφων.»
«Το Συμβούλιο τονίζει και επαναλαμβάνει τη σημαντικότητα απόδοσης δικαιοσύνης για τους υπεύθυνους για τη χρήση βίας και ενθαρρύνει τη διεθνή κοινότητα να διασφαλίσει όλες τις δυνατές ενέργειες εναντίον της ατιμωρησίας.»

Ο Assad από τη πλευρά του θέτει μία άλλη διάσταση στο ζήτημα:

«Η Washington αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των διενέξεων. Η Αμερική παρέχει την ομπρέλα στήριξης καθώς και την πολιτική υποστήριξη στις συμμορίες που επιθυμούν να αποσταθεροποιήσουν τη Συρία».

«Από τη στιγμή που προσφέρεις οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης στους τρομοκράτες, τότε είσαι συνένοχός τους.»

«Είτε τους στέλνεις οπλισμό ή χρήματα ή δημόσια υποστήριξη.»

Η κατάσταση του ζητήματος της Συρίας «μυρίζει» πολεμική σύρραξη με τους «Δυτικούς» να προτίθενται να επιχειρήσουν μία νέα στρατιωτική επέμβαση που ίσως αποτελέσει και την προετοιμασία μίας επικείμενης επέμβασης και στο Ιράν…

http://www.pentapostagma.gr/