ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

ΕΒΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ


Ανάληψη των αναγκαίων πρωτοβουλιών που θα διευκολύνουν την προσέλκυση επενδύσεων, όπως η μείωση των φορολογικών βαρών, η απλοποίηση των διαδικασιών αδειοδότησης και η δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών με προστασία των εργασιακών δικαιωμάτων ζήτησε από τον αρμόδιο υφυπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών, Ν. Μηταράκη, η Διοικητική Επιτροπή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών κατά τη διάρκεια συνάντησής του το μεσημέρι της Πέμπτης.
Ρεπορτάζ από το DEFENCENET
Με αυτή την λακωνική είδηση ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ πήρε την αντεθνική εκείνη στάση και συμπαρατάχθηκε πλέον με αυτό που εμείς αποκαλούμε δωσιλογισμό, ξεπούλημα στους τραπεζοκράτες. Για την κυβέρνηση, του εν ψυχρώ εκβιασμού για την υφαρπαγή της ψήφου με το αισχρότερο καλπονοθευτικό σύστημα, η στάση του εν λόγω προέδρου ήταν καλοδεχούμενη αν και η ανακοίνωση δεν κρύβει την βιασύνη της να ξεμπερδέψει μια και καλή με την όποια αντίσταση προβληθεί.
Φυσικά θα απαντηθεί σημείο προς σημείο η κατάπτυστη ανακοίνωση του ΕΒΕΑ. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν αυτοί που ψηφίζουν για να βγαίνουν τέτοιας ενδοτικής συμπεριφοράς πρόεδροι συμφωνούν, εφόσον λοιπόν τον αποδέχονται θεωρούνται συνυπεύθυνοι από τον Ελληνικό λαό για το ξεπούλημα της χώρας.
Ας δούμε τι ακριβώς ανακοίνωσαν στον τύπο.
1. Όπως εκτιμά το ΕΒΕΑ η δημιουργία ΕΟΖ στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας, σε αυτήν την ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συγκυρία, μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά στην αύξηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών, με όλα τα συνεπακόλουθα θετικά αποτελέσματα, αλλά και στην αύξηση των εσόδων του ελληνικού Δημοσίου.
Απάντηση: Τι ακριβώς και σε ποιους θα συνεισφέρει η δημιουργία ΕΟΖ με το οικονομικό πλαίσιο που έχει ήδη επεξεργασθεί από τους τραπεζοκράτες για να υποδουλωθεί ένα σημαντικό γεωγραφικό τμήμα της επικράτειας. Προφανώς έσοδα το ελληνικό Δημόσιο δεν θα δει ούτε ένα ευρώ.

2. Τα κίνητρα και τα προνόμια που θα πρέπει να καθιερωθούν στις ΕΟΖ, σύμφωνα με το ΕΒΕΑ, για την προσέλκυση επενδύσεων, είναι αναγκαίο να μελετηθούν στην κάθε τους λεπτομέρεια και να αποσκοπούν κυρίως στη δημιουργία ενός σταθερού φορολογικού περιβάλλοντος, αλλά και στην πάταξη της γραφειοκρατίας, καθώς και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας του ελληνικού Δημοσίου.
Απάντηση : Αυτό ακριβώς αντιλαμβανόμαστε και εμείς. Η επένδυση πρέπει να έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά και να δημιουργήσουν μηδενικούς φόρους που θα έπρεπε να εισπράττει το δημόσιο, και βεβαίως απαλλαγμένοι εντελώς από το ΦΠΑ. Η πάταξη της γραφειοκρατίας σημαίνει παντελής έλλειψη ελέγχου και η αποτελεσματικότητα του ελληνικού Δημοσίου σημαίνει έλεγχος μέσω των δυνάμεων καταστολής των κεκτημένων της συμφωνίας με τους Γερμανούς γιατί για αυτούς πρόκειται να δημιουργηθεί η ΕΟΖ.
Αν λοιπόν κωδικοποιήσουμε τα σημεία εκείνα που ζητούν την παράδοση της χώρας μας στους Γερμανούς θα δούμε ότι θέλουν μειωμένο φορολογικό συντελεστή κάτω του 10% αντί 20% , δηλαδή πόσο κάτω και αυτό δεν προσδιορίζεται ή μάλλον το αίτημα είναι γύρω στο μηδέν.
Η απλοποίηση των αδειών αδειοδότησης σημαίνει ότι η οποιαδήποτε προστασία του περιβάλλοντος πηγαίνει στα σκουπίδια της αδιαφορίας και της εξάρτησης.
Η συγκρότηση του νέου διαγραμματειακού οργάνου είναι ελληνική πατέντα για να αδρανοποιεί κάθε φωνή διαμαρτυρίας αλλά και να καθιστά συνενόχους στο νέο Εθνικό έγκλημα που συντελείται.
Το ειδικό δικαιοδοτικό καθεστώς που προτείνεται να ισχύσει για τις ΕΟΖ και μάλιστα σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ούτως ώστε οι αποφάσεις θα είναι αμετάκλητες για να μη μπορεί να γίνει καμία προσφυγή διότι τι θα γίνει με την επένδυση αυτών που βιάζονται να εισχωρήσουν στις ζώνες της υποτέλειας. Μάλιστα θα έχει και Διοικητική Επιτροπή επίλυσης διαφορών αγνώστου σύνθεσης.
Τώρα τι δεσμεύσεις μπορούν να πάρουν οι λεγόμενοι επενδυτές για τις τοπικές κοινωνίες μόνο σαν αστείο μπορεί να εκληφθεί και ποια θα είναι τα πλεονεκτήματα για την τοπική κοινωνία άγνωστο αλλά χρυσώνει το χάπι .
Τώρα επειδή νομίζουν ότι μιλάνε σε αφελείς ποιες ελληνικές εταιρείες θα υλοποιήσουν έργα αφού θυγατρικές των πολυεθνικών θα εμφανίζονται με αυτό τον μανδύα.
Και φυσικά ένα ελάχιστο ποσό που θα δίνεται στην Περιφέρεια θα χρηματοδοτεί εκ νέου αυτά που δεν πρόκειται να υλοποιήσουν οι Γερμανοί. Οι προσλήψεις με τι κριτήρια και όσοι απέμειναν θα προσληφθούν σε κατώτερες δουλειές αλλά επειδή ο ενεργός πληθυσμός έχει χαθεί από εκεί με την καταστροφική πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων ποιοι μπορούν να δουλέψουν; Φυσικά οι ταλαίπωροι μετανάστες πάσης φύσεως και με καθεστώς δουλείας.
Αυτή είναι η αλήθεια για τις ΕΟΖ που ανάγκασε ακόμη και τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης να αρθρογραφήσει εναντίον του απίστευτου ξεπουλήματος.
Και οι Έλληνες θα μου πείτε τι κάνουν; Παρακαλώ μη ταράζετε τα μπάνια του λαού.
13-07-2012
GERMA

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ

1 comment to ΕΒΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ