ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Η ιστορία κάνει κύκλους.

Ποιος θα το περίμενε ότι θα επαληθευόταν με τέτοια ακρίβεια η πρόβλεψη που έγινε πριν από μερικά χρόνια από επιφανείς Αμερικανούς οικονομολόγους, ότι σύντομα θα διαλυόταν η πολυδιαφημισμένη  Ευρωπαϊκή Ένωση;

Όσοι όμως μελετάνε τα ιστορικά δεδομένα δεν αποτελεί κάτι το πρωτότυπο σε εξέλιξη , απλά συμβαίνει στις μέρες μας.

Το τέρας που δημιούργησαν οι άρχοντες των τσιφλικιών ,γαιών και των τεραστίων εκτάσεων και το ονόμασαν τράπεζα δεν μπορούσαν να φανταστούν  ότι το δημιούργημά τους θα τους απειλούσε να τους διαλύσει αφού έπεσε στα χέρια των επιτηδείων Ρόσιτλντ, Ροκφέλερ και Σια.

Η επικίνδυνη τροπή που έχουν πάρει οι τράπεζες από το 1970 και μετά αφού απομακρύνθηκαν από τις παραδοσιακές τους εργασίες για να περάσουν στις τράπεζες –καζίνο , έχει φέρει σε απελπιστική κατάσταση ολόκληρους λαούς .

Συγχρόνως  η άμεση επικοινωνία με τα σύγχρονα μέσα, επιτείνει το πρόβλημα της άνισης κατανομής του πλούτου και της αλλαγής των καταναλωτικών συνηθειών.

Αυτή είναι σε γενικές γραμμές η κατάσταση σε πλανητικό επίπεδο. Τα εθνικά κράτη μετά τις υπογραφές του Μάαστριχ και της Λισσαβόνας  εκχώρησαν μέρος (;) της όποιας εθνικής κυριαρχίας είχαν. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για την Ελλάδα, ασχέτως αν ακούγονται οι απέραντες ανοησίες ότι δηλαδή  ορισμένοι πολιτικοί δηλώνουν ότι δεν συναινούν στην εκχώρηση της  εθνικής υποταγής. Που ήταν όλοι αυτοί για να φωνάξουν, να ενημερώσουν, να αντισταθούν. Πουθενά και τίποτα δεν έκαναν. Ή μάλλον τα έλεγαν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο για να μην εκτεθούν προς τα έξω.

Η χώρα μας θα περάσει την χειρότερη κατοχή από ενάρξεως   της ύπαρξης της ως ελεύθερο κράτος. Υπάρχει τρόπος να αλλάξει αυτό θα αναρωτηθείτε; Βεβαίως αλλά υπάρχει μια προϋπόθεση, να θέλει ο ελληνικός λαός. Συνήθως πέρα από μια αυθόρμητη μάζωξη και μερικές φωνές την οργάνωση και την κατεύθυνση θα την δίνουν φωτισμένα μυαλά που έχουν σαν οδηγό την πραγματική αλλαγή και όχι τις προσφερόμενες λύσεις από τους συνήθεις παπαγάλους κήρυκες της ολιγαρχίας του πλούτου, μαζί με τους εξωμότες που αγοράζονται για ίδιον όφελος,

Οι Έλληνες πολιτικοί γνωστοί για την υποταγμένη μέση και τον τρόμο στα μάτια τους ,μη και τυχόν  τους πουλήσουν οι προστάτες τους , είναι τόσο φοβισμένοι  που θέλουν να εξασφαλισθούν ακόμη και για μια άτυχη για αυτούς  στιγμή.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αφήνουν την χώρα ακυβέρνητη και στις νουθεσίες  των Γαλλογερμανών. Ο φόβος για την τύχη τους, που δεν θα είναι καλύτερη από αυτή που αξίζει σε προδότες. Η ολική εξαφάνισή τους.

http://blog.mantzaris.eu/