«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μικρο εργοδότες, διεκδικήστε από τα σκουλήκια που λυμαίνονται στα υπουργεία τα δικαιώματα σας.

Πως οι “διαχειριστές” του ΕΣΠΑ σαμποτάρουν την Ανάπτυξη!

Η  Ε.Ε. πρέπει άμεσα να αφαιρέσει την αρμοδιότητα της  “μη απορρόφησης” κονδυλίων, από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Διαβάστε πως μεθοδικά αποτρέπουν τους πολίτες να εντάσσονται στα προγράμματα, και πως όταν το καταφέρουν, τους “εκβιάζουν” για να τα εγκαταλείπουν”.
Πέρυσιτον Ιούλιο (8/7/2011)σε ανακοίνωσή του μέσω της ιστοσελίδας το ΥΠ.ΑΝ. (κλικ) πληροφορούσε πως αξιοποιώντας 200 εκ.ευρώ του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» του ΕΣΠΑ,  σχεδιάζει πρόγραμμα, που απευθύνεται  σε 20.000 επιχειρήσεις, ενισχύοντας άμεσα και χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες τις μισθοδοτικές τους δαπάνες, ώστε να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους. Αιτήσεις για συμμετοχή στο πρόγραμμα θα ξεκινήσουν τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.
Τελικά λίγο…
πριν από τα Χριστούγεννα (20 Δεκεμβρίου) με ολοσέλιδες καταχωρήσεις και ρεπορτάζ σε εφημερίδες και τηλεόραση, ανακοινώθηκε το πρόγραμμα που ονομάστηκε ” Σχέδιο Στήριξης Επιχειρηματικών Πρωτοβουλιών Ανέργων και Νέων Επιχειρηματιών (σε φάση start -up)” .
Οι “τυχεροί” πριμοδοτώνταν με ενίσχυση 10-20.000 ευρώ για επιλεγμένα έξοδα δημιουργίας επιχείρησης (νοίκια ΔΕΚΟ κ.λ.π.) και με 15.000 ευρώ για πρόσληψη ενός ανέργου για 1 χρόνο.
Δεν χρειαζόταν να βάλουν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ, διατυμπάνιζαν τα στελέχη του υπουργείου που παρήλαυναν στα κανάλια η έκαναν δηλώσεις σε εφημερίδες.
Επειδή η καταληκτική ημερομηνία για συμμετοχή  ήταν η 17η Ιανουρίου (2012) πολλοί στον ενθουσιασμό τους κατεφυγαν  στα Γραφεία Συμβούλων για να συμπληρώσουν εκτός από την αίτηση το υποχρεωτικό “επιχειρηματικό σχέδιο” που τους κόστισε τουλάχιστον 500 ευρώ.
Στην συνέχεια έμαθαν ότι θα έπρεπε σαν Ελεύθεροι επαγγελματίες να έχουν στην άκρη λεφτά για την αυτασφαλισή τους στο ΤΕΒΕ, και φυσικά στο επιδοτούμενο ποσό θα έπρεπε να πληρώσουν το ανάλογο ΦΠΑ που δεν θεωρείται!!! επιλεγμένη δαπάνη.
Δυο μέρες πριν από την καταληκτική ημερομηνία, το Υπουργείο με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα, πληροφορεί ότι παρατείνει (αδικαιολόγητα) τον χρόνο συμμετοχής για ένα μήνα,δηλαδή 17 Φεβρουαρίου. Και ακόμη και τότε προχώρησε σε τρίτη αναβολή στην ON LINE υποβολή των αιτήσεων. Τελικά τους (αθεόφοβους) πήρε αλλους σχεδόν 2,5 μήνες και με ανάθεση σε εξωτερικούς αξιολογητές να επιλέξουν ποιοι θα ενταχθούν.
Την παραμονή εκλογών (Μαϊο) με ανάρτηση στην ιστοσελίδα  οι τυχεροί που είδαν το όνομά τους στην λίστα , άρχισαν των αγώνα συλλογής  των αναρίθμητων δικαιολογητικών.
Και κάπου εκεί συμπεριλαμβανομένου του υπογράφοντος πέσαμε όλοι από τα σύννεφα.
Γιατί δεν φτάνει που άπαντες οι υποψήφιοι ήταν εκτός (χωρίς να είναι δικής τους  η ευθύνη) του χρονοδιαγράμματος για την υλοποίηση του επιχειρηματικού πλάνου που είχαν  υπογράψει ότι θα ακολουθήσουν  πιστά,ενημερωθήκαν  για …καινούργιο “κόλπο”.
Μετά την κατάθεση των  δικαιολογητικών , για να πάρουν την την μισή επιδότηση ως προκαταβολή, θα έπρεπε να έχουν συμπεριλάβει και…Τραπεζιτική εγγυητική επιστολή (αορίστου διαρκείας).
Πως αποκτά κάποιος  χρόνια άνεργος μια εγγυητική επιστολή για π.χ.  15.000 ευρώ.
Απλά πηγαίνει στην φιλική του τράπεζα, και (άσχετα αν υπήρξε για χρόνιa άριστος πελάτης με άψογο Credit)εκεί ο διευθυντής απαντά : Eυχαρίστως να σας την δώσουμε αφού πρώτα καταθέσετε 15.000 ευρώ για να τα δεσμεύσουμε, και φυσικά θα πληρώνετε κάπου 300 ευρώ το τρίμηνο για την προμήθεια.
Μάλιστα κύριοι, οι πανέξυπνοι σχεδιαστές (και οι κρετίνοι Πολιτικοί τους Προϊστάμενοι) του προγράμματος ΕΣΠΑ,  ενώ διαφήμιζαν  πως οι  άνεργοι , θα γίνονταν επιχειρηματίες, χωρίς να βάλουν ένα ευρώ από την τσέπη τους (κλικ φωτό εφημερίδας) ταυτόχρονα τους ζητούσαν να καταθέσουν στις τράπεζες ένα αστρονομικό (για την κατάστασή τους) ποσό.
Όπως αντιλαμβάνεστε (αν δεν ανήκετε στη κατηγορία των ηλιθίων του ΥΠ.ΑΝ), πρέπει να είσαι τρελός  η απατεώνας για να εγκλωβιστείς σε μια τέτοια κατάσταση, και ο υπογράφων, παρέα με πολλούς άλλους  επιλεγμένους  του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εθνικό Αποθεματικό Απροβλέπτων» , εγκαταλείψαμε  την “μεγάλη “μας τύχη.
Φυσικά οι Υπουργοί (κ. Στουρνάρας εξαιρείται προς το παρόν) συνεχίζουν να μιλούν για μεγάλη  απορρόφηση των κονδυλίων, αλλά αυτή είναι η δουλειά τους.
Να ψεύδονται ασύστολα.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί, αλλά η Ε.Ε. που (κάνει ότι) τους εμπιστεύεται.
 Και η Ελλάδα δεν πρόκειται να ανακάμψει ποτέ, όσο αυτοί οι (αχαρακτήριστοι) διαχειρίστες του ΕΣΠΑ, παραμένουν (αμειβόμενοι χοντρά) στη θέση τους…
Επωνύμως
 Β.Κ.
kvdena@gmail.com

Αναρτήθηκε από V.K.

http://www.adena-gr.blogspot.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>