«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτά οι τουρκοσπορίτες Υπουργοί τα κάνουν γαργάρα με προδοτικό τρόπο! Το ίδιο και τα ΜΜΕ που με προδοτικό τρόπο δείχνουν Τούρκικα έργα!

Νέα Ίμια ετοιμάζουν οι τούρκοι στο Θρακικό Πέλαγος (vid)

Νέα Ίμια ετοιμάζουν οι τούρκοι στο Θρακικό Πέλαγος

Σε ευθεία αμφισβήτηση της δικαιοδοσίας της Ελλάδας να πραγματοποιεί επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης στην βραχονησίδα Λαδόξερα 6 μίλια από την Σαμοθράκη προχώρησε το περασμένο Σάββατο η Τουρκία.

Το Σάββατο στην περιοχή της Λαδόξερας ανατράπηκε σκάφος στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα τα οποία είχαν πάει στην περιοχή για ψάρεμα.

Αμέσως οι ελληνικές αρχές εξέδωσαν NOTAM για SAR στην περιοχή της Ζουράφας για την αναζήτηση και περισυλλογή των επιβατών.

Σε απάντηση της ελληνικής ΝΟΤΑΜ οι Τούρκοι εξέδωσαν την δική του η οποία χαρακτήρισε άκυρη την ελληνική δηλώνοντας ότι η περιοχή αυτή εμπίπτει στη δικαιοδοσία SAR της Τουρκίας και επομένως τον συντονισμό της έρευνας θα έπρεπε να έχουν οι τουρκικές αρχές, παρά το ότι αφορά ουσιαστικά το μέσον του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι επί της Λαδόξερας υπάρχει φάρος του ΠΝ ο οποίος μετά από σφοδρή θαλασσοταραχή φέτος τον χειμώνα καταστράφηκε.

Για την αντιμετώπιση της απώλειας του φάρου το ΠΝ ως αρμόδια αρχή για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην περιοχή τοποθέτησε πριν από καιρό ένα νέο μικρό φάρο.

Παρόλα αυτά οι Τούρκοι συνεχίζουν να αμφισβητούν την ελληνικότητα αυτού του κομματιού της ελληνικής γης ακόμα και αν απέχει 6 μίλια από την Σαμοθράκη ακόμα και αν για δεκαετίες υπήρχε πάνω σε αυτό φάρος του ΠΝ.

Όπως έχει γράψει η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ, η βραχονησίδα Ζουράφα ή αλλιώς “Λαδόξερα” έχει ιδιαίτερη σημασία για δύο λόγους:

Πρώτον: στην περιοχή αναβλύζει πετρέλαιο που γίνεται ορατή η παρουσία του, όταν η θάλασσα είναι ήρεμη.

Δηλαδή το Θρακικό Πέλαγος, είναι γεμάτο πετρέλαια τα οποία οι γείτονές μας, εποφθαλμιούν εντόνως.

Δεύτερον: η βραχονησίδα Ζουράφα αποτελεί το υπαρκτό και με ανθρώπινη δραστηριότητα (λόγω λειτουργίας του φάρου ναυσιπλοΐας, γεωγραφικό σημείο που ορίζει τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδος – Τουρκίας.

Και το γεγονός αυτό επιτρέπει στην Ελλάδα, τον σχεδιασμό της δικής της ΑΟΖ, χωρίς καμία διακοπή, από Αλεξανδρούπολη, μέχρι Καστελόριζο.

http://www.dailynews24.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Αυτά οι τουρκοσπορίτες Υπουργοί τα κάνουν γαργάρα με προδοτικό τρόπο! Το ίδιο και τα ΜΜΕ που με προδοτικό τρόπο δείχνουν Τούρκικα έργα!

  • Κ ΣΟΥΡΕΑΣ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΓΑΜΕ ,,ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΣΜΟΝΑ ΑΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ…..ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΟΥΝ ΔΙΥΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ—ΤΡΕΙΣ Η ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ—-ΒΑΛΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΠΑΝΤΑ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ…..ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ,,ΦΙΛΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ,,,ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΄΄ΈΛΛΗΝΕΣ΄΄ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΟ Ι ΔΩΝ,, ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ,, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ……Κ..Σ…

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>