«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΑΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ «ΦΑΙΔΩΡΑ»…ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ….!!!

Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou E-Mail: chaziteo@t-online.d

του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου Dimitrios N. Adamopoulos Eschersheimer Ldstr. 445 D-60431 Frankfurt am Main 

 

D-60431 Frankfurt am Main   makrinitsa@hotmail.com

01.07.2012

                                                      ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Ο γραφων δεν απευθυνεται σε Στρατηγους, Αντιστρατηγους, Υποστρατηγους, Ταξιαρχους και Συνταγματαρχες. Δεν απευθυνεται σε «σπουργιτια» και «περιστερια». Αυτοι αντιπροσωπευουν την «ειρηνη» του ταφου. Η σημερινη κατασταση της «ειρηνης» που στερειται, ιδεολογικα από  αξιολογικες προεκτασεις, συμβιβαζεται μονο με την κατασταση της δουλειας, της αδικιας, της τυραννιας, της διαστρεβλωσης και του ψευδους. Οι ως ανω ανωτατοι αξιωματικοι, ως οπαδοι της ειρηνης, απομονωνουν τα «ιδανικα» και τις «αρχες» τους (Η Σωτηρια της Ελλαδος και των Ελληνων), αδιαφορουν για την ποιοτητα της ζωης, εντοπιζουν το ενδιαφερον τους στην ζωη καθ’ εαυτην σαν φαινομενο και είναι δυνητικα ετοιμοι να δεχθουν οιαδηποτε πολιτικη και στρα- τιωτικη καταπιεση, καταδυναστευση, ατιμωση, αρκει να μην διαταρα- ξουν αυτές την ειρηνικη διαβιωσην τους, εστω και εάν αυτή είναι, όπως σημερα, κτηνωδης.  Ο γραφων απευθυνεται στα «Γερακια» και στους «Αετους» του στρα- τευματος, απευθυνεται στους Λοχαγους, Ταγματαρχες και Αντισυνταγταρχες για τους οποιους ο πολεμος αποτελει κινηση, ροη, μεταβολη, που διεπει ολοκληρο τον χωρο του επιστητου, από το αχανες Διαστημα, μεχρι τον μικροκοσμο των κβαντοτεμαχιδιων της υλης και από τις διαφορες μορφες της ζωης μεχρι τις ιδεες και τις αξιες, την κορυφαια εκφραση του ανθρωπινου Οντος.  Χωρις τα παλληκαρια του Δαβακη και τον Δαβακη, οι Συνταγματαρχες, Ταχιαρχοι, Υποστρατηγοι, Αντιστρατηγοι, Στρατηγοι και μη εξαιρουμενου και του ετσι ονομασθεντος Αρχιστρατηγου, θα ειχαν αποβιβασθει το 1940 με τους Αγγλους προς την Αλεξανδρεια. Η εποποι’ι’α του 1940 δεν εγινε από τους Ρωμηους και τους τοτε Δωσιλογους, εγινε από τους γνησιους Ελληνες (από στρατιωτες, αξιωματικους και Ιδιωτες) της πρωτης γραμμης και όχι από τους Ρωμηους σκαπανεις και φυγομαχους των μετοπισθεν. Με τον πολεμο παραγεται συνεχως το νέο με μια διαδικασια που διεπεται από την «δικη», δηλαδη τον υπερτατο «νομο», που αποφασιζει ποιος επιβαλλεται και ποιος υποτασσεται. Η «δικη» σαν η εκφραση της «δικαιοσυνης», είναι η «συνισταμενη» μεταξυ των αντιρ- ροπων δυναμεων του πολεμου και ο κριτης της δικαιης καταληξης του. Δεν υπαρχει πολεμος χωρις δικαιοσυνη, ουτε δικαιοσυνη χωρις πολεμο.

Το επιτελικο σχεδιο «Φαιδωρα» περιγραφεται αναλυτικα (http: diogeneis.blogspot.ca/2012/05/blog-post 25.html) από τον κ. Dr. Nicolas Kaloy-Καλογεροπουλο (Nicolas.kaloy@sunrise.ch) προς (asamaras@parliament.gr). O γραφων αντιγραφει ορισμενα χαρακτηρι-στικα στοιχεια:

  1. Το επιτελικο αυτό σχεδιο αποτελει την «λυδια λιθο» για την επιλυση των προβληματων τα οποια αφορουν την Ελλαδα στις σχεσεις της με την Τουρκια, και την «τελικη χαραξη» των συνορων των κρατων της περιοχης της νοτιας βαλκανικης.

  1. Η εφαρμογη του ως ανω σχεδιου, θα γινει αφορμη για αλλαγη του πολιτικου χαρτη της Ελλαδος (πολιτικο καθεστως των νησιων του Ανατολικου Αιγαιου, η δημιουργια δυο διοικητικων καντονιων κατω από καποιο συστημα ελαφρας ομοσπονδιας για την Κυπρο, η οικονομικη μεταφορα αρχικα και αργοτερα και η διοικητικη της Δυτικης Θρακης και η συνενωση της με την Ανατολικη Θρακη, η δημιουργια Μακεδονικου κρατους με συμμετοχη και της περιοχης που ανηκει διοικητικα στην Ελλαδα). Το σχεδιο θα εφαρμοζεται εφ’ οσον πρωτα επιτευχθει η πληρης αφυδατωση και απονευρωση των Ενοπλων Δυναμεων και Σωματων Ασφαλει-ας εν γνωσει της διαβρωμενης στρατιωτικης ηγεσιας με το προσχημα των οικονομικων προβληματων.

Παραλληλα με τον «Φαιδωρα» εφαρμοζεται ηδη από την αρχη της Μεταπολιτευσης και το σχεδιο «OVERKILL» της Ελλαδος. Το σχεδιο αυτό περιλαμβανει έναν ψυχολογικο και οικονομικο πολεμο για τρο-μοκρατιση και οικονομικη εξαθλιωση του ελληνικου λαου σε περιο-δο «ειρηνης» του ταφου. Το σχεδιο αυτό φανηκε ξεκαθαρα στην προεκλογικη περιοδο των βουλευτικων εκλογων της 17.06.2012.

Ο γραφων συμβουλευει τα «Γερακια» και τους «Αετους» του στρατευ-ματος, στους οποιους απευθυνεται, να διαβασουν τα αρθρα :

  1. του κ. Παναγιωτη Τρα’ι’νου με τιτλο «BRAVO ANTONIS…eskises»… όπως Αμερικη (ιστοσελιδα arxaiaithomi.gr) της 28.06.2012) και

β.  του κ. Οδυσσεαν Τηλιγαδαν με τιτλο «ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΟΥ !!!» (ιστοσελιδα arxaiaithomi.gr) της 01.07.2012

Θα βρουν τους κυριους υπευθυνους της σημερινης τραγικης καταστα-σης της πατριδας μας. Ολοι αυτοι αξιζουν να στηθουν στο εκτελεστικο αποσπασμα χωρις χαριστικες βουλες και χωρις ιχνη οικτου. Προκειται για δολοφονους της χειριστης μορφης.

Ο χαρακτηρισμος ενός «οραματος» ως ουτοπικου ‘η μη ουτοπικου δεν εχει σχεση με την αντικειμενικοτητα. Αν η συνειδηση σας βολευεται με την κρατουσα ταξη πραγματων στην πατριδα σας, κάθε σκεψη για την ανατροπη της είναι ακατανοητη, αρα ανεφικτη, αρα ουτοπικη. Εάν όμως αντιθετα, εξανισταται και εσεις, συγκρουοσται, πασχεται εξ αιτιας του περιβαλλοντος σας κοσμου, η προθεση και η ιδεα για καταργηση της και την αντικατασταση της με κατι καλυτερο γινεται εφικτη και πραγματοποιησιμη. Ουτοπια είναι συνεπως η ουσια, η εσωτερικη ελευθερωση που πρεπει να την αναζητησεται, ενώ αντιουτοπια είναι η σημερινη εξουσια, δηλαδη η δουλεια και η δειλια.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Dimitrios N. Adamopoulos

makrinitsa@hotmail.com

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>