Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Η Ιστορία τιμωρεί αυτούς που την περιφρονούν!

Έλληνες,  δεν σας επιτρέπετε να λέγεστε Έλληνες και να ικετεύετε τον εχθρό!

Ακόμα και ένας μαθητής του δημοτικού θα καταλάβαινε το αποτέλεσμα στην αδιαφορία, προς τα ιστορικά γεγονότα που έχουν συμβεί σε βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων!

Εθελοτυφλούμε και αλληθωρίζουμε στις εντολές της ιστορίας, σαν πόρνες που το έκαναν για το παιδί τους!

Πόσες φορές ο φιλειρηνικός  Ελληνικός λαός θα σκύβει στον εχθρό,  που τον πολιτισμό  του  και  την αλληλεγγύη την θεωρούν ηττοπάθεια;

Τα ίδια ερπετά, τα ίδια κοράκια, τα ίδια μισερά ανθρωπόμορφα τέρατα επιδιώκουν αιώνες τον αφανισμό των Ελλήνων και  της Ελλάδος!

Αλήθεια πόσοι επάνω στην ΓΗ πιστεύουν ότι οι Έλληνες είναι ανέντιμοι; Πόσοι πιστεύουν ότι οι Έλληνες χρωστούν αυτό το υπέρογκο ποσόν, που δημιουργήθηκε με ένα πάτημα ενός πλήκτρου από κάποιους τραπεζίτες σε συνεργασία με τους ντόπιους προδότες;

Γνωρίζουμε τον εχθρό διαχρονικά. Ξέρουμε αυτοί που λέμε σύμμαχοί μας,  τον ρόλο που έπαιξαν και παίζουν ανάλογα με τα γεωπολιτικά τους  συμφέροντα , ότι ακόμα και αν τους πούμε ναι σε όλα, δεν θα υποχωρήσουν γιατί ζητούν την θυσία της ιθαγένειας για παραδειγματισμό και επικράτηση της Νέας Τάξης!

Γιατί κλαψουρίζουμε, και ικετεύουμε χωρίς ντροπή για τις ιστορικές μας υποχρεώσεις;

 Δεν βάλαμε φρουρούς και μας έχουν περικυκλώσει κανίβαλοι ανθρωποφάγοι! Δοκίμασαν το κρέας μας και τους αρέσει και το θέλουν όλο!

Γύρω μας χορεύουν οι διάβολοι και εμείς τους κρατάμε με μουσική πρίμο σιγόντο μέχρι να αποτελειώσουν το θεάρεστο έργο τους σε συνεργασία με την θρησκεία που μοιράζει γεύματα από το δικό μας υστέρημα, που το έπαιξε  ο θεός στην χασούρα της Ελλάδος γιατί έχει μεγαλύτερο τόκο!

 Αυτή η Χιτλερική Πόρνη η Μέρκελ με όλα τα ευρωπαϊκά δουλικά της , που βρήκε το θράσος να απειλεί τους Έλληνες;

Αν η ιστορία ήταν ένα ζωντανό πνευματικό ον, θα ούρλιαζε με την προδοτική συμπεριφορά μας, και θα έριχνε κεραυνούς να μας κάψει!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: