Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Ηθικόν δίδαγμα της Γραφής…

Απλά να αναφέρω ότι αυτό το βίντεο το έχω ανεβάσει τρεις φορές αλλά αξίζει να το ανεβάζω κάθε ημέρα! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

31/05/2012 — Λακεδαίμων

Σας συνιστώ να δείτε πρώτα αυτό το βίντεο και μετά να διαβάσετε το άρθρο μου.

Όσοι δε θυμόσαστε το Β’ παγκόσμιο πόλεμο τώρα μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι συνέβη εκείνη την εποχή.

Οι ίδιοι “άνθρωποι”  της ίδιας ράτσας, βάζοντας σαν αιχμή κατακτητικού πολέμου τη Γερμανία, αιματοκύλισαν τότε ολόκληρο τον κόσμο για να βγάλουν περισσότερα χρήματα, ετοιμάζονται και πάλι να κάνουν τα ίδια.

Η απληστία αυτού του καρτέλ ικανοποιείται μόνο με χρυσάφι και αίμα.

Αφού αιματοκύλησαν την Ασία και την Αφρική και άρπαξαν τον υπόγειο πλούτο τους, τώρα διψάνε για ευρωπαϊκό αίμα για να οικειοποιηθούν τα νέα κοιτάσματα μαύρου χρυσού που έχουν ανακαλυφτεί.

 ”ζήτησονπαρ’ εμού, και θέλω σοι δώσει τα έθνη κληρονομίαν σου τα πέρατα της γής. θέλειςποιμάνει αυτούς εν ράβδω σιδηρά ως σκεύος κεραμέως θέλει συντρίψει αυτούς.(ψαλμός α’ 8-9)

Με αυτές τις διδαχές έχουν γαλουχηθεί και αυτές εφαρμόζουν.

Το χρυσάφι ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται στα χέρια τους, αλλά δε χορταίνουν.

…τούτο είναι το πρόσταγμα του νόμου, τον οποίον προσέταξεν ο Κύριος εις τον Μωυσήν. πλήν το χρυσίον, και το αργύριον, τον χαλκόν τον σίδηρον, τον κασσίτερον, και τον μόλυβδον παν ό,τι δύναται να έμβη εις το πυρ θέλετε περάσει δια του πυρός…

(αριθμοί κεφ. λα’ 21-23) 

Την Ελλάδα θέλουν να αφανίσουν γιατί τους είναι εμπόδιο που δε δέχεται να παραδοθεί και αντιστέκεται όμως μόνο ο απλός λαός να γίνουν δούλοι τους.

Τώρα έχουν στρέψει τη δύναμη ολόκληρου του πολεμικού υλικού που διαθέτουν για ένα σύγχρονο πόλεμο στην καρδιά της Ευρώπης, τράπεζες, οίκους αξιολογήσεων, δημοσιογράφους, αναλυτές, καναλάρχες και εκδότες εις βάρος της Ελλάδας, γιατί ο λαός της είναι ατίθασος όπως είχε πει ο Χένρι Κίσιγκερ ένας από τους “ανθρώπους” του συστήματος.

“διότι το έθνος και η βασιλεία τα οποία δεν ήθελον σε δουλεύσει θέλουσιν αφανιστεί,ναι, τα έθνη εκείνα θέλουσιν ολοκλήρως ρημωθεί” ( Ησαΐας κεφ’.ξ 12) 

Με εκβιασμούς στους πολιτικούς και την τρομοκρατία στο λαό,πως άμα αρνηθούμε να παραμείνουμε στο ευρώ που μας έφερε την καταστροφή, όχι μόνο σε μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, θα πέσει πείνα και δυστυχία που αυτοί θα έχουν σπείρει. Εάν θελήσουμε να φύγουμε από αυτό νόμισμα που δεν ανήκει σε κανένα κράτος αλλά στην Ευρωπαϊκή Κεντρική  Τράπεζα, λένε πως θα υποφέρουμε και καλά να πάθουμε, διαφορετικά θα μας διώξουν αυτοί γιατί δεν εφαρμόσαμε το πρόγραμμα σωτηρίας που αυτοί μας επέβαλαν.

Έτσι κι’ αλλιώς θα φταίει η Ελλάδα και οι τεμπέληδες κάτοικοί της όπως δολίως περνάνε στους ευρωπαϊκούς λαούς με τα όργανά τους, για να μας κάνουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν ιδιαίτερα στον τουρισμό μας που είναι μια πλουτοπαραγωγός πηγή για τη χώρα μας.

Θέλουν την άνευ όρων παράδοσή μας στις ορέξεις τους και να μας σπάσουν τον φυλετικό τσαμπουκά που διαθέτουμε.

“διότι ενέτεινα τον Ιούδα δι’ εμαυτόν ως τόξον ισχυρώς ενέτεινα τον Εφραίμ, και εξήγειρα τα τέκνα σου Σιών κατά των τέκνων σου Ελλάς…” (Ζαχαρίας κεφ. ι 13)

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και τις επικείμενες εκλογές οι πολιτικοί μας τις χρησιμοποιούν βάζοντας το λαό σε εκβιαστικά διλήμματα.

Δεν τόλμησαν ποτέ τους να του πούνε την αλήθεια κι’ ας ωρύονται μπροστά στα μικρόφωνα, πως θα ήρθε η ώρα να του την πουν.

Μια αλήθεια, αλήθεια όμως θέλω να μου πούν, γιατί απεμπόλησαντην εθνική ασυλία και την εθνική μας κυριαρχία χωρίς να ρωτήσουν κανένα  ;

Όμως η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά.  

Θεόφιλος Αιγινήτης.

Ζωγράφος – Συγγραφέας. 

πάντα Ανεξάρτητος,άρα ελεύθερος ΄Ελληνας

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/