Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Ανακοίνωση

 Λευτέρης Κ. Αυγενάκης

πρ. Βουλευτής Ηρακλειου  Ηράκλειο, 21 Μαΐου 2012

Η Ελλάδα βρίσκεται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της πρόσφατης ιστορία της. Ο κίνδυνος απένταξης από την Ευρώπη και το ευρώ και η επιστροφή σε μια νέα πτωχευμένη δραχμή είναι πιο ορατός από ποτέ. Κάποιες πολιτικές δυνάμεις και οι Αρχηγοί τους με περισσή ανευθυνότητα οδηγούν την πατρίδα στην άβυσσο με εργαλείο την αλαζονεία και τον λαϊκισμό.

Τώρα όμως οφείλουμε όλοι να προτάξουμε το συμφέρον της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού πάνω από το κομματικό ή προσωπικό συμφέρον. Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας και για τον καθένα χωριστά και ως πολιτικό αλλά και ως πολίτη.

Στις εκλογές τις 17ης Ιουνίου με αίσθημα βαθιάς ευθύνης απέναντι στα γεγονότα και στις εξελίξεις καλούμε να δώσω τον αγώνα μου, να ενώσω τις δυνάμεις μου με δυνάμεις των συμπολιτών μου που αντιλαμβάνονται τους κινδύνους αυτής της συγκυρίας και να δυναμώσουμε τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, να δυναμώσουμε τη θέση της φιλελεύθερης Νέα Δημοκρατίας και του προέδρου της κου Αντώνη Σαμαρά.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και θα τα καταφέρουμε.

Σχόλιο:

Αγαπητέ κύριε Αυγενάκη, επειδή τυχαίνει να είμαι ένας φανατικός από τους λαϊκιστές και θα επιδιώξω με οποιοδήποτε τρόπο να δικάσω τους προδότες τα αφεντικά σου, θα σε παρακαλούσα να μην μου ξανά στήλης ανακοίνωσή σου. Ευχαριστώ. Αυτό ισχύει μόνο για την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τον Κουβέλη!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ