Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Εδώ και τώρα ανατροπή του πολιτικού και προδοτικού αίσχους.

Κύριοι κάθε ώρα που περνά είναι  θανατηφόρα επικίνδυνη για την ΕΛΛΑΔΑ.

Κύριοι ηγέτες πυρήνες των κινημάτων η μόνη συνδιαλλαγή που μπορείτε να κάνετε είναι μόνο με κινήματα που είναι εκτός βουλής, ξεχάστε ΚΚΕ και Σύριζα,  είναι και αυτοί βαθειά λερωμένοι από το σύστημα. Αφήστε τα ιδεολογικά σας μανιφέστα στην άκρη και βρείτε απλούς εθελοντές τίμιους που δεν θέλουν τίποτα ούτε μισθούς ούτε καρέκλες, ούτε αρχηγιλίκια,  ούτε όρους.  Ένας είναι ο όρος σε ένα ψηφοδέλτιο όλος ο πατριωτικός κοινωνικός ιστός για την ανατροπή της προδοτικής κλίκας.
Υπάρχουν τίμιοι υπάλληλοι, εργάτες, νοσηλευτές, υδραυλικοί, ξυλουργοί, γιατροί, μηχανικοί, καθηγητές, στρατιωτικοί, δικαστικοί που θέλουν μόνο να ανατρέψουν αυτό το προδοτικό συνονθύλευμα που σήμερα κατοικοεδρεύει στην βουλή.
Μην μαχαιρώνετε την ελπίδα και τον λαό με την δικαιολογία ότι κάναμε πρόταση σε αυτά τα βασικά σημεία, δηλαδή όρους,  αυτή  είναι εγκληματική προδοσία στις σημερινές πολιτικές συνθήκες.
Ένα είναι το σύνθημα, ελάτε να μπούμε σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο να κατεδαφίσουμε τους προδότες, δεν υπάρχει πρώτος και δεύτερος, ούτε μεγαλύτερο και μικρότερο κίνημα, ούτε αυτό παραβιάζει την δική μου ιδεολογία, μια είναι η απαίτηση που πρέπει να έχετε,  πρέπει με οποιοδήποτε τίμημα να ανατρέψουμε τους προδότες. Και μετά από ένα καινούργιο σύνταγμα που θα ενδιαφέρετε πρώτα για τον πολίτη, όλα τα ιδεολογικά μανιφέστα εκ΄ των πραγμάτων θα καταστούν άνευ λόγου, παρόλα αυτά μπορείτε να τα παρουσιάσετε με ασφάλεια μετά με μια καινούργια κυβέρνηση  αρίστων με δημοψηφίσματα. Αυτή την στιγμή  χρειάζεται η σωτηρία της πατρίδος μόνο από πατριώτες με το μόνο αίτημα στο ψηφοδέλτιο, ανατροπή του προδοτικού πολιτικού συστήματος και ένα νέο σύνταγμα που θα ρυθμίσει τα πάντα μέσα από μια πανελλαδική εθνοσυνέλευση, για την κατάρτιση του νέους συντάγματος. Μέχρι το νέο σύνταγμα στην κυβέρνηση θα είναι αυτοί που θα έχουν ανατρέψει τους προδότες στη κυβέρνηση με ημερομηνία λήξης σύντομη και χωρίς καμία απαίτηση  αφού θα είναι όλοι πατριώτες χωρίς καμία βλέψη, παρά μόνο η σωτηρία της πατρίδος μας.

Ένα ψηφοδέλτιο από τίμιους μη πολιτικούς με μοναδικό κριτήριο την κοινωνική τους μόρφωση και υπόσταση και ηθική,  από όλη την επικράτεια που θα δηλώσουν εθελοντές όταν σας δουν ότι κάτι άλλο γεννιέται.

Κύριοι σήμερα,  αύριο θα είναι πολύ αργά και θα είσαστε υπεύθυνοι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Related posts: