«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εξιλαστήριο θύμα?????? Ή ο μεγαλύτερος απατεώνας??????


Συνελήφθη ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Του Παναγιώτη Στάθη

Συνελήφθη γύρω στις 11.00 ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος, για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, μετά από ένταλμα που εκδόθηκε με τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση για την περιουσιακή του κατάσταση και της προϊσταμένης της εισαγγελίας Ελένης Ράικου. 

Νωρίτερα αστυνομικοί αναζητούσαν τον πρώην υπουργό καθώς σύμφωνα με στοιχεία που προέκυψαν από την ανάκριση φέρεται να στοιχειοθετείται το αδίκημα του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος. 

Άλλη ομάδα αστυνομικών με εισαγγελέα πραγματοποίησε έρευνα σε δυο σπίτια της κόρης του πρώην υπουργού, ο οποίος κατηγορείται ήδη για ανακριβή δήλωση του πόθεν έσχες. Κατά την έρευνα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν 10 μικρές πλάκες χρυσού και μερικές χρυσές λίρες. Επίσης, κατά την έρευνα στα σπίτι της Αρετής Τσοχατζοπούλου (στο Κολωνάκι και στο Π. Ψυχικό) φέρεται να βρέθηκαν πολύ σημαντικά έγγραφα σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ κατασχέθηκε κι ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εκδοθεί και άλλα 4 εντάλματα σύλληψης για πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για την κόρη του και τη σύζυγό του.

Η δικαστική έρευνα ξεκίνησε μετά από δημοσιεύματα που αναφέρονταν στον τρόπο με τον οποίο αποκτήθηκαν τα περιουσιακά στοιχεία του κ. Τσοχατζόπουλου και δη το σπίτι της οδού Αρεοπαγίτου. Την έρευνα διενεργούσαν οι εισαγγελείς Κυβέλου  και Σίσκου οι οποίες μετά την ολοκλήρωσή της απήγγειλαν κατηγορίες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε βαθμό κακουργήματος και παρέπεμψαν την υπόθεση σε ειδικό ανακριτή. Αμέσως μετά ο ανακριτής σε συμφωνία με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας, κα. Ράικου, εξέδωσε εντάλματα σύλληψης καθώς κρίθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είναι ύποπτοι φυγής.

Βρέθηκαν χρήματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έκδοση των ενταλμάτων οδήγησαν σοβαρά στοιχεία που εντοπίστηκαν από την έρευνα, πιθανότατα η ύπαρξη χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς που είτε είχαν ακολουθήσει ύποπτες διαδρομές είτε δεν μπορούν να δικαιολογηθούν. Όπως έλεγε στο Capital.gr ανώτερη πηγή “αν δεν υπήρχαν σοβαρά στοιχεία δεν θα εκδιδόταν ένταλμα σύλληψης”.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε στην ασφάλεια και στη συνέχεια θα παραπεμφθεί άμεσα στον εισαγγελέα και στον ανακριτή που θα αποφασίσουν για την προφυλάκισή του ή όχι.

Να σημειωθεί πως έχει ενεργοποιηθεί ο νόμος 4022 του 2010 περί ταχείας εκκαθάρισης υποθέσεων διαφθοράς πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων που προβλέπει ότι η ανάκριση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε 4 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο αρμόδιος εισαγγελέας πρότεινε την παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δίκη γιατί δεν είχε συμπεριλάβει στο πόθεν έσχες του 2010 (χρήση του 2009) το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Όπως είχε αναφέρει από χθες το Capital.gr ο εισαγγελέας που παρέλαβε τη δικογραφία την οποία χειρίστηκε ο εφέτης Θεόδωρο Κανελλόπουλος υπέβαλε την πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών και εισηγήθηκε πέραν την παραπομπής σε δίκη και την απαλλαγή λόγω παραγραφής του πρώην υπουργού για «ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες» των ετών 1998-2005. Πρότεινε όμως ακόμα να διατηρηθούν οι περιοριστικοί όροι που του είχαν επιβληθεί μετά την απολογία του, που είναι μεταξύ άλλων η δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου, το οποίο φέρεται πως δεν είχε δηλώσει, όπως προέκυψε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και την άρση του τραπεζικού, φορολογικού και χρηματιστηριακού απορρήτου, από την επιτροπή ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών της Βουλής. Επίσης παραμένει η υποχρέωση της εγγυοδοσίας των 150.000 ευρώ και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. 

Το επίμαχο πόθεν έσχες κρίθηκε ως ανειλικρινές μετά το πόρισμα της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής, σύμφωνα με το οποίο, ο κ. Τσοχατζόπουλος έχει συνολικό εισόδημα 250.955,87 ευρώ, τα 150.000 από το οποίο δικαιολογεί ως λήψη δύο δανείων.

Δεν έχει δηλώσει όμως το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου ενώ παλιότερα περιουσιακά του στοιχεία δεν δικαιολογούνται με βάση τα εισοδήματα του. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το σπίτι δηλώθηκε στο πόθεν έσχες του 2011 καθώς αποκτήθηκε το 2010 και ότι έστειλε πολλές φορές συμπληρωματικά στοιχεία στην επιτροπή της Βουλής που κατά την άποψή του δικαιολογούν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία.

http://www.capital.gr/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>