«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρελός και η τρέλα του.

Κινήματα κινήματα  κάντε μας κουνήματα! Ουαχα χουχα!

Αυτοί ,εκείνοι, και εμείς , προδότες πολιτικοί, αντιμνημονιακοί,  επαναστάτες, αγωνιστές του φραπέ και του χαβαλέ, και ο λαός στο παλούκι να προπονείτε χωρίς βαζελίνη, αντί να πάρει την Χατζάρα και να φωνάξει, φωτιά και τσεκούρι ορέ‼!
-Ρε φίλε που είσαι επικεφαλής του κινήματος σαν πας στην Καλαμάτα και έρθεις με το καλό δεν λες στον άλλο να γίνετε δυό, γιατί δεν ενωνόσαστε με τα άλλα κινήματα να ανατρέψετε το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας σκλάβωσε ξανά και είναι ετοιμοθάνατο;;;;
-Άστα φίλε εγώ το είπα στο κίνημα κάντε μας ένα τάλιρο κουνήματα αλλά αυτός για να ενωθούμε θέλει  λέει  να είναι αρχηγός . Ουαχα χουχα‼!
-Πάω στον άλλο επαναστάτη αγωνιστή τρία πουλάκια κάθονταν, ρε φίλε γιατί δεν πας να κάτσεις στο ίδιο τραπέζι με τον  αέρα κοπανιστό να ενωθείτε να κατέβετε στις εκλογές μια γροθιά;
-Άσε φίλε ξέρεις ποιος είναι αυτός και τι θέλει,  είναι ο μπήξε  ο δείξε που έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα και Πασαλιμανιώτικα.  Ουαχα χουχα!  
-Έκατσα και έγραψα σε πολλά κινήματα, τα ποιο πολλά ίσως να είχαν έλλειψη από χαρτί υγείας και χρησιμοποίησαν την παράκλησή  μου: ξέρεται  είναι ένα και ένα για τις αιμορροΐδες. Ουαχα χουχα!
Αυτοί που τελικά μου απαντούσαν ακούστε δικαιολογίες, ναι αλλά δεν συμφωνεί η Κατίνα γιατί θέλει εισαγόμενα αρώματα για να καλύψει την βρομιά της! Ο άλλος λέει του αρέσει εμφανισιακά το Ευρώ καλύτερα από την δραχμή! Ο άλλος λέει θέλει να διώξουν όλους τους Υπαλλήλους, αλλά ο άλλος διαμαρτύρεται όχι  αυτόν,  όλους τους άλλους εκτός από αυτόν Ουαχα χουχα!
 Αν είσαστε στην θέση μου να διαβάσετε απαντήσεις και ενστάσεις στο ερώτημα μου,  γιατί δεν ενωνόσαστε; θα αυτοκτονούσατε με την ωριμότητα και τον πατριωτισμό. Ουαχα χουχα‼! Ρε μεγάλε 400 κινήματα και δεν βρήκες ούτε ένα να συνεργαστείτε;  Ουαχα χουχα‼!
Ο απλώς λαός περιμένει από τα σαθρά υλικά να σωθεί, το κίνημα της πάνω ραχούλας έχει ένα αγωνιστή παραπάνω ,πως είναι δυνατών να τα βρουν ποιος πρέπει να ηγείται  αφού ο ένας έχει έναν παραπάνω; Σφάξτε τον ρε να τα βρείτε προδότες,  χειρότεροι από τους φανερούς προδότες είσαστε εσείς που παγιδεύσατε και διασπάσατε την τελευταία ελπίδα του Ελληνικού λαού, εσείς δεν είσαστε μόνο προδότες και διασπαστές της δύναμης του λαού, αλλά και δολιοφθορείς της πατριωτικής ψυχής! Εσείς είσαστε 10 φορές μεγαλύτεροι προδότες γιατί φορέσατε τον μανδύα του αγωνιστή , του πατριώτη, του ανιδιοτελούς!
Ρε προδότες ο Εφιάλτης μπροστά σας θα ωχριά! Τι κάνει ένας αγωνιστής πατριώτης; Το μόνο που έχει να προσφέρει είναι  η θυσία για την σωτήρια της πατρίδος του και δεν τον ενδιαφέρουν τα αρχηγιλίκια, τα εγώ , τα εφήμερα και άχρηστα προνόμια!
Κοιμόμουν και έβλεπα ένα όνειρο μα τι χάρμα όνειρο‼! Έβλεπα λέει ότι δεκάδες κινήματα ενώθηκαν με την λέξη, κάτω τα χέρια σας από την πατρίδα μου και κέρδισαν τις εκλογές χαρές τραγούδια σε κάθε γειτονιά, αγκαλιές φιλιά άνθρωποι από όλες τις ηλικίες που δεν γνωριζόντουσαν, αγκαλιάζονταν και έλαμπαν από χαρά,  χόρευαν έπιναν τραγουδούσαν ευτυχισμένοι και παντού ήταν στρατιώτες,  αστυνομία  ανακατεμένοι με τον λαό και χόρευαν έλαμπαν όλοι τους λες και μέσα τους είχαν φως, δυνατό φώς, το φως της αγάπης της συναδελφοσύνης, της αλληλεγγύης, της θυσίας, έμοιαζαν υπεράνθρωποι αυτοί που λίγες ημέρες πριν ήταν ζαρωμένοι, κακομοιριασμένοι, συννεφιασμένοι‼! Φίλοι λυπηθείτε με, γιατί ξύπνησα και άρχισα να φωνάζω γιατί;;;;
Είναι τόσο απλό, γιατί;;;  Πατρίδα μου,  είναι τελικά αλήθεια ότι είναι τόσοι πολλοί οι προδότες!
Τόσο απλό το κάνετε δύσκολο γιατί; Γιατί δεν λέτε όλοι μαζί, τα καταστατικά μας και τις ιδεολογικές μας διαφορές ας τις αφήσουμε για μετά να τις κρίνει ο λαός σε δημοψηφίσματα, όλοι μαζί κάτω από μια εκλογική επιτροπή κατεβαίνουμε στις εκλογές που είναι σίγουρη η νίκη,  για να μην πω ισοπέδωση των προδοτών! Γιατί δεν κάνετε όλα τα κινήματα κάτι απλό,  δυο μέλη από κάθε πυρήνα κάνετε μια εκλογική επιτροπή με τίτλο που δεν αναφαίρετε σε κανένα κίνημα και ιδεολογία, ( Κάτω τα χέρια σας προδότες από την πατρίδα μου.) Γιατί  τέτοια προδοσία σε τέτοια έκταση, δεν θα ξανά έχει γράψει η ιστορία!
Οι πρόγονοί μας θα αναρωτιούνται απελπισμένοι τι είναι  ορέ αυτοί μεταλλαγμένοι; Γιατί Έλληνες δεν είναι,  ούτε στο Μυαλό, ούτε στο αίμα, ούτε στην πέτσα!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>