«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΦΤΗΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Απόσπασμα απο το περίφημο μυθιστόρημα του Estragon De Fumes “Καντηλανάφτης στην ενορία των μπουρδέλων” που έκανε πάταγο όπου δημοσιεύθηκε :

-Πώς σου φέρεται η κυβέρνηση ;
– Με έχει χεσμένο . Όλη μέρα τρέχω για να πιάσω εγκληματίες και μόλις τους πιάσω τους αφήνει πάλι ελεύθερους .
-Ας πούμε οτι μένεις πιστός στην κυβέρνηση . Ποιό είναι το μέλλον σου ;
– Ένας μισθουλάκος . Και όταν αποστρατευθώ , μια συνταξούλα της κακιάς ώρας .
– Για τα παιδιά σου καμμιά εξασφάλιση ;
– Καμμία .
– Λοιπόν , άκου μια πρόταση : Απο εσένα θέλω να τραβήξεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ μόνο την σκανδάλη ..
– Μιά φορά ;
– Ναί , μόνο μια φορά . Θα σκοτώσεις ΕΝΑΝ μόνο . Τους υπόλοιπους άστους να τους αναλάβουν οι δικοί μου .
– Δηλαδή μου ζητάς να ξεκινήσω την επανάσταση…
– Ακριβώς !
– Και τί θα κερδίσω ;
– Θα διαλέξεις τρία πάμπλουτα λαμόγια και θα πάρεις τις περιουσίες τους !
– Και όλα αυτά για ΜΙΑ πιστολιά που θα ρίξω ;
– Ναί .
– Υπάρχουν τόσα πολλά λαμόγια για να αμειφθούν όλοι οι συνάδελφοί μου που θα κάνουν το ίδιο ;
– Μόνο οι τριακόσιοι πρώτοι θα αμειφθούν . Σίγουρα υπάρχουν εννιακόσια λαμόγια σε όλη την χώρα .
Ο Valon De Buka πλήρωσε το ποτό του και έφυγε . Ο Santiago έμεινε ώρα με τα λόγια του Valon να κουδουνίζουν στα αυτιά του .
“Λές ; ” σκέφθηκε . “Είναι τόσο εύκολο ;”
————————
ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ;
Πολύς κόσμος περιμένει την σωτηρία απο την επέμβαση του Στρατού . Μια αρκετά μεγάλη μερίδα πολιτών , που δεν συμπαθεί το σπόρ “σκέψη” , υιοθετεί άκριτα την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ οτι όποιος στρατιωτικός ανατρέπει πολιτικούς είναι “χουντικός” . Και δεν κάθεται να σκεφθεί οτι μετά απο 35 χρόνια “κάθαρσης” δεν είναι δυνατόν να απέμειναν χουντικά “σταγονίδια” !
Υπάρχει όμως μια κόκκινη γραμμή μετά την οποία η πλειοψηφία των πολιτών θα ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την επέμβαση του Στρατού . Και εξηγούμαι :
Σε λίγο καιρό πιθανόν να γίνουν εκλογές . Πιθανόν το ΠΑΣΟΚ να συντριβεί . Οι πρωτοκλασσάτοι του τότε θα δηλώσουν “συντετριμμένοι” και θα φύγουν στο εξωτερικό για να “ζήσουν παρέα με την θλίψη” .
Είναι ηλίου φαεινότερον όμως οτι δεν είναι καθόλου “συντετριμμένοι” . Απλώς εξετέλεσαν άψογα μια αποστολή ( παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία σε ξένους τραπεζίτες ) και πάνε στην Καλιφόρνια για να ξεκοκκαλίσουν την παχυλή αμοιβή τους !!!
Αν ΚΑΙ ΑΥΤΟ το καταπιούμε θα είμαστε τα κορόϊδα των κορόϊδων ! Τότε πρέπει να επέμβει ο Στρατός και να πεί “Αφού καταντήσατε την Ελλάδα μια τριτοκοσμική χώρα , θα μείνετε ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ εδώ για να απολαύσετε το αποτέλεσμα των πράξεών σας !” .
Έτσι όταν ο Jeffry Papandreou θα είναι ένας απλός πολίτης ( χωρίς ασυλία και αστυνομικούς τριγύρω του ) θα πρέπει να βγαίνει να ψωνίσει τον χυμό παπάγιας του εκτεθειμένος στην λαϊκή οργή και στους διάφορους εγκληματίες .
Ο Στρατός πρέπει να δηλώσει σαφώς ότι “Εάν φύγουν ο Παπανδρέου , ο Σημίτης , ο Τσοχατζόπουλος , ο Πάγκαλος , ο Βενιζέλος , ο Λαλιώτης , η Δαμανάκη , η Παπαρήγα , ο Τσίπρας και ο Καρατζαφέρης θα πάρουμε την εξουσία με τα όπλα ” .
Κάθε πρώην βουλευτής ή υπουργός που θα εγκαταλείπει την χώρα θα συνεπάγεται και μείωση του χρέους μας κατά ανάλογο ποσό . Για κάθε βουλευτή ένα δίς ευρώ . Για κάθε υπουργό 30 δίς ευρώ . Ο Παπανδρέου Jeffry 300 δίς ευρώ . Ο Παπανδρέου Nickolas 200 δίς ευρώ . Ο Σημίτης 300 δίς ευρώ . Ο Τσοχατζόπουλος 100 δίς ευρώ . Ο Πάγκαλος 100 δίς ευρώ . Μητσοτάκηδες , Καραμανλήδες , Μπακατσέλοι , Beni-zelon – tourkoglou , μεγαλοεκδότες , καναλάρχες , μεγαλοεργολάβοι , όλοι θα έχουν μια ταρίφα .
Αφού δώσανε άσυλο στον Χριστοφοράκο μειώνεται το χρέος μας κατά το ποσόν που μας ζημίωσε η SIEMENS . Κάποιος άλλος την κοπάνησε για το Μοντεβιδέο . Αν δεν μας τον φέρουν πίσω σβήνουμε απο το χρέος μας το ποσόν που έκλεψε .
Στο τέλος θα βρεθούν να μας χρωστάνε κιόλας !
7-2-2011
ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Γιατί οι Ένοπλες Δυνάμεις ανέχονται τους αλήτες που κυβερνούν ;
Τόσα σκάνδαλα ακούσαμε τα τελευταία 36 χρόνια . Όλα ψέμματα ήταν ; Η εγκληματικότητα ανέβηκε στα ύψη . Τυχαίο ήταν ; Δεν φταίει κανείς πολιτικός ; Τα χρέη εκτοξεύτηκαν . Οι πολιτικοί δεν φταίνε ; Γεμίσαμε λαθρομετανάστες . Δεν ευθύνονται οι πολιτικοί ; Παντού μόνο αποτυχίες έχει να παρουσιάσει η Ελλάδα ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ;
1) Διότι οι αλήτες είναι προστατευόμενοι της Νέας Τάξης .
2) Διότι δεν εμφανίστηκε μια εναλλακτική ηγετική ομάδα που να εμπνέει εμπιστοσύνη . Δηλαδή να διώξουν οι πολιτικοί τους αλήτες για να φέρουν ποιόν ;
Αυτοί είναι οι μοναδικοί λόγοι . Ας τους δούμε αναλυτικά .
2) Το να συγκροτηθεί μια αξιόπιστη ηγετική ομάδα είναι υπόθεση δική μας . Εμείς πρέπει να ενεργοποιηθούμε .
Χρειάζεται μια ομάδα που να πληρεί αυτές τις προϋποθέσεις :
– Τα μέλη της να πείθουν οτι είναι ψυχολογικά υγιή .
– Να έχει ένα σχέδιο δράσης που να φαίνεται ικανό να νικήσει την Νέα Τάξη ( ή τουλάχιστον να εξασφαλίσει την ανοχή της ) .
1) Αυτός ο λόγος έχει ακυρωθεί απο την ίδια την Νέα Τάξη . Ένας θεμελιώδης κανόνας των ισχυρών είναι “ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ” . Ο Παπαδόπουλος το 1973 έκανε ακριβώς αυτό το λάθος . Διέκοψε την αναβολή των “απείθαρχων” φοιτητών για να τους πάρει στον Στρατό ( όπου θα μπορούσε να τους δέρνει αθόρυβα ) . Έτσι όμως έκανε την υποταγή χειρότερη απο την επανάσταση . Αν οι φοιτητές υπάκουαν και πήγαιναν στον Στρατό θα έτρωγαν ξύλο . Αν επαναστατούσαν πάλι θα έτρωγαν ξύλο . Με την επανάσταση όμως είχαν και μια ελπίδα να ανατρέψουν το καθεστώς !
Η Νέα Τάξη μας έφερε τους μετανάστες . Αν υποταχθούμε θα εξαφανισθούμε σαν έθνος . Σύντομα οι μελαψοί της Ασίας θα γίνονται αξιωματικοί στον Στρατό και στην Αστυνομία και τότε το έχουμε χάσει το παιγνίδι . Θα μας διώξουν απο την χώρα ή θα μας δολοφονήσουν σιγά-σιγά .
Αν όμως επαναστατήσουμε έχουμε ελπίδες επιτυχίας !
http://pythas.t35.com/index.html
Προς  τον  υπάλληλο   που   ελέγχει  τις  σελίδες   και  τις  “καρφώνει”    στα  αφεντικά  :

ΝΟΜΙΖΕΙΣ   ΟΤΙ  Η       Ν Ε Α     Ε . Π Ο Χ .Η      ΕΣΕΝΑ  ΘΑ   ΣΟΥ  ΦΕΡΘΕΙ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>