Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Πατέρας δυο παιδιών νεκρός από ατύχημα σε εργοστάσιο

Η κατοχική κυβέρνηση με εκβιαστικά διλήμματα ψήφισαν νόμο καθαρής δουλείας με τα πούστικα και κροκοδείλια δάκρυα των συνδικαλιστών! Ποιος θα πάει φυλακή για τον χαμό αυτού του πατέρα; Τι θα γίνουν η γυναικά του και τα παιδιά του; Τα 300 ρεμάλια της βουλής δεν νομοθετούν, εκτελούν κατά εντολή των νταβατζήδων τους τον Ελληνικό λαό!

Μοιραία αποδείχθηκε η ηλεκτροσυγκόλληση που έκανε ένας 41χρονος εργάτης στη μεγάλη δεξαμενή του εργοστασίου της Coca Cola στον Βόλο. Οι αναθυμιάσεις ζάλισαν τον άτυχο άνδρα που ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών, με αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμος μέσα στη δεξαμενή και να βρει τραγικό θάνατο!
Σε οριακό σημείο έχουν φτάσει οι μισθοί οι οποίοι δεν φτάνουν να καλύψουν ούτε τις μετακινήσεις των εργαζομένων από και προς τη δουλειά τους.
Όπως αναφέρει η “Ημερησία”,τα 255,47 ευρώ μεικτά αγγίζει ο μισθός για νέο ηλικίας κάτω των 25 ετών ενώ στα 293,04 ευρώ διαμορφώνεται αντίστοιχα για εργαζόμενο πάνω από 25 ετών.
Η τετράωρη εργασία έχει γίνει πια “θεσμός”, όπως επίσης και τα εξάωρα.
Οι μειώσεις των κατώτατων ορίων της ΕΓΣΣΕ κατά 22% και 32% ισχύουν αναδρομικά από τις 14 Φεβρουαρίου με βάση την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου και το ν. 4046/2012, όπως τονίζει η εφημερίδα και όπως προκύπτει από έγγραφη απάντηση της γενικής γραμματέας του υπουργείου Εργασίας Α. Στρατινάκη σε ερώτημα της ΓΣΕΒΕΕ:
Ο 41χρονος εργάτης είχε ανέβει στην διαμέτρου πέντε μέτρων δεξαμενή με τη βοήθεια μιας σκάλας για να κολλήσει κάποιες ρωγμές. Όμως, ξαφνικά έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων στον πυθμένα της δεξαμενής η οποία ήταν άδεια και στεγνή! Οι υπόλοιποι εργαζόμενοι που είδαν τι συνέβη, προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τον συνάδελφό τους αλλά δεν τα κατάφεραν.
Έτσι, κάλεσαν την Πυροσβεστική και στο εργοστάσιο έφτασαν δέκα πυροσβέστες που ανέσυραν τον άτυχο εργάτη. Όμως, ήταν πια αργά… Το τραγικό θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βόλου όπου θα γίνει η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του που πιθανότατα οφείλεται στην έλλειψη οξυγόνου, ενώ η Αστυνομία ερευνά τυχόν ευθύνες της εταιρείας.

Related posts: