ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ. ΕΝΩΜΕΝΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ(ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΥΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΘΡΟ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120, ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΛΑΟΣ ΕΓΕΡΘΕΙΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ!
«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

Έτσι ήταν η Θεσσαλονίκη στην αρχαιότητα – Εντυπωσιακές τρισδιάστατες εικόνες

Εξημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ελληνίδες , Έλληνες,

Η πατρίδα μας εδώ και δύο χρόνια με το πολιτικό σύστημα του Πασοκ υπό την ηγεσία του Γ. Παπανδρέου που ένα μεγάλο ποσοστό πρόδωσε τον όρκο που έδωσε για την υπεράσπιση της χώρας, με συνένοχο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ,τούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης Ν. Δημοκρατίας Α. Σαμαράς και ΛΑΟΣ Γ.  Καρατζαφέρη και συνενόχους την ανοχή των αριστερών κομμάτων υφίσταται την κατοχή της γερμανικής μπότας με οικονομικό στήριγμα την τράπεζα Goldman Sachs.
Ο Ελληνικός λαός που στην καθημερινότητά του εξαθλιώνεται και εξευτελίζεται συνεχώς μέχρι σημείου φυσικής εξαφάνισης εν όψει της επετείου της 25ης Μαρτίου καλείται να απέχει από την παρέλαση και ταυτόχρονα να αποκλείσουν τα παιδιά τους να έχουν συμμετοχή στην παρέλαση με τα σχολεία, όχι μόνο ως έκφραση διαμαρτυρίας αλλά ως αποδοκιμασία της δωσιλογικής και προδοτικής παράταξης των νέο- γενίτσαρων.
Καλείται ο δημοκρατικός λαός του αντιμνημονίου να παραμείνει κλεισμένος για το διάστημα της παρέλασης σπίτι του με τις ελληνικές σημαίες ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ως ένδειξη ΠΕΝΘΟΥΣ για την κατάσταση που είναι η πατρίδα μας.
Η ηγεσία του Ελληνικού Στρατού με την φυσική της παρουσία στις εξέδρες των ¨επισήμων¨ θεωρούμε ότι επιδοκιμάζει την πολιτική του μνημονίου και θα είναι συνυπεύθυνοι και όμοιοι των προδοτών .
Το βλέμμα των Ελλήνων είναι στραμμένο στο ένστολο τμήμα του ως τελευταία ελπίδα για την ύπαρξη του. Ας σταθούν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων .
Η πολιτική του μνημονίου δεν θα περάσει.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ