Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ελληνίδες , Έλληνες,

Η πατρίδα μας εδώ και δύο χρόνια με το πολιτικό σύστημα του Πασοκ υπό την ηγεσία του Γ. Παπανδρέου που ένα μεγάλο ποσοστό πρόδωσε τον όρκο που έδωσε για την υπεράσπιση της χώρας, με συνένοχο τον πρόεδρο της Δημοκρατίας ,τούς αρχηγούς της αντιπολίτευσης Ν. Δημοκρατίας Α. Σαμαράς και ΛΑΟΣ Γ.  Καρατζαφέρη και συνενόχους την ανοχή των αριστερών κομμάτων υφίσταται την κατοχή της γερμανικής μπότας με οικονομικό στήριγμα την τράπεζα Goldman Sachs.
Ο Ελληνικός λαός που στην καθημερινότητά του εξαθλιώνεται και εξευτελίζεται συνεχώς μέχρι σημείου φυσικής εξαφάνισης εν όψει της επετείου της 25ης Μαρτίου καλείται να απέχει από την παρέλαση και ταυτόχρονα να αποκλείσουν τα παιδιά τους να έχουν συμμετοχή στην παρέλαση με τα σχολεία, όχι μόνο ως έκφραση διαμαρτυρίας αλλά ως αποδοκιμασία της δωσιλογικής και προδοτικής παράταξης των νέο- γενίτσαρων.
Καλείται ο δημοκρατικός λαός του αντιμνημονίου να παραμείνει κλεισμένος για το διάστημα της παρέλασης σπίτι του με τις ελληνικές σημαίες ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ ως ένδειξη ΠΕΝΘΟΥΣ για την κατάσταση που είναι η πατρίδα μας.
Η ηγεσία του Ελληνικού Στρατού με την φυσική της παρουσία στις εξέδρες των ¨επισήμων¨ θεωρούμε ότι επιδοκιμάζει την πολιτική του μνημονίου και θα είναι συνυπεύθυνοι και όμοιοι των προδοτών .
Το βλέμμα των Ελλήνων είναι στραμμένο στο ένστολο τμήμα του ως τελευταία ελπίδα για την ύπαρξη του. Ας σταθούν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων .
Η πολιτική του μνημονίου δεν θα περάσει.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ