Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Όταν η βουλή και το κράτος γίνεται αλήτης,κλέφτης,ψεύτης, απατεώνας, και δοσίλογο και το σύνταγμα πατζαβούρι, χρειάζεται λαϊκή επανάσταση!!!

Ρήτρα θανάτου – Δώρο στη γιορτή της γυναίκας;

10 Μαρτίου 2012Αδαμαντία Σπαθάτου

Αυτοί δεν θέλουν γιαούρτι, αλλά κρεμάλα!

Ξέρετε τι σημαίνει; Ακούσατε πού αναφέρεται; Σκέπτεσθε ποία βαρύτητα μπορεί να έχει; Αναρωτιέμαι, αν τα 199 ενεργούμενα καθάρματα της δοτής κυβέρνησης Παπαδήμου που ψήφισαν το μνημόνιο, έχουν ιδέα του νοήματος που περικλείεται στον τίτλο; Η ρήτρα θανάτου υπάρχει στο άρθρο 42 του πρώτου εφαρμοστικού νόμου 4052, ο οποίος σχετίζεται με την τύχη της σύνταξης καθενός συνταξιούχου μετά το θάνατό του. Και την προσφέρουν, φαίνεται, ως δώρο για τη γιορτή της γυναίκας. Είναι μία καταδίκη, μία εξαθλίωση, ασέλγεια και αισχρή απαξίωση της γυναίκας συζύγου, από την οποίαν μπορεί να λείψει παντελώς η σύνταξη μετά το θάνατο του άνδρα της. Που θα πάει, με ποίαν αξιοπρέπεια και με τι χρήματα θα συνεχίσει τη ζωή της η χήρα του νεκρού συνταξιούχου;
Ως σήμερα γνωρίζαμε ότι η σύνταξη του συζύγου, μετά το θάνατό του, περιερχόταν στη σύζυγο και τα παιδιά του. Με το νόμο αυτό αλλάζουν τα πάντα: Ο μέλλον συνταξιούχος θα έχει δύο επιλογές:
Από την αρχή θα δηλώσει αν επιθυμεί να λαμβάνει ολόκληρη τη σύνταξή του ή όχι. Και αν δεν έχει σύζυγο ή απογόνους δεν γεννάται θέμα.
Στην αντίθετη περίπτωση, αυτός θα πάρει πολύ μειωμένη σύνταξη, ώστε μετά το θάνατο εκείνου να συνεχίσει το κράτος να την παρέχει και στο σύζυγο ή στα παιδιά του.
Γιώργος Κουτρουμάνης, Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
Και οι δύο λέγονται ληστρικές επιδρομές των χρημάτων που ο εργαζόμενος κατέθετε στο ταμείο του τα προηγούμενα 30 ή σαράντα χρόνια εργασίας, προκειμένου να εξασφαλίσει μία αξιοπρεπή διαβίωση στον εαυτό του και τη χήρα του στα γεράματά τους. Τώρα του λένε: «Αν πάρεις από την αρχή ολόκληρη τη σύνταξή σου, φρόντισε να πεθάνει μαζί σου και η γυναίκα σου!!!»

http://logiaspathata.no-ip.org/

Από Τάκα Στυλιανό