Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο, η Υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB, τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία ομάδα εργασίας της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του τέως πρωθυπουργού.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ  επειδή δεν μασάει ούτε θέλει να πουλήσει μυθιστορήματα φτιάχνοντας το ίματζ κανενός, έχω αντιρρήσεις με το όλο σκηνικό. Δηλαδή όλα τα σενάρια και το θέατρο έχει στηθεί επειδή η Ρωσία μας  έστειλε πακέτο ότι την συμφέρει! Και μου αρέσει που η ΚΥΠ δεν ξεκαθαρίζει την θέσει της παρά στέλνει δελτίο τύπου της Ρωσίας με μεσάζοντα  την ΚΥΠ!!!  Γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες ότι  οι πράκτορες κανουν πάρτι στην Ελλάδα με προδότες ηγέτες, αλλά όχι και να φτιάχνουμε σενάρια κατά παραγγελία  με μηνύσεις κατά αγνώστων και τρέχε Γηρεβόπουλε!!!
Mossad, MI6 & CIA! τις προπαρασκευαστικές ενέργειες από άγνωστους δράστες για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο δολοφονίας του Κ.Καραμανλή λένε οι Ρώσοι, ποινική δίωξη κατ” αγνώστων για σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή που
αφορά τις προπαρασκευαστικές ενέργειες από άγνωστους δράστες για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο
Η αποκάλυψη για ύπαρξη σχεδίου δολοφονίας του τέως πρωθυπουργού έγινε τον περασμένο Ιούνιο και στηρίχτηκε σε ενημερωτικό δελτίο της ΕΥΠ.
Σύμφωνα με το απόρρητο έγγραφο, η Υπηρεσία έλαβε γνώση από την FSB, τη Ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, πως μία ομάδα εργασίας της, που αποτελούνταν από δεκαεννέα άτομα, εντόπισε και αποκάλυψε σχέδιο επίθεσης σε βάρος του τέως πρωθυπουργού.
Ποινική δίωξη κατ” αγνώστων in rem για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή άσκησε το μεσημέρι της Τετάρτης ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Νίκος Ορνεράκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες η δίωξη αφορά τις προπαρασκευαστικές ενέργειες από άγνωστους δράστες για να πραγματοποιηθεί το σχέδιο αυτό, ενώ αναφέρονται και στοιχεία για σχέδιο αποσταθεροποίησης μετά τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, τον Δεκέμβριο του 2008.
Η δίωξη αφορά τα επεισόδια που ακολούθησαν εκείνο τον Δεκέμβριο, τις λεηλασίες στα καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας αλλά και τα επεισόδια επί, περίπου είκοσι ημέρες, με εκτεταμένες καταστροφές ακόμα και σε προάστια της Αττικής.
Tην ισραηλινή Mossad, την βρετανική ΜΙ6 και την αμερικανική CIA φωτογραφίζει το πόρισμα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Νίκου Ορνεράκη, αναφορικά με την διερεύνηση των στοιχείων που έχουν βρεθεί για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή το 2008.
Το σχέδιο θα εκτελείτο από Έλληνες και όπως αποκαλύπτει σήμερα το defencenet.gr, θα ετίθετο σε εφαρμογή λίγες ημέρες μετά από το τυχαίο μπλοκάρισμά τους από την ρωσική επιχειρησιακή ομάδα η οποία είχε αφιχθεί στην Ελλάδα για να εξασφαλίσει το απόρρητο των επικοινωνιών Πούτιν-Καραμανλή-Προχόροφ για την επικείμενη ενεργειακή συμφωνία, αλλά και την προμήθεια των ΤΟΜΑ ΒMP-3HEL.
Το ίδιο έγγραφο της ΕΥΠ, περιλαμβάνει εκτιμήσεις των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, σύμφωνα με τις οποίες «η σημερινή γενιά τρομοκρατών είναι ελεγχόμενη από τις Δυτικές Υπηρεσίες». Γίνεται ειδική αναφορά στην ομάδα παρακολούθησης του πρώην πρωθυπουργού και εκτιμάται ότι ανερχόταν σε 20 άτομα, με την επισήμανση ότι «δεν ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο», ενώ σε μια περίπτωση παρακολούθησης διαπιστώθηκε η παρουσία και δύο ακόμη νέων ατόμων, «που ήταν μάλλον Βρετανοί».
Στο όχημα που εγκατέλειψε αυτή η ομάδα και στη συνέχεια ερευνήθηκε από τους Ρώσους πράκτορες, σύμφωνα πάντα με έγγραφο της ΕΥΠ, βρέθηκαν στοιχεία που αφορούν στην καταγραφή της διαδρομής που ακολουθούσε στη μετακίνησή του ο πρώην πρωθυπουργός, η οποία διαδρομή παραδόξως ήταν σχε΄δον πάντα η … ίδια μέσω της Αττικής Οδού, χάρτες, κιάλια νυχτερινής παρατήρησης, εκρηκτική ύλη C-4, όπλα TOKAREV και KALASNIKOF, υλικά καμουφλάζ, υλικά μακιγιάζ, συστήματα επικοινωνίας συγχρονισμένα στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ. και άλλα υλικά.
Στα σημειώματα υπήρχαν δύο ημερομηνίες σημειωμένες τις αμέσως επόμενες ημέρες αφ’ότου η ρωσική ομάδα αντιπαρακολούθησης, εντόπισε τους υποψήφιους δολοφόνους να παρακολουθούν τον πρωθυπουργικό κομβόϊ και άρχισε μια καταδίωξη θανάτου στους δρόμους των Μεσογείων από δύο αυτοκίνητα με πράκτορες των FSB και GRU.
Κάποια στιγμή έσπρωξαν τους πράκτορες σε ένα δρομάκι και με τα όπλα στα χέρια κατέβηκαν, αλλά διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκαταλείψει το σημείο με ένα εφεδρικό αυτοκίνητο, αφήνοντας πίσω το σύνολο του υλικού τους.
Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν για εξέταση στα Κεντρικά της Μόσχας και με βάση τις αναλύσεις που έγιναν, οι ρωσικές υπηρεσίες ενημέρωσαν ότι υπήρχε «οργανωμένο σχέδιο παρακολούθησης του Στόχου Κ. Καραμανλής το οποίο οργανώθηκε από Δυτικές Υπηρεσίες με τη συμμετοχή και της ομόλογης Υπηρεσίας του Ισραήλ. Το εν λόγω σχέδιο υλοποιήθηκε κυρίως από Ελληνες. Ο αντικειμενικός σκοπός του ήταν η πραγματοποίηση επίθεσης σε βάρος του Στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή τη ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας».
Υπενθυμίζεται ότι την εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης είχε δώσει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, κ. Ιωάννης Σακελλάκος, με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου το καλοκαίρι του 2011 (Real News και Επίκαιρα) που έκαναν λόγο για οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή, προκειμένου να εμποδιστεί η πολιτική που ακολουθούσε στα ενεργειακά. Σύμφωνα πάντα με τα επίμαχα δημοσιεύματα, η αποκάλυψη του σχεδίου δολοφονίας ήρθε με έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, που μιλούσαν για επιχείρηση εξόντωσης του τότε πρωθυπουργού και σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας.
«Βάσιμες οι καταγγελίες για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή»!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ