«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Άχρηστα», «Βαρεμένα» και «Ναρκισσορετουσαρισμένα» Κομματόσκυλα είσαστε η κατάρα του Νομού

Λαέρτης ο Πύλιος

Πολλοί γαρ πλουτούσι κομματικοί, πολίτες δε πένονται. Αλλ’ ημείς αυτοίς ου διαμειψόμεθα της αρετής τον πλούτον.» [1]

Μετά το γλύψιμο μια και είμαι στημένος γονυπετής  και θέλω να γίνω οπωσδήποτε πρωθυπουργός, μήπως θέλεις και κάτι εξαιρετικό;;;;;;;;

Εισαγωγή: Οι «Άχρηστοι», οι «βαρεμένοι» και οι «Ναρκοσσορετουσαρισμένοι» βρίσκονται στο πόδι, ράβουν μπλε κουστούμια, με αστράκια (κατά τα λεγόμενα του Ανθυποκλητήρα) και προετοιμάζονται να υποδεχτούν παρατεταγμένοι όπως τα μπλε στρουμφάκια, τον αρχηγό τους, που κατεβαίνει άρον, άρον στην Μεσσηνία αυτό το Σάββατο-Κύριακο (με την τελευταία μεταγραφή του, με πρόσχημα μάλιστα τα εγκαίνια ενός έργου που δεν υπάρχει), για να καλύψει τις μεγάλες διαρροές που υπάρχουν στην Τοπική «στρούγκα», το 43,26% του 2009 το έκανε 26,4%( σύμφωνα με δημοσκόπηση μεγάλης και έγκυρης εταιρίας που θα δημοσιευτεί σε μεγάλη Κυριακάτικη εφημερίδα) [2].
Πράγματι, το πρώτο θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, είναι οι διαρροές και οι μετακινήσεις από τους πρώην Μεσσήνιους «γαλάζιους» ψηφοφόρους {μετά την αλλαγή στάσης της ΝΔ απέναντι στο νέο μνημόνιο και από τα πεπραγμένα των γαλάζιων δημάρχων, που ενδιαφέρονται μόνο για την «πάρτη» τους και για τα «ομογάλακτα» κομματόσκυλα}, οι οποίοι εμφανίζονται να είναι διχασμένοι – αγανακτισμένοι και να απομακρύνονται από το κομματικό μαντρί προς άλλους πολιτικούς χώρους.
Για να σταματήσει τις διαρροές και τις μετακινήσεις προς άλλους πολιτικούς χώρους, ο μηχανισμός της λεωφόρου Συγγρού, ξέθαψε το παλαιοκομματικό πολιτικάντικο σχέδιο που λέει ότι : Οι ψηφοφόροι των κομμάτων έχουν πολλά κοινά με τα συμπαθή κατοικίδια. Είναι φανερό, για την επαναφορά των μεσσηνιακών απολωλών γιδιών και προβάτων, που έφυγαν από το μαντρί, πρέπει να εφαρμοστεί το σχέδιο που βασίζεται στο ότι: τα τραγιά, οι γίδες και τα πρόβατα βόσκουν, τρώνε συνήθως χόρτα, έτσι και οι ψηφοφόροι βόσκουν και αυτοί μαζί με τα τραγιά, τις γίδες και τα άλλα πρόβατα και ότι πρέπει να φάνε το κουτόχορτο , που θα τους δώσει απλόχερα ο « αρχιτσοπάνης». Τα πρόβατα και τα γίδια, ακολουθούν το κοπάδι. Πάνε όπου πάνε τα πολλά. Δεν έχουν προσωπικότητα. Αν τύχει και ξεστρατίσει κάποιο, ο τσοπάνης στέλνει τα κομματόσκυλα ή τα μαντρόσκυλα αν προτιμάτε, να το φέρουν πίσω. Που και που, ρίχνει καμιά απειλή ή καμιά πέτρα σε κανένα δυστυχισμένο ερίφιο, αν πάει να αναζητήσει μακριά τροφή.[3]
Μηρυκαστικά τα «καπριά», τα γίδια και τα πρόβατα, αναμασάνε την τροφή τους, έτσι και οι ψηφοφόροι αναμασάνε τα συνθήματα και χειροκροτούν τις πιρουέτες του αρχηγού.
Στη σημερινή Μεσσηνιακή κατάσταση, ένα μεγάλο «μπουλούκι» από «γαλάζια καπριά» και «γαλάζιες γίδες» (οι πράσινες μάλλον εξαφανίστηκαν), έφυγαν από το μαντρί, επειδή ο «αρχιτσέλιγκας» έκανε πιρουέτες και με την τσελιγκογκλίτσα του, σταμάτησε το αναμάσημα και το βέλασμα που με σθένος ασκούσαν κατά του μνημονίου, και με το φρέσκο κουτόχορτο, επέβαλε στη πλειοψηφία των γιδιών και των προβάτων που έμειναν στο μαντρί να αναμασάνε και να βελάζουν τώρα υπέρ του μνημονίου.
Πολύ άσχημα τα πράγματα για τον εν δυνάμει Πρωθυπουργό, γιαυτό ξαπόλησε τα κομματόσκυλα και τα μαντρόσκυλα για να μαζέψουν και να μαντρώσουν τα ξεζεμένα αιγοπρόβατα. Το να περιμένεις να σωθείς από τα μνημόνια, είναι σαν να περιμένουν τα αιγοπρόβατα ότι θα γλεντήσουν την Κυριακή του Πάσχα. Γλέντι πάντως θα γίνει, αλλά για άλλους. Η μόνη ελπίδα για το πρόβατο ή το γίδι να αποφύγει το σφάξιμο και κατόπιν το μαγείρεμα ή το σούβλισμα είναι να σταθεί στα δύο του πόδια. Να γίνει άνθρωπος. Να αποκτήσει δικό του χαρακτήρα. Να σκεφτεί, να διεκδικήσει.
Τα κομματόσκυλα, τα μαντρόσκυλα, οι πολιτικάντηδες και οι παρατρεχάμενοι, αυτά τα δουλικά που έρποντας αναρριχήθηκαν και έχουν καθίσει στο σβέρκο του Μεσσηνιακού λαού, επιχειρούν με το κουτόχορτο του «αρχιτσέλιγκα» να ανατρέψουν την αρνητική κατάσταση, δεν έχουν ίχνος φιλότιμου, αλλά με νύχια και με δόντια προσπαθούν να γαντζωθούν στην προβολή του αρχηγού, αφενός για να επιβιώσουν εις βάρος του εργαζόμενου Μεσσήνιου πολίτη, αλλά και αφετέρου να συντηρήσουν την σήψη και τη διαφθορά της συστημικής κομματοκρατίας.
Επομένως, κάθε Μεσσήνιος Πολίτης πρέπει να γνωρίζει ότι:
-Όποιος περιμένει οι πράξεις να αναιρεθούν, είναι συνένοχος.
-Όποιος περιμένει να γίνουν πράξεις τα όμορφα λόγια, είναι συνένοχος.
-Όποιος συνεχίζει και ρίχνει νερό στον μύλο τους, είναι συνένοχος.
-Όποιος ενοχλείται με την λέξη συνένοχος, τότε είναι ανόητος.
-Όποιος εντυπωσιάζεται με τα «μαγικά» ας πάει να δει τον Σταύρακα στο Καραγκίοζη.
Η Νομός ολόκληρος στο πόδι και όλοι μιλάνε για εκλογές και τα κομματόσκυλα κοιτάνε πως να μη χάσει ψήφους το κόμμα τους και το κομματικό δουλικό που ακολουθούν ως υποψήφιο βουλευτή, για να τον βγάλουν και να επωφεληθούν και αυτά μαζί του! Ξυπνάτε συμπολίτες μου, επιτέλους! Γιατί:
-Χορτάσαμε από τις πράξεις τους, και σε λίγο θα πεινάμε.
-Χορτάσαμε από τα λόγια τους, και φοβόμαστε τις πράξεις τους.
-Χορτάσαμε από μύλους, και σε λίγο δεν θα έχουμε νερό.
-Χορτάσαμε από συνενόχους, για αυτό αναζητούν ανόητους.
-Χορτάσαμε από μαθητευόμενους μάγους και μάγιστρους, και σε λίγο δεν θα υπάρχει ούτε μπλε περιστέρι ,ούτε πράσινο κουνέλι. [4]
Επίλογος : Ας ετοιμαστούμε να βγούμε από το μαντρί των κομμάτων, ας μη υπηρετήσουμε και πάλι τα συμφέροντά τους, ας μη εξαρτηθούμε από αυτούς, ας μη μας κάνουν ότι θέλουν, ιδού πεδίο δόξας λαμπρό. Για εμάς τους Πύλιους πολίτες «Ουδέν γλύκιον δήμος» και γι αυτόν τον δήμο, οι Πύλιοι «αιεί παίδες», πολεμάμε. Πολεμάμε, κι ας «ξέρουμε ότι είναι κάμποσοι… κι έχουν όλα τα μέσα… όμως πολεμούμε όσο μπορούμε, εναντίον της κομματικής δημοτικής τυραννίας».
Γιατί, ως Πύλιοι πολίτες (όχι, βέβαια, τα δουλοκομματόσκυλα, της αρπαχτής και του «για την πάρτη μου» βελάζουν), θα πολεμήσουμε, με την ψυχή γεμάτη κόσμους, χωρίς χαλινάρια ή παρωπίδες. Θα πούμε ΟΧΙ για να μην καταντήσει ο δήμος του σώφρονα και γεμάτο αρετές Νέστωρα, τριτοκοσμική θολούρα. Ξανά, ΟΧΙ! θα πούμε. Θα πολεμήσουμε! Με τον Λόγο της Ελληνικής αλήθειας.
Ολοκληρώνοντας, οι Μεσσήνιοι πολίτες ξέρουν ότι: «Πολλοί γαρ πλουτούσι κομματικοί, πολίτες δε πένονται. Αλλ’ ημείς αυτοίς ου διαμειψόμεθα της αρετής τον πλούτον.» δηλαδή : «Πολλοί κομματικοί πλουτίζουν και οι πολίτες πένονται. Αλλά εμείς δεν θ’ ανταλλάξουμε την αρετή με τα δικά τους πλούτη» [5] και γιαυτό δεν θα επιτρέψουν να περάσει η προπαγάνδα που προωθούν τα «άχρηστα», τα «βαρεμένα» και τα «ναρκισσορετουσαρισμένα» κομματόσκυλα που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι η κατάρα του νομού.
ΥΓ: Κυκλοφόρησε ότι ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου έχουν μισθό, καθώς και τα μέλη του ΔΣ αποζημίωση (ανά συνεδρίαση). Τα κομματόσκυλα παίρνουν διπλούς μισθούς αγαπητοί συμπολίτες, γιαυτό ράβουν μπλε κοστούμια και υποδέχονται παρατεταγμένοι τον αρχηγό τους, ενώ εσύ δεν τα βγάζεις πέρα. Ρώτα τους πόσα βάζουν στη «τσέπη» κάθε μήνα; καθόσον το παίζουν σωτήρες του δήμου. Η κοροϊδία δεν έχει όρια. Ντροπή!!
Πηγές:
[1] Το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ | Πολιτική Αποκαλυπτική Εφημερίδα «Πολλοί κομματικοί πλουτίζουν και οι πολίτες πένονται. Αλλά εμείς δεν θ ανταλλάξουμε την αρετή με τα δικά τους πλούτη, Μας έμαθε ο Σόλων 22 Νοεμ. 2011.
[2] Dimotikosafari.blogspot.com Καταρρέει ο Σαμαράς στη Μεσσηνία
[3 ] www vathikokkino.com/…/τα-γίδια-και-τα-πρόβ.. .
[4 ] www.olympia.gr/ Είπε την μαγική κουβέντα ο Σαμαράς…
[5] www.anevlavis.gr «τολμηροί πέρα από τις δυνάμεις τους και κινδυνευτές πέρα από τη φρόνιμη γνώμη και στα δεινά ευέλπιδες» όπως μας δίδαξε ο Θουκυδίδης 23 Οκτ. 2011.
http://www.arxaiaithomi.gr/wp-admin/post-new.php
Μοιραστείτε το!

2 comments to «Άχρηστα», «Βαρεμένα» και «Ναρκισσορετουσαρισμένα» Κομματόσκυλα είσαστε η κατάρα του Νομού

  • karmiris georgios

    μπραβο λαερτη συνεχισε….

  • Ωραία οι καταγγελίες είναι πέρα για πέρα αληθείς. Ποια είναι η πρόταση για την έξοδο από την κρίση που μας έριξε η πουλημένη ηγεσία των κομμάτων του μνημονίου. Δεν πρέπει να πάρουμε θέση και να δούμε γύρω μας αν ¨κινείται¨κάτι , αν υπάρχει κάλεσμα για αντίσταση και αγώνα με κοινό μέτωπο στους προδότες μνημονιακούς;Εσείς εκεί στην Μεσσηνία δεν ακούσατε για το Ε.ΠΑ.Μ. δηλαδή το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο; Και αφού οι καιροί αλλάξανε και κάποιοι μπαίνουν στο διαδίκτυο δεν πληροφορούνται ότι η Ελλάδα αντιστέκεται ακόμη δηλώνοντας την παρουσία της με βήματα που ξεπερνάνε τις ιδεοληψίες και αγκυλωσεις που είχαμε τόσα χρόνια.Εμπρός λοιπόν δείτε τι κάνουμε στις μεγάλες πόλεις και με θέληση για την αλλαγή στην σκέψη προχωράμε, γιατί τους παραδοσιακούς σχηματισμούς του κατεστημένου τους είδαμε τους ζήσαμε στο πετσί μας.Το αυτί τους δεν ιδρώνει και σημασία δεν δίνουν όσα και να γράφουμε.Το σημαντικό είναι να ξεπεράσουμε τις προκατασκευασμένες διαφορές μας και δημιουργήσουμε νέα κατάσταση. Ο λαός ξέρει να επιβραβεύει αλλά και να τιμωρεί. Αρκεί να το υπενθυμίζουμε ότι Ελλάδα σε λίγο δεν θα υπάρχει,διαβάστε το μνημόνιο και θα φρίξετε.Για ότι άλλο στην διάθεσή σας.
    ΑΦΟΥΣΙΑ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>