«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μark Grant: Το PSI ήταν μόνο η αρχή – Σε λίγο οι φωνές της “χρεοκοπίας” στην Ελλάδα θα ακούγονται από παντού!

Πατριώτες εδώ μιλάμε για προδοσία τεράστια που την βαφτίζουν προσπάθεια σωτηρίας!!! Έπρεπε να έχουν κάνει στάση πληρωμών εξωτερικού χρέους από το 2009 και αυτοί το μόνο που κάνουν είναι να εξασφαλίζουν σε βάρος του Ελληνικού λαού τα κέρδη από το ποντάρισμα στην καταστροφή της Ελλάδος!!! Το μόνο που κάνουν όλο αυτόν τον καιρό και εμείς τους το επιτρέπουμε, είναι να ρουφάνε και την τελευταία ρανίδα αίματος ζωής του Ελληνικού λαού για να εισπράξουν τα πρόστυχα κέρδη τους, που έχουν ποντάρει στην καταστροφή της Ελλάδος!!! Πατριώτες μια είναι η σωτηρία, να φύγουν σήμερα και οι 300 προδότες και στάση πληρωμής του εξωτερικού χρέους, διαφορετικά θα μας στείλουν όλους στον τάφο αφού θα μας έχουν ξεζουμίσει οικονομικά και ψυχικά!

Πατριώτες με μια στάση πληρωμών αν δεν γλυτώσουμε το οικονομικό κραχ, θα γλυτώσουμε από την  διεθνή ξεφτίλα και τον εκβιασμό!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
10/03/12 – 07:30

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, αναφέρει ο διάσημος αναλυτής της Wall Street Mark Grant, αρθρογράφος της οικονομικής στήλης “Out of the Box”, αναφερόμενος στην έγκριση του προγράμματος αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, του PSI, επισημαίνοντας ότι θα επακολουθήσουν σημαντικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν τη χώρα και σε άλλη χρεοκοπία.
Τα επόμενα βήματα που θα γίνουν θα είναι προσφυγές στα δικαστήρια της Ελβετίας, της Βρετανίας και των ΗΠΑ, ώστε να αποφασίσουν για τον χειρισμό των ρητρών συλλογικής δράσης, οι οποίες ενεργοποιήθηκαν με απόφαση του Eurogroup και του υπουργικού συμβουλίου της Ελλάδας.
Εστιάζοντας στην απόφαση της ISDA για πιστοποίηση πιστωτικού γεγονότος, επισημαίνει πως “θα πρέπει να δούμε πως θα ικανοποιηθούν τα συμβόλαια αυτά και αν κάποια τράπεζα έχει προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν νέους τριγμούς στον ευρωπαϊκό χρηματοπιστωτικό σύστημα”. Μάλιστα, ο Grant επισήμανε ότι αυτή η εξέλιξη θα απορροφήσει μεγάλο μέρος των κεφαλαίων από τα τριετή δάνεια της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, τα λεγόμενα LTROs.
Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο που βγαίνει από τη συμφωνία αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους είναι ότι το χρέος αντί να μειωθεί αυξάνεται (!).
Ελλάδα και ΕΕ χειρίστηκαν το ζήτημα των ιδιωτών πιστωτών ώστε να μειώσουν κατά 105 δισ. ευρώ το ελληνικό χρέος. Ωστόσο, ακροβατώντας νομικά και χρηματιστηριακά, το συνολικό ελληνικό χρέος (δημόσιο, ιδιωτικό, ΟΤΕ και τραπεζών), θα αυξηθεί από το 1,20 τρισ. δολ, στα 1,233 τρισ. δολ, μετά από την ολοκλήρωση αυτού του “σπουδαίου” σχεδίου. Υπενθυμίζεται εδώ ότι ακόμη και το ΔΝΤ δεν έχει ανακοινώσει ποια θα είναι η ακριβής συνεισφορά του στο νέο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τελικό ύψος του νέου πακέτου διάσωσης της χώρας.
Την ίδια ώρα, όλο και περισσότερα μέτρα απαιτούνται από τους Έλληνες φορολογούμενους, βυθίζοντας όλο και περισσότερο στην ύφεση την οικονομία της χώρας. Η ανεργία βρίσκεται σε επίπεδα ρεκόρ, το επιχειρηματικό κλίμα στα τάρταρα και οι επενδύσεις απουσιάζουν. Ποιο θα είναι το σχέδιο που θα μειώσει πραγματικά το ελληνικό χρέος, όταν η οικονομία συρρικνώνεται συμπαρασύροντας έσοδα και επενδύσεις;, αναρωτιέται ο Grant. Οι προβλέψεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας για ακόμη μια φορά θα πέσουν στο κενό, συνεχίζει ο Grant, καθώς και πάλι οι δημοσιονομικοί στόχοι δεν θα επιτευχθούν. Αυτό συμβαίνει συνεχώς εδώ και δύο χρόνια, σημειώνει. Και θα συμβεί και πάλι, προβλέπει.
Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα ανταλλαγής ελληνικών ομολόγων με τους ιδιώτες, δεν συνεισφέρει τίποτα στη μείωση του υπέρογκου χρέους της χώρας, που φέτος ανέρχεται στο 166% και αναμένεται να αυξηθεί έτι περαιτέρω. Για την ακρίβεια, κάνει ακριβώς το αντίθετο. Η συμφωνία «κυριολεκτικά αυξάνει το βάρος των υποχρεώσεων, καθιστώντας ένα μη διατηρήσιμο χρέος ακόμα πιο μη διατηρήσιμο».
Ο Grant επισημαίνει ότι στο επόμενο διάστημα (χωρίς να το προσδιορίζει), θα ακουστούν πολλές φωνές για “χρεοκοπία” στην Ελλάδα, από τους Δήμους μέχρι και τις τράπεζες. Μάλιστα, ανέφερε, ότι οι επενδυτές πρέπει να προσέχουν πολύ την Πορτογαλία, ενώ και ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα και για την Ισπανία. Στη συνέχεια, θα πρέπει να στρίψουν το κεφάλι τους λίγο βορειότερα, στη Γαλλία, όπου οι εκλογές της 22ας Απριλίου, θα κρίνουν πολλά για την πορεία της χώρας.
www.bankingnews.gr
Click here to find out more!
Δημοσιευμένο στην κατηγορία: Bank Insider
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>