«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση των τραπεζιτών προσπαθεί να διασώσει τα υπερκέρδη του χρηματοπιστωτικού συστήματος μετακυλίοντας την κρίση από τις τράπεζες στο λαό, χιλιάδες νοικοκυριά καταδικάζονται καθημερινά στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Η πολιτική που προωθείται από την τρόικα, τις τράπεζες και τις εγχώριες μαριονέττες στοχεύει στη βίαιη ανακατανομή εισοδήματος από τα λαϊκά στρώματα προς τις τράπεζες.
Η βάναυση περικοπή μισθών και συντάξεων σε συνδυασμό με την πρωτοφανή αύξηση της άμεσης και έμμεσης φορολογίας έχει ως αποτέλεσμα την κατακόρυφη μείωση του εισοδήματός και του βιοτικού επιπέδου των λαϊκών στρωμάτων. Περισσότεροι από ένας στους πέντε Έλληνες βρίσκεται κάτω από τα όρια της φτώχειας και τα ποσοστά συνεχώς αυξάνονται ραγδαία.
Η κατάργηση εκατοντάδων χιλιάδων θέσεων εργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα οδηγεί στην αύξηση της ανεργίας σε πρωτόγνωρα επίπεδα. Η ανεργία των νέων έχει φτάσει σε επίπεδα άνω του 50% και η συνολική ανεργία πλησιάζει το 25%. Η πλήρης ελαστικοποίηση των συνθηκών εργασίας και η κατάργηση θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων τα οποία έχουν κατακτηθεί με το αίμα του λαού συνθέτουν ένα εργασιακό σκηνικό που θυμίζει μεσαιωνική γαλέρα.
Σε αυτή την ανελέητη επίθεση ο λαός οφείλει να απαντήσει με δυναμική ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ!
Η πρωτοπόρα δράση του Κινήματος Δεν Πληρώνω πρέπει να γίνει κεκτημένο και όπλο όλης της κοινωνίας προκειμένου να ξεκινήσει η μαζική αντεπίθεση. Η οργανωμένη και συλλογική άρνηση πληρωμών μαζί με μια συνολικότερη πολιτική ανυπακοή αποτελεί το μόνο τρόπο για να διασώσουμε την κλεμμένη ζωή και αξιοπρέπειά μας.
Καλούμε όλες τις δυνάμεις που πηγάζουν από τη βάση της κοινωνίας να στηρίξουν τον αγώνα του Κινήματος δεν Πληρώνω , δυναμώνοντας το κοινωνικό ρεύμα ανατροπής.
Όλοι μαζί μπορούμε να τους νικήσουμε και να πάρουμε τις ζωές μας πίσω, θέτοντας τις βάσεις για τη δημιουργία μιας νέας δίκαιης κοινωνίας δίχως εκμετάλλευση.
ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ! για να παρουμε τις ζωες μας πισω!!

www.kinimadenplirono.gr http://www.kinimadenplirono.gr

www.oxidiodia.gr http://www.oxidiodia.gr

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>