«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Με όπλα την επόμενη φορά!!

Ούτε ένας ένοχος για τα δομημένα ομόλογα

Μόλις επέστρεψα από το ασφαλιστικό μου ταμείο, όπου πήγα να ζητήσω να με απαλλάξουν από τα συντάξιμα.
Μου λέει ο υπάλληλος δεν υπάρχει τέτοιος κανονισμός. Να τον δημιουργήσετε του λέω, μέχρι χθες δεν χρειαζόταν γιατί τα χρήματα που πλήρωνα τα ελάμβανα ανταποδοτικά ως σύνταξη. Σήμερα πληρώνω για να τα βάζει στην τσέπη του ο χοντρός.
Μη φωνάζετε κυρία μου, μου λέει, τα παράπονά σας να πάτε να πείτε στον υπουργό! Ποιον υπουργό;;; Εσείς δεν υπογράφετε σήμερα για το κούρεμα των χρημάτων ΜΟΥ; Δεν μπορεί να έχετε τη δικαιοδοσία να υπογράφεται αντί εμού, χωρίς να ερωτηθώ, για τα δικά ΜΟΥ χρήματα, και για ό,τι εγώ σας ζητώ να μου λέτε δεν έχω δικαιοδοσία.
Παρενέβη ο προϊστάμενος, ένας λιμοκοντόρος, και μου λέει για ποιο κούρεμα μιλάτε κυρία μου, με βλέπετε κουρεμένο; Τολμάτε να ειρωνεύεστε του λέω; Με όπλα θα έρθω την επόμενη φορά!!! Βόμβες θα πέσουν εδώ μέσα!!! Συνεργοί, συνυπαίτιοι, προδότες!!!!!!
(Προς όλους τους δημοσίους υπαλλήλους: Φοβού!!!! Θα σας φάμε! Και δεν θα είναι εμφύλιος αυτός, αλλά απονομή δικαιοσύνης!!!!)
Στεφανία Λυγερού
Υ.Γ. Ούτε ένας ένοχος για τα δομημένα ομόλογα . Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι 16 κατηγορούμενοι στην πρώτη δίκη για αγορά μη δομημένων ομολόγων από ασφαλιστικά ταμεία, την περίοδο 2001 έως και 2007.
Ούτε ένας ένοχος για τα δομημένα ομόλογα
Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων οι 16 κατηγορούμενοι στην πρώτη δίκη για αγορά μη δομημένων ομολόγων από ασφαλιστικά ταμεία, την περίοδο 2001 έως και 2007.
Η δίκη, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, αφορούσε την αγορά σταθερών ομολόγων από τις διοικήσεις έξι ασφαλιστικών ταμείων με κατηγορούμενους στην υπόθεση έντεκα στελέχη διοικήσεων των επίμαχων ταμείων, καθώς και εκπροσώπους τεσσάρων χρηματιστηριακών εταιρειών που ενεπλάκησαν στις αγοραπωλησίες.
Δικογραφία για την υπόθεση σχηματίστηκε μετά την δημοσιοποίηση του λεγόμενου «σκανδάλου των δομημένων ομολόγων», που αφορούσε την περίοδο του 2007, και την επέκταση της εισαγγελικής έρευνας που διενεργήθηκε για αυτό και σε προγενέστερες αγοραπωλησίες ομολόγων ασφαλιστικών ταμείων.
Η κατηγορία για τους έντεκα κρατικούς αξιωματούχους αφορούσε το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία, ενώ οι εκπρόσωποι των χρηματιστηριακών λογοδότησαν για ηθική αυτουργία στην απιστία και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.
Τα επίμαχα ταμεία είναι τα : Ταμείο Προνοίας Δημοσίων Υπαλλήλων, Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης & Κοινής Διανομής Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων, Ταμείο Σύνταξης και Επικουρικής Ασφάλισης Προσωπικού Γεωργικών Οργανώσεων, Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων, Μετοχικού Ταμείου Πολιτικών Υπαλλήλων και Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων.
Οι εμπλεκόμενες χρηματιστηριακές εταιρίες στην υπόθεση είναι οι «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών», της οποίας οι εκπρόσωποι Γ. Αποστολίδης, Σ. Πρινιωτάκης και Θ. Πρινιωτάκης είναι βασικοί κατηγορούμενοι και στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων, «ΑΡΤΙΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Ανώνυμη Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών», «ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών» και «ΤΡΩΥΛΟΣ Κυπριακή Εταιρεία Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών».
Κανείς ένοχος…Περίεργο;
http://thesecretrealtruth.blogspot.com/
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>